Přejít na výpis diskuzí
Vývojář vysvětluje: „I Am Alive teoreticky na PC být může“
25.11.2011 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
prosete klasika...vydavatel (Ubisoft) jim to nechce dovolit udelat na pc protoze by si to pak mohl nekdo stahnout a nemusel by si to koupit na xbox *5*
-
-
A Jindra opět perlý. Zdá se že je ve formě.
-
-
To tvrdý y po l je tam doufám schválně. *1*
-
-
pretože na toaster sa hra nedá stiahnuť....
-
-
I na toaster (aspoň na xbox) se dají hry stahovat v pohodě *3*
-
-
napsals nekdy prispevek v kterym neni nejakej nesmysl?
-
-
I kdyby, stějně to nechci
-
Nahodou. Ja bych to chtel. Nevypada to jako spatna hra. Dokonce bych si to i koupil.
A na ubisoft kaslu. K nim zadne city nemam, takze neni duvod je do sveho rozhodovani zahrnovat. *3* -
nádherný příklad virální reklamy..
-
„Opravdu rád bych viděl PC build téhle hry a určitě jsem tím nemyslel, že by se hra na PC nemohla objevit, může za to asi nějaké nedorozumění, protože angličtina není můj rodný jazyk“.
Omg kolik dneska stojí kurzy angličtiny pro pokročilé? 20 tisíc pro podnikatele? 50 tisíc? 100 tisíc? Nic, co by si ten zmetek nemohl dovolit. -
-
Neučí se Angličtina na ZŠ/SŠ/VŠ ?
nebo to chodil na zvláštní ? lescocs by to vysvětlovalo -
-
Nejsem si jistej, ale on francouz? Francouzi celkově na učení cizích řečí moc nejsou.
-
-
-
Že by se Xboxů stále prodalo málo? Tomb Raider Underworld DLC, Alan Wake, pro PS3 Uncharted 1-3, Final Fantasy atd., dále Tekken, Soul Calibur, Dead or Alive etc. Je prostě hodně her, které patří jen konzolím. Myslím, že je vše jen bussines vydavatelů :-(
-
trochu mi Aleši připomíná tebe :D