Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tady nekdo aspiruje na pulitzera, clovek aby si vzal slovnik na rozlusteni toho nadpisu.
    • Abiczko
      to jo,ja ho nahodou po ruce mam,ale befel tam neni:-D Njn,taky si obcas vymyslim slova
  • Rhulad
    Ach bože... to zas bude samý blink blink blink a příběh na úrovni Pišty a Fišty
    • Naprosto souhlasím Dishonored byla nezajímavá hra po všech stránkách a bohužel neprávem vychvalovaná
      • s timle nesouhlasim, ač příběh nebyl zrovna nejoriginálnější a já od třetiny hry tušil jak to dopadne, dokázal u hry udržet, Stylizace světa je parádní, postavy jsou taky dobře napsané, hratelnost je opět na výborné úrovni.
        • rancor1223
          Tak já měl právě s hratelností největší problém. Zvlášť plížení se za denního světla městem mě bilo do očí, sedim si na zídce 2 metry nad stráží a nikdo mě nevidí. Neintuitivní ovládání. Často velmi zvláštní AI s rentgenovýma očima, nebo naopak úplně slepá. Já bych tedy neřekl, že je to špatná hra, to vůbec ne, ale nadhodnocená do oblak, to ano.
        • Rhulad
          Asi nevíš co je dobře napsaná postava... např. můj nick je dobře napsaná postava .)
      • Taky nechápu co na tý diskravině všichni viděli, já to po 2h odinstaloval z HDD
        • Rhulad
          jn hrozná chujovina, ale děcka jsou z toho unešený, tak je nechme nás mínuskovat :)
          • Veskoslav
            Takže každý komu se to líbilo je děcko? Teď jsi naprosto dokázal, že jsi pouze ubohý spratek, co kádruje.
            • Rhulad
              připadá ti, že bych s tím slovem tady někoho napadal? Na rozdíl od Veskoslava, který je velice agresivní a nevycválaný, když si nevezme diazepam.
            • Tak pravda to je, mě se Dis. líbil, ačkoliv jsem viděl lepší scénáře, ale hratelnost postupně gradovala.

PS pro Rhuland - a tvé vulgarismy? - chujovina? *9* *9*
            • Rhulad
              Znáš to pořekadlo o ukejhané huse? Na tebe sedí doslova .) Jinak ti přeji dobrou noc a já si o tobě nechám zdát *14* PS. Není potřeba používat vulgarismy, zachovejme důstojnost ano .)
    • Veskoslav
      Ale oni Tě nepozvali aby jsi napsal scénář;)
      • Rhulad
        Hmm tak možná by to dopadlo líp než ten slabikář u Dishonored.
  • Mato1987
    nech to zrušia, pôvodný prey mal hutnú atmosféru a celkom inovatívne myšlienky napriek tomu že išlo o fps strielačku. toto je taký mišmaš všetkého, len aby to nedopadlo ako duke nukem forever....
  • Pilgrim66
    Arkane miluju (Messiah, Dishonored), takže věřím, že z toho vyjde něco dobrýho, ale mít vnucenej naprosto cizí projekt, který nechtěj se musí projevit minimálně na morálce...

I tak, hodně štěstí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit