Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a prave lidi jako jsi ty ma nalakat toto video ! gotcha ! *1*
    Ja kdyz jdu do restaurace vetsinou si dam neco lepsiho nez smazenej syr a hranolky, co ty ? Nebo je jedno co prinesou ... ? *4*
  • *mene narocnejsi samozrejme
  • btw porad je MP clon BF ?:D.... jak svetoborne !! hned o dve triedy vys..... asi beru naky svinstvo aniz bych o tom vedel, nebo ty.. ? *1* sry nejde uz standartne reagovat na tyhle reci. Ocividne jsi asi o 10000000000000000000000000% narocnejsi nez zbytek ktery si dovoli dokonce i kritiku smerem k dnesnim rychlokvaskam.... tak se hezky bav.
  • tyvole dyt vsude v mediich to chvalej, nevsiml sis ? pro me jsi ovce ty ocividne hltas vse co se menuje jako kdysi davno dobra hra. smutne.
    O dve triedy ? Asi sem ve spatne diskuzi, nebo uz nevim.
  • jak říkám léta letouci hraju hry a jen SP.A samo nejsem sám.A počítat stim že MP bude dobré když Sp stálo za ho.no je risk
  • Mato1987
    a prečo nie, keď bude kampaň priemerná ako to bolo v prípade tejto hry, tak to multiplayer skvele vynahradí.
  • ne každej kupuje hry kvůli SP
  • Mato1987
    neviem čo sa vám na tej hre nepáči, uznávam sp kampaň nebola nijako svetoborná, ale bola ok, zato multiplayer je hneď o dve triedy vyššie ako konkurencia, je naozaj zaujímavé sledovať ako dokážu ovečky pekne poslúchať hlas skorumpovaných médií bez toho aby si o hre vytvorili svoj vlastný názor.
  • kdyby takovych lidi nebyly mraky tak by tyhle humace proste nemeli zaco delat... navic opakovane.... nicmene taky mi to hlava nebere.
  • Já si pořád říkám, kdo může být takh hlopuej a kupuje to.
  • MidnighT91
    Proč si prostě místo toho nepřipustí, že neumějí dělat hry a nekoupí si letenku do Polska aby jim to někdo ukázal...
  • Název má být Sh.t pack ne map pack.
  • no asi reakce na dnešní recenzi CoD Bo2 9/10
  • je mi z toho vazne nakosu, par dni potom co to vyjde uz hrrrr DLCcka, napred by mohli zacit kvalitny hry, kdo ma zajem koupit sracku! a pak utracet dalsi cash za SRACKA!_DLC ??
    humac. *11* *11* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit