Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těžko říct, nejspíš blouzníš, už vidím bžilion předobjednávek po prvním preview, jako obvykle...
  • Jack1947
    Jsem rad ze to slysim od nekoho, kdo meni prezdivky rychleji nez ponozky - nema pravdepodobne vlastni nazor a jeste rad plka kecy.

Proste me nenapadlo ze tady u Batmana to je taky tak vypjaty.

Tak vypust paru, uz se zacinas nejspis prehrejvat.

Nevim presne jestli si hloupej nebo to jen delas.
  • No nevím přesně jestli Jack je troll. Většinou jsou místní trolové chytří a vtipní. Podle mě je prostě blbej...
  • Nejpravděpodobněji piráti. *3*
  • u BF4 je to skor iba preto lebo maju na krku zalobu :D :D
  • vyvoj noveho obsahu nad opravami chyb ma vzdy u vseho... *9*
  • Battlefield 4?
  • TROLL BYL VYTROLEN. I mocný Caesar se sklání před tvým intelektem.
  • narvat jim batarang do řitě zmrdům
  • A teď si představte, že vydají placený patch opravující bugy...
  • Já to postoval už předevčírem, ale redakce ten Jackův koment smazala / zakryla, tudíž nešel vidět, tak jsem to dnes musel (při další z mnoha příležitostí) napravit.
  • Keyz
    Když to je lidem fuk, není moc co řešit :)

Viz. poslední Might and magic. Tam se taky nehrnou s nějakým velkým patchem, který by řešil grafiku apod.

- Bohužel ani recenzentům to často nevadí. Napíšou, pouze že tam je nějaký problém a již se to nepromítne do hodnocení. Jako kdybych si koupi nové auto a musel si tam sám něco pořád upravovat aby to jelo.
  • Poprosím redakci o hvězdičku pro tento koment.. fakt dobrý...
  • Tak to má být.. DLC je pro me o hodne dulezitejěí než nejaki patche k ničemu...
  • Teď jsem tedy rozpolcen. Mám platit za produkt, který je ze strany tvůrců vědomě špatný a doslova serou na to, aby jej opravili a nebo si ho mám vědomě stáhnout ve warez verzi?! Vlastním originál oba předchozí tituly této (do vydání Origins) výborné hry, ale je mi proti srsti dělat ze sebe platící ovci za produkt, který není "dokončen".

Inu, už z úcty k výborným dvou dílum od vývojářů z Rocksteady, vynechám. *7*

PS: Že by přeci jen letos EA neobhájilo prvenství nejhorší firmy v Americe? *3*
  • ...
  • Jack1947
    Narozdil od jinych her tady by se sikl ten obsah... toho DLC obsahu je fakt malo a chyby ani za opravu nestoji. Takze dobre ze ma prednost. *4*

Tak nestoji je prehnane ale urcite jich neni tolik... BF atp to jsou hry na ktere se vydelali a dali to hracum ne Batman.
  • Flusanec do ksichtu od samotných vývojářů vždy potěší. Proč mám teď pocit, že jejich příští hra bude mít slabé prodeje?
  • BoB.2
    Přesně. *16*
  • Oprava chyb prachy nenadělá :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit