Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Abiczko
    škoda,na Prey 2 jsem se těšil od doby co se objevily první informace a pak to video že jste lovec odměn ve scifi městě a honíte mimozemské recidivisty,no prostě mňam.Scifi mám moc rád,bohužel mi samotný vývoj hry připadá jako scifi.Jestli je pravda že to studio odmítalo a k práci na hře bylo donuceno tak potěš koště,pracovat na hře to musí být pocta,lidi se musí do práce hrnout a makat s nadšením,jinak můžou jít dělat reklamy na vložky,protože pak je to práce jako práce.
  • Takovéhle čachry machry málokdy vyplodí něco dobrého, ale bylo by hezké kdyby se to nakonec povedlo, na tu hru sem byl docela zvědavej.
  • Extatické výkřiky pissálku nad fake prezentací patří spolu s odchodem Andreje A. do šlapacího byznysu k mým nejoblíbenějším herním událostem, takže jsem samozřejmě nadšený, že se píše další kapitola této frašky.
    • Abiczko
      no na tenhle koment jsem musel podruhé šáhnout po slovníku,ale ačkoli všem slovům jednotlivě již rozumím,stejně nechápu podstatu a myšlenku.Prosím,jste lidi,my také,nač tedy komplikované slova a metafory?nevěřím že slovo "extatické" používáš denodenně v běžném hovoru,proč tedy zde?
      • vlastik.plaminek
        Ono existuje něco jako česko-dementní slovník?
    • mdkGT
      Ja casto premyslim, jestli tech anonymnich trollu jako ses ty je tu vic, nebo ses sam a jen mas pokazde jiny nick, podle me neni mozne aby se tu naslo tolik blbu.

tedy mozne to je, ale i podle sylu psani to vidim na jednoho blba *15*
      • vlastik.plaminek
        Budou minimálně 2, jeden východní a druhý od nás.
  • Rhulad
    Ach bože... to zas bude samý blink blink blink a příběh na úrovni Pišty a Fišty
    • Naprosto souhlasím Dishonored byla nezajímavá hra po všech stránkách a bohužel neprávem vychvalovaná
      • s timle nesouhlasim, ač příběh nebyl zrovna nejoriginálnější a já od třetiny hry tušil jak to dopadne, dokázal u hry udržet, Stylizace světa je parádní, postavy jsou taky dobře napsané, hratelnost je opět na výborné úrovni.
        • rancor1223
          Tak já měl právě s hratelností největší problém. Zvlášť plížení se za denního světla městem mě bilo do očí, sedim si na zídce 2 metry nad stráží a nikdo mě nevidí. Neintuitivní ovládání. Často velmi zvláštní AI s rentgenovýma očima, nebo naopak úplně slepá. Já bych tedy neřekl, že je to špatná hra, to vůbec ne, ale nadhodnocená do oblak, to ano.
        • Rhulad
          Asi nevíš co je dobře napsaná postava... např. můj nick je dobře napsaná postava .)
      • Taky nechápu co na tý diskravině všichni viděli, já to po 2h odinstaloval z HDD
        • Rhulad
          jn hrozná chujovina, ale děcka jsou z toho unešený, tak je nechme nás mínuskovat :)
          • Veskoslav
            Takže každý komu se to líbilo je děcko? Teď jsi naprosto dokázal, že jsi pouze ubohý spratek, co kádruje.
            • Rhulad
              připadá ti, že bych s tím slovem tady někoho napadal? Na rozdíl od Veskoslava, který je velice agresivní a nevycválaný, když si nevezme diazepam.
            • Tak pravda to je, mě se Dis. líbil, ačkoliv jsem viděl lepší scénáře, ale hratelnost postupně gradovala.

PS pro Rhuland - a tvé vulgarismy? - chujovina? *9* *9*
            • Rhulad
              Znáš to pořekadlo o ukejhané huse? Na tebe sedí doslova .) Jinak ti přeji dobrou noc a já si o tobě nechám zdát *14* PS. Není potřeba používat vulgarismy, zachovejme důstojnost ano .)
    • Veskoslav
      Ale oni Tě nepozvali aby jsi napsal scénář;)
      • Rhulad
        Hmm tak možná by to dopadlo líp než ten slabikář u Dishonored.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit