Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • on se menuje - Kuma\War nebo to je nazev nejake firmy?
    • Nepríliš kvalitná hra, ktorá sa priživuje na moderných vojenských konfliktoch.
  • a co jako cekal. z casti iranec z casti american, co dela protiiranske hry, dokonce je to americky vojak jak ctu tyto zarucene pravdive zpravy. S timhle rejstrikem to bude tezko spion, a nebo ti pro keter makal jsou uplne mimo, ale jako terc je to super.

nicmene kdybych byl v cele iranu, chtel bych atomovku co mozna nejdriv, kdyz vsichni co na mne neustale diplomaticky utoci, uvaluji sankce atd. jich maji nepocitane
    • Cahir
      Jenže na rozdíl od Íránu, ony ostatní země jsou relativně stabilní, s relativně stabilní vládou.
  • Hairy_Ass
    Pokud to skutečně byl špion, tak proti rozsudku nic nenamítám (vždyť by to byl vlastně vlastizrádce), ale pokud si to Íránci jen vycucali z prstu (jak to v podobných případech často bývá), tak jsem jednoznačně proti, protože by šlo jen o další důkaz, že s tím režimem není něco v pořádku (vím, to je slabé slovo). Ale myslím, že tahle zpráva je na Games.cz docela OT.
    • Kori
      Váš příspevěk je vcelku zmatený - vyvozuji z něj, že zastáváte demokracii, svobodu a podobné hodnoty. Zároveň ale podporujete antidemokratické země typu Irán v likvidaci těch, kteří za svobodu bojují. Hesla typu vlastizrádce apodobně jsou v tomle případě mimo mísu. Buď člověk bojuje za správnoou věc, nebo ne. Jakým způsobem to dělá, je jeho věc (tím nemyslím "účel světí prostředky", na to se názory liší).
      • Mechwarrior_bw
        áno, človek ktorý vyznáva spomýnané hodnoty nikdy nemôže súhlasiť s najvyšším trestom človeku čo riskuje svoj život pre správnu vec. Na druhej strane so špiónmi môže ktorýkoľvek štát nakladať tak ako uzná za vhodné a každý špión to vie. Je to jeho cesta ktorú si vybral a napokon pochybujem, že v Spojených štátoch alebo i v Nemecku alebo Anglicku sa so špiónmi jedná v rukavičkách a všetci sú pekne zatváraní na doživotie alebo potajomky vymenený za svojich z iných krajín, resp. ktovie koľko ich tu "zmizlo" bez súdu.

Ale v tomto prípade som presvedčený, že o žiadneho špióna nejde... s tými jeho aktivita by bol nápadný ako H v tráve ... jedine, že by sa riadil pravidlom "pod lampou je najväčšie tma" :)
        • Hairy_Ass
          Kori a Mechwarrior: Pánové, pokud mi spíláte o nějakém boji za "správnou věc", tak zjevně moc o mezinárodní politice nevíte a o historickém pozadí ani nemluvě. Za špionáž se odjakživa dával nejvyšší trest (který dovoloval zákon), za špionáž proti vlastnímu státu pak bylo jednotné označení vlastizrada, bez ohledu na státní zřízení nebo "dobrý" či "špatný" stát. Američané takto popravili mnoho špionů za studené války, stejně tak Sověti a další.
          • Davas rovnitko mezi staty demokraticke (byt ne dokonale, jakoze zadne nikdy dokonale nebudou) rezimy typu Iran, KLDR, pripadne jine historicke totalitni staty.
            Trestani komunistickych spionu v USA je mych ocich rozhodne neco jineho nez trestani agentu chodcu v komunistickem CSR v 50 letech.
            Nic neni cernobile, ale ani jednolite sedive.
            Spousta lidi si nevidi do huby a absolutne si nevazi toho v jake zemi a v jake svobode ziji a ze ta svoboda se sama neuchova.
            • Tikov
              A to rovnítko tam patří- doporučuji se zamyslet nad definicí totalitarismu dle Friedricha a Brzezinského (člověk se na to koukne, pak se koukne na skvělé demokracie a pak mu nezbývá nic jiného než označit za do určité míry totalitární všechny státy světa). V rámci Sartoriho je pak totalitarismus protipól demokracie- jsou to toliko teoretické modely ke kterým se státy blíží. Mé osobní hodnocení je, že se všechny +- motají kolem autoritářství .
              Pokud jde o 50. léta (nejen) v USA není nad takový poctivý demokratický hon na čarodějnice a likvidaci lidí jen na základě jejich politických preferencí. Tady je opět vidět jak úplně odlišné byly západní a východní státy v 50.
          • Mechwarrior_bw
            Hairy_ass: sry ale znovu mám pocit, že si celkom nepochopil obsah komentárov na ktoré reaguješ. Nehovoriac o tom, že v tomto príspevku píšeš to isté čo ja...
  • To má za to, že dělal špatný hry :)
    • miluju černej humor *1*
      • Čierny humor je fajn, ale v tomto prípade je to naozaj nevhodné.
        • zrovna v tomhle případě je to v hodný, promin jestli simpatizuješ s hnusnejma vymletejma Íráncema, ale já je mám u zadku :D
      • CrocoRay
        Já též, ale někdy je až tak moc černý, že si ho na veřejnosti nechávám pro sebe. Slabší povahy mě kvůli toho už začínaly pomalu pronásledovat *1*
        • Přijde mi, že lidé rok od roku více a více omlouvají svůj nulový smysl pro humor tím, že se odvolávají právě na humor černý a připadají si jako nepochopení mučedníci trestaní za svou výjimečnost.
          Nejsem proti černému humoru, ale když někdo hodí na Facebook fotku Aničky, připíše k ní něco ve stylu ,,Haha, už se našla" a pak dělá ramena, jaký je to úžasný černý humor, dotyčnému bych nejraději vykopl kanadou 96% zubů, aby se měl teprve čemu smát.
          • CrocoRay
            No vidíš, jaký jsi černý humorista *1*
    • conflig
      pěkně debilní komentář, nezlob se na mě
      • je fakt ze to bolo nepekne napisane...ale ako cierny humor dobre :D
    • Taky me to napadlo *1*
  • Mrtvý špion, dobrý špion
    • omg, ty už radšej nič nepíš a poslušne čakaj až vyrastieš, aby ťa mohli postaviť niekam k výrobnému pásu, kde stráviš zvyšok života, ty ovca *7*
      • CrocoRay
        Strávit celý život na výrobním pásu? To už by asi skoro každý radši záviděl tady odsouzenému *3*
      • za vetsi ovci bych oznacil tebe
  • jak rikam, je to spion takze musi s riziky pocitat.. bohuzel i s timto...
    kazdopadne bych srovnal iran se zemi a neresil bych zadnej program neprogram.. jakmile se arabaci dostanou k atomu tak uz to bude v ****
    • XorxoxTalarius
      Iranci nejsou arabove ;) Jsou to persani. Jen tak mimochodem.
    • opravdu chytry pristup k cele veci.kvuli tomuhle cernobilemu videni ty konflikty potom opravdu jsou. to pravdu veris ze vsichni muslimove chteji vyrobit atomovou bombu aby nas znicili? nebo ze se v iranu nenachazi ani jeden dobry clovek a proto stoji za to ho srovnat se zemi? mysli predtim nez neco reknes

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit