Přejít na výpis diskuzí
Vývojáři Dying Light zpřístupňují hru všem tvořivým tvůrcům modifikací
6.2.2015 | Adam Homola
44 příspěvků
-
Point is? To si teda kabrnák že si to dohrál a změřil sis čas. *4* Přetrpěl jsem i horší hry i když na druhou stranu ne delší...
-
Prosimte tady si kazdy stezuje na nestabilitu zbrani nebo co to je a ja sem stastnej bez sebe ze to jedu na GTX 460 a i s lagama na nejmensi grafice a i tak je to Uzasna grafika *7* a svete div se tu hru sem dokonce dohral za 22 hodin a 48 min -_-
-
Aha, takže já jsem hrál pirátskou a žádný problém jsem neměl, zajímavé že?
Prosímtě, zkus raději něco jiného toto ti moc nevyšlo. *3*
Navíc to bylo na Koznoli, hehe. Takže pochybuji až moc že by tamto hrozilo. -
Kdepak to není hejt...
-
Tydhle problemy maji jen hráči s upiratenou hrou *7*
-
Haha to mne dostalo *5*
-
Nemusíš hned dělat reklamu. *6* Na druhou stranu docela důležitá zpráva a hlavně když ta hra byla tady tak sesekaná v recenzi.
-
Další hater na tudhle hru jaky duvod protentokrat Spatna optimalizace? tak se nediv kdyz to hrajes s grafarnou GTX 260 ke vsemu na windows XP
-
z aukra...momentalne ale podrazili, uz za nej chteji 500
-
Nah,jen si tu hru stahnul z webu ale než to stahnul musel projit několika survey dokud mu to nedosahlo do 400kč *7*
-
Navíc tvoje pojetí návhru hry je zoufalé: "zvýšej obtížnost (což nějak nejde dohromady s těma předchozíma prvkama)"
Jako by to nešlo jinak. Není to prostě možný a raději to udělam lehce jako hloupý člověk a snížím odolnost zbraní... -
Stačí to udělat věrohodně a hotovo. Pak se železné kladivo ihned nezničí a další hovadiny pro tupce jako je čokl s čepicí...
Jestli to měla být hra pro děti a tupce měli to tak prezenzetovat a ne jaké věrohodné město atd. -
Nebo ti kamos pucil ucet,a ty jsi mu dal 300kc ne?Mi to delame bezne.Nebudu ti rikat na jakym systemu. *6*
-
Tos kupoval u vietnamcu ne?Na jaky trznici?Ve kterym meste?levne,dobra cena,kvalita,kupovala?
-
Ano,muzete,si to precist na bonusweb.cz
-
Tak to by mě moc zajímalo kde. Jestli je to pravda, tak napiš prosím kde se to za takovou cenu dá sehnat.
-
A ne snad?Neni rozbita?Ted jsem cet,ze hracum po nakym savefu se ztratily nastroje,penize,splneni vedlejsich ukolu,atd,atd.Za takove hry vazne,jako hraci chceme platit?
-
Prý hráči mají problémy s mizejicími zkušenostmi a zbraněmi atp... to bych už u takovéhle hry fakt nezvládl.
-
za 1000kc? kde zijes? me stal dying light 399kc v den vydani... *3*
-
Coz je dobre i spatne!Ponevadz jsou pak lini,prodaj ti rozbitou hru,prez 1000kc,a pak to nechaj dodelat a opravit moderama!Tak ja udelam hru bez textur,neco jako ukazka bez textur gta5 a nekvalitni a rozbitou za plnou cenu,moderi vsechno dodelaji a opravi,a ja se budu chestat jak za maloprace mam hodne muziky,protoze moderi s toho miho dila udelaj suprovou hru,ktera se lidem libi,a budou ji kupovat kvuli modum,ale me penizky pekne potecou do kapsicky!Kdyby ta hra byla tak kvalitni a funkci jak portal,nebo little big planet,tak nereknu ani pip.Ale,jak vsude ctu,tak je rozbita,az to hezky neni!