Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mr.clayman

Jo, to je ta dnešní "cancel culture", aneb když se mi něco nelíbí, okamžitě začnu vyhrožovat ideálně smrtí.

• Khanemis

Na jednu stranu bych řekl, že kreativní vize  revize. A výměna tváře mi v tomto případě přijde jako volba čistě ekonomická (usnadnění práce) nebo protekční (někdo chce dát novému herci lepší zvýraznění) nikoliv kreativní. 

Na stranu druhou výhrůžky (a notabene smrtelné) nejsou ok nikdy. Tím více nechápu tenhle případ, kdy jde o Spider-Mana. Když někdo tak moc miluje současnou pdoobu Petera Parkera, tak by se mohl zamyslet i nad jeho charakterem a vzít si z něj případ. "Reálný" Peter by se za takové lidi asi slušně styděl...a nechal je chvíli vychladnout v pavučině:)

• ravux

No, tak zaprve zmena xichtu neni zadna kreativni vize, ale prakticke rozhodnuti kvuli lepsimu vyuziti motion capture, AFAIK. Cili to nema s tvurcim/kreativnim/umeleckym rozhodnutim nic spolecneho, tak nevim, proc to clanek naznacuje ("když si autoři dovolí naplnit svou kreativní vizi" = demagogie).

A zadruhe, zmenit tak zasadne oblicej hlavni postavy predchoziho "dilu" je proste sprostarna, nebot hraci jsou zvykli na predchozi look a maji k te postave nejakou vazbu. Takze tady mi spis chybi pochopeni a respekt ze strany vyvojaru. Nemohou chtit, aby si hraci jejich produkty koupili, hrali a meli radi, a pak je dramaticky menit a rikat hracum, at drzi hubu, ze se jim ted bude lepe snimat mimika. Cili chapu to dopredne, nez vydaji produkt, tak at si delaji chteji, ale potom by se meli drzet jiz hotove "kreativni vize" a nemenit rozdelane dilo za behu. Protoze krome udajne tvurci vize je zde jiz nejaky existujici zavazek v podobe jiz realizovane podoby hlavni postavy, se kterou jsou hraci sziti.

Nehlede na to, ze nova postava vypada jak nedomrly d3m3nt ze zakladni skoly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit