Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • řekl to na férovku a bez zbytečnejch keců. žádnou zlou krev bych v tom nehledal, to je jenom dnešní společnost předpo.raná, všude se musí něco okecávat a na každý negativum vyjmenovat tucet pozitiv, jen aby se někdo nepo... Vůbec bych ho za to nesoudil, však se ukáže, jestli má pravdu. Titulů na Wii U bude...
  • kks tiež mám ten názor ako tu prispevajúci... článok napísaný v zmysle ako keby to bola hrozná vec si dovoliť niečo povedať kedže jeho studio je v zlom finančnom stave. Som opačného názoru. Klamstvom sa človek nikde nedopracuje a pravda i keď bolí, tak u niekoho to môže vzbudiť dojem, že predsa len ten vývojar dbá na kvalitu. Autor článku má asi iný názor.

Vo vojej podstate len povedal pravdu zečo ho rozhodne nebudu ľudia kameňovať. Jedine žeby... ako hovoríte vy bratia česi -> "Mlčeti zlato".
    • Veskoslav
      Taky mi to přijde, že tentokrát to Aleš napsal fakt debilně. Z článku vyplývá, že by se ještě měli omluvit, že to kritizovali...Kam to svět dopracoval. Tvůrci se omlouvají někomu, kdo to těžce podělá a redakce, místo toho aby dala za pravdu tvůrcům, tak se zastává "konzole".
  • Veskoslav
    A proč by to mě říct citlivě proboha? WiiU má skvělou koncepci "tablet"+konzole. Ale to ostatní je katastrofa, obzvlášť ty střeva jsou tragické, jak 6-7 let staré pc....
  • Menorri
    Toustovače mají procesor ? ...... *1* *1* *1*
    • tě péro sombréro!
      • GlaDOS
        Toastuju, tedy jsem.
        • Menorri
          Já nechci žádnej toust...on taky nechce toust...nikdo tady nechce žádnej toust *1* *1* *1*
          • vlastik.plaminek
            Aha, takže ty seš na vafle.
          • Veskoslav
            Mohu mít otázku?:-D
  • Takato prepracovana hra nema na Wii vobec co robit. Na Wii nech sa vydavaju tie jednoduche hry.
  • todle by melo byt jen pro PC. konzole at si hrajou maria. nemaj power.
    • Tak tedy zajisti, aby se na PC nepirátilo v takové míře, že budou mít vývojáři jísté alespoň 2 miliony prodaných kusů. Pak to vydají pouze na PC, ale do té doby...
      • jisté 2 miliony mit budou kdyz udelaji kvalitni hru ktera bude za to stat
        • Povíme si za rok, až tedy dosáhne ty 2 miliony jen na PC. *1* (Metra 2033 se prodalo 1,5 milionu na PC a X360)
          • XorxoxTalarius
            No vsechny od Blizzu maji x milionu prodanych kusu kazda a to je ciste PC zalezitost. Pak mas minecraft, nebo pripadne hry od Relicu (Company of Heroes, serie Dawn of War), pak mas treba Mount & Blade a nebo Zaklinace. Ovsem cisla se spatne shaneji, jelikoz napriklad VGChartz nema kompletni udaje a neobsahuje udaje z digitalni produkce.
            Takze tech her je hodne
            A o piratsvi bych mlcel na konzolich se taky pirati jedna radost, ono to mozna bude spise tim ze uzivatele co maji PC maji radi poradny obsah a dobrou herni dobu. Coz je zapricineno tim ze jsme zvykli (jeste ze starych her) hrat hry ktere jsou pro nas vyzvou a jejich obsah je na dlouhe hodiny.
            • Ptal jsem se jen na tituly, které vyšly jen na PC (žádná X360 nebo PS3 verze) 3-4 miliony prodaných kusů. S Valve souhlas, ale Rockstar? Vždyť to je každé GTA, že vyjde dříve na konzole a pak na PC. To tady PC hráči pak brečej a nadávaj na konzole.
            • XorxoxTalarius
              No dobre, to ze te ani jedna hra nezajima neznamena ze nemeli milionove prodeje :) A muzu pokracovat, hry od R* nebo hry od Valve, pripadne jeste hry od Westwoodu ... pokud je hra kvalitni kupce si vzdy najde a nezapomen ze do vsech moznych statistik se uvadi jen urcite obdobi ne za dobu existence hry. Jako priklad muzu pouzit Mafii (tu puvodni) ta ma jen ciste PC verze uz par let prodanych pres milion kusu.
            • Ani jednu hru, co jsi zmíňil, mě nezajímají, strategie jsem hrál dříve, ale už to je pro mě nuda. No co mám povídat je to úspěch, když se pouze PC titulu prodá hodně kusů. Vzpomínáš si tedy na nějaký pouze PC titul, kteráměla větší prodejní úspěch (3-4 mega)?
              WoW sem mohu zmíňit také, hra od Blizzardu to je, takže nevidím problém. Neoficiální servery neni nic extra, ale platit prachy za to, abys si mohl hrát, když už si jednou zaplatil za WoW + datadisky (něco jako Xbox Gold), to fakt ne. Stejně jako Starcraft 2, taky bez koupené hry to je horší.
              Na konzolích se pirátí, to nepopírám, ale je to těžší, než si na netu sehnat crack. U X360 musíš dělat flash (500 kč) nebo RGH (více než 1000kč) a pokud nemáš technické znalosti, neuděláš si to. U PS3 se instaluje CFW, ale atím neexistuje na všechny verze PS3 (novější modely Slim a SuperSlim), takže ho nemohou mít všichni anebo koupit nějakej haj*l do USB.
            • XorxoxTalarius
              A co ty ostatni hry ktere jsem uvedl? :)
              A prosim, povez mi o tom jak hry od Blizzu nejdou cracknout :) Jedina hra u ktere by se o tom dalo mluvit je Diablo 3 (prosim nezminuj mi WoW, jelikoz MMO je uplne jina kategorie)
              A zapominas ze kdyz reknes na konzolich prodalo, tak to jsou obe konzole dohromady :)
            • To, že Blizzard prodá pár mega je tím, že to nejde kloudně cracknout a když ano, tak neoficiální servery jsou naprd. Kdyby to šlo v klidu cracknout, tak prodaj max 2-2,5 miliony kopií. Zatímco Zaklínač 2 bez DRM (považuji za nejvstřícnější možné gesto od vývojářů)prodal 2 miliony (4,5 milionu stáhli), takže na tom asi něco bude, ne?
  • A co od Wii U cekali? Nextgen? ta je jen stejne (ne)vykona jako soucasne konzole...
  • reakce na:XorxoxTalarius@tiscali.cz

Ptal jsem se jen na tituly, které vyšly jen na PC s 3-4 miliony prodaných kusů. S Valve souhlas, ale Rockstar? Vždyť to je každé GTA, že vyjde dříve na konzole a pak na PC. To tady PC hráči pak brečej a nadávaj na konzole.
    • Ty by sis ale mel uvedomit, ze nemuzes od PC cekat stejne prodejni cisla uz jen z toho duvodu, ze na konzolich v soucasnosti hraje mnohem vice hracu nez na PC.
      A trebas takova Stalker serie prodala pres 5 mill kusu.
      Nekdy me fakt prijde, ze nekteri jedinci maji pocit, jako by na konzolich to byl samy poctivy a moralni hrac, zatimco na PC je to jen ta spodina, chatra a samy zlodej.
      Pricemz hlavnim duvodem, proc se na konzolich nepirati v takove mire je fakt, ze to neni tak snadne jako tomu je na PC.
    • XorxoxTalarius
      A kolik myslis ze se tech kusu na PC proda? A pokud vim tak jsi rikal 2 miliony kusu :) A vsechny mnou vyse zminovane hry maji prodejnost nekolik milionu kusu (to ze Ty tyto hry nehrajes neni moc smysluplny argument).
      • To jsem říkal právě u Metra 2033, jakožto ne-moc-zaběhnutá značka.
  • Není se čemu divit, koneckonců Wii U bude starý křáp prodávající se jen díky Wii U only titulům a pokračování zavedených značek Nintenda.
  • Gordar
    Nintendo prostě zase všem ukáže, že na výkonu zas tolik nezáleží, prostě si pojedou to svoje. Věřím že hry na to budou skvělé, jen doufám že ne jen ty od Nintenda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit