Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenže se chlapci přepočítali, Írán není jen tak nějaká maličká země o kterou se nikdo nezajímá, má skoro 80 mil. obyvatel a stojí za ním Rusko a Čína.
    • No spolu s ich jadrovým programom je to asi hlavný dôvod, prečo tam Američania ešte nemajú svoje tanky *4*
  • jak rikam, je to spion takze musi s riziky pocitat.. bohuzel i s timto...
    kazdopadne bych srovnal iran se zemi a neresil bych zadnej program neprogram.. jakmile se arabaci dostanou k atomu tak uz to bude v ****
    • XorxoxTalarius
      Iranci nejsou arabove ;) Jsou to persani. Jen tak mimochodem.
    • opravdu chytry pristup k cele veci.kvuli tomuhle cernobilemu videni ty konflikty potom opravdu jsou. to pravdu veris ze vsichni muslimove chteji vyrobit atomovou bombu aby nas znicili? nebo ze se v iranu nenachazi ani jeden dobry clovek a proto stoji za to ho srovnat se zemi? mysli predtim nez neco reknes
  • Mrtvý špion, dobrý špion
    • omg, ty už radšej nič nepíš a poslušne čakaj až vyrastieš, aby ťa mohli postaviť niekam k výrobnému pásu, kde stráviš zvyšok života, ty ovca *7*
      • CrocoRay
        Strávit celý život na výrobním pásu? To už by asi skoro každý radši záviděl tady odsouzenému *3*
      • za vetsi ovci bych oznacil tebe
  • To má za to, že dělal špatný hry :)
    • miluju černej humor *1*
      • Čierny humor je fajn, ale v tomto prípade je to naozaj nevhodné.
        • zrovna v tomhle případě je to v hodný, promin jestli simpatizuješ s hnusnejma vymletejma Íráncema, ale já je mám u zadku :D
      • CrocoRay
        Já též, ale někdy je až tak moc černý, že si ho na veřejnosti nechávám pro sebe. Slabší povahy mě kvůli toho už začínaly pomalu pronásledovat *1*
        • Přijde mi, že lidé rok od roku více a více omlouvají svůj nulový smysl pro humor tím, že se odvolávají právě na humor černý a připadají si jako nepochopení mučedníci trestaní za svou výjimečnost.
          Nejsem proti černému humoru, ale když někdo hodí na Facebook fotku Aničky, připíše k ní něco ve stylu ,,Haha, už se našla" a pak dělá ramena, jaký je to úžasný černý humor, dotyčnému bych nejraději vykopl kanadou 96% zubů, aby se měl teprve čemu smát.
          • CrocoRay
            No vidíš, jaký jsi černý humorista *1*
    • conflig
      pěkně debilní komentář, nezlob se na mě
      • je fakt ze to bolo nepekne napisane...ale ako cierny humor dobre :D
    • Taky me to napadlo *1*
  • on se menuje - Kuma\War nebo to je nazev nejake firmy?
    • Nepríliš kvalitná hra, ktorá sa priživuje na moderných vojenských konfliktoch.
  • calwin
    ich krajina, ich pravidlá... none of my business

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit