Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nesnesitelnej666

Nevíte někdo, jestli next-gen verze bude samostatný titul na Steamu, nebo jestli to "přepíše" původní hru? Bude možné hrát původní verzi? Bude nutné znova odemykat achievementy? (Ať vím, jestli se rovnou připravit na průchod na nejtěžší obtížnost a na střílení lidí pitomou kuší do hlavy:))

• Tradiční trolling? :-D

Her, které vycházejí jen na PC a nejsou nijak bržděn výkonem konzolí vychází fůra. Schálně kolik z nich vypadá třeba znatelně lépe než GoW:R nebo TLoU2? :-D

• Gulivera84

Pochopil sem dobre ze pouziji HD Textury z Nexus modu?

• LessPh

Jde o to ze na PC mas proste vic moznosti a hlavne mody, bez kterych bych si hrani nedokazal uz predstavit..

• LessPh

Ac jsem PCckar, tak s tebou musim souhlasit. Hodne dobreho z konzoli prislo a jeste prijde.. ale i tak mi konzole do domu nesmi😉

• Jevo83

Nebyt konzoli tak herny business je stale alternativnou zalezitostou pre par alternativnych asocialov v pivnici :) historia hrania mimochodom zacala na konzolach, nie na pc...

• frank.horigan

Ty prostě nepobereš, že někomu absolutně nejde o 150fps, nebo nativní 4k. konzole ačkoli jsou dnes vlastně předražené, pořád smetou PC do kýblu cenou, jsou jednoduché na ovládání a pro lidi co chcou hrát a "nebere" řešit firmwary a ovladače a ladit ventilátory bla bla...

Mám JEN PC, ale zapojené do TV, v něm "nahrané" 3 konzole a hraju na klávesnici, na gamepadu, v 3D - a to i hry, které ve 3d nejspíše neviděli ani jejich vývojáři. Co si jen můžeš přát.

Naprosto nechápu, k čemu kdo dnes potřebuje výkon vyšší než má PS5. Nechápu, buď jsi hráč a nebo šulíš honínka nad hodnotama v MSI Afterburneru. 

• Inquisitor

Já hraju TR s klávesnicí a myší. Nemám problém a hlavně přestřelky s ovladačem? Nic pro mě. Jinak nejsem purista a některé hry nemám problém hrát s ovladačem. 

• Jo, to dává logiku.

• zanek.s

Bude to hledání nákresů na novou zbroj. Počítám stejné hledání nákresů které už ve hře je. Neočekával bych nic velkého 

• MishKonn

Scrotum armor - hard pass.

• michaelfoucault

Zaklínač je zrovna jedna z her, které se hrají na gamepadu výrazně lépe, než na klávesnici a myši. 

• Hzjena

Ano to mi nedošlo. Proti ovladači nic nemám, opravdu existují hry (jichž je minimum [zdvořilé odkašlání]) které se na něm hrají lépe, ale za tím zbytkem si stojím. Naopak se bavím tím jak se krabičkáři zarytě drží svého i když jim člověk ukáže důkazy, jak fyzicky tak papírově... :D

• Na PC snad nejde hrát gamepadem? Naopak, u spousty her se jedná o nejlepší možný ovladač. To jen zarytí PC debílci hrají Tomb Raidera klávesnicí a myší. A zbytek tvého blitku ani nekomentuji, ztráta času.

• Hzjena

Vtipné je že na videu je mark "PC" a přitom je ovládání páčkové... No
    nic každopádně, kdyby chudáci vývojáři nebyli omezení ,,výkonem,,
    konzolí které by už dávno vymřely nebýt neskutečné snahy developerů,
    zavděčit se (a hlavně dál vydělávat) i zarytým zpátečníkům (měli je
    odstřihnout jako simbiana už před lety..), byly by hry úplně jinde. Stačí se podívat na jakoukoli prezentačku nové hry, kde vývojáři nenápadně naznačují, že jsou limitování výkonem konzolí....

• Nejdřív jsem si říkal "takže nám dají akorát raytracing a fotomód, takové čekání kvůli pár kosmetickým blbostem", ale pak vidím, že i nové DLC? Tak snad to nebude jen nějaký 10 minutový quest typu "jdi X, zabij Y, přines Z".

• Jevo83

Som velmi zvedavy na DualSense.... Cyberpunk ma vyborne zvladnutu haptiku aj reproduktor na ovladaci....

• zanek.s

Áááá. Dobré ráno na Tiscali  😂

BTW: jsem zvědav jestli bude ve hře stále foukat vítr o síle uragánu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit