Přejít na výpis diskuzí
Vývojáři The Order: 1886 představují chytré vlkodlaky
27.6.2014 | Adam Homola
86 příspěvků
-
Na druhou stranu tyhle exkluzivní hry na PS4 mají jednu výhodu. Zahraju si to totiž i na PC a stačí mi k tomu nějaká kalkulačka z bazaru. Na Youtube ve full HD, akorát asi jen ve 25fps...
-
Teda nevim jaka hra bude, ale grafika je skutecne impozantni, nechce se me ani verit, ze to jede na konzoli.
Vizualni stranka je opravdu vydarena neskutecne a diky tomu to ma i perfektni atmosferu, to teda kloboucek. -
-
No co že to budou užší koridory, hlavně že bude na co se dívat a že bude. *5*
-
-
aspoň se tam neztratíš. *5*
-
-
Prosímtě, to není o nějakém ztrácení to je o celkové hratelnosti... *7*
-
-
radši bys 50000kiláků čtverečných prázdný poště, jen abys měl poct že hraješ OW? Typický jack.
BTW: doufám že nenaruším tvé vetché předpubertální soukromí, ale co znamená těch 1947? Je to věk narození tvého prapraprapradědečka? -
-
TheGGG: budu se dvakrát tolik modlit za tvoji duši *7*
-
Tebe jo Ježíši, ty seš vyjímka.
-
Já jsem vegan, pacifista a navíc gay. Budeš mě mít rád i přesto?
-
Jak nesnáším? občas je vypustím no... to víš no dyslekcie. Néé to opravdu néé... *2*
-
Doufám, že do některé z těch kategorií nepatříš. Nerad bych se tě dotkl.
BTW: Proč tak nesnášíš čárky ve větách. -
Ahá tak to jo. *4*
-
Jinak žádný gay gejm neznám, ani mě nezajímají, homouše považuji stejně jako vegetariány a pacifisty za totální pomatence.
-
Rodiče mě zapsali před narozením, mě je ve skutečnosti je pět let. *5*
-
Aha, já myslel no... že to je něco jako The good gay game, nebo tak nějak. Ty stálým členem od roku 1990 když si mladší to zase nelži. *7*
-
Až někdo udělá OW, který bude mít atmošku lepší než koridor a nebude to jen o šlapání, tak změním názor.
-
WTF: OW je ku*evsky očividná zkratka openworld.
TřiG jsou taky dost obvious: Germanische Glaubens-Gemeinschaft. Stálým členem od roku 1990. -
Prapradědečka no pokud jde o něj tak ten umřel zhruba 10 let před mým narozením... pech no. Nevím co je OW a 1947... nevím připadalo mi to zajímavé - to je tak zhruba všechno mohl bych se zeptat co je u tebe těch 3 g ale asi by to bylo zbytečné... Pubertu už mám myslím úspěšně dávno za sebou. Takže nic nenarušuješ. *3* Ok.
Já ostatně proti koridorům nic nemám ale vadí mi když jsou až moc semklé a jediná cesta je ta dopředu - nulová manévrovatelnost to se mi nelíbí, mám radši trochu větší arény/úrovně. Rozhodně néé 5000kiláků nebo kolik kde nic není ale sandbox/open world není nikdy k zahození když je udělán s nějakou tou potřebnou péčí. Néé zejicí prázdnotou. *4*
-
-
-
-
-
-
co muze ind vedet o vlkodlacich? .. odpoved uvidite v hodnoceni po prelease...
-
-
náhodou, dívim se že o nich ještě M. N. Shiamalaman nenatočil film, akorát že by to nebyli vlkodlaci, ale upíři z vesmíru cestující časem jak by ses dozvěděl v závěrečném rozuzlení
-
co to je za kec? *1* ty ses trochu jednoduchy ze?....co muzes ty vedet o indech *11*
-
-
Tady asi vidíme historii, tahle hra bude totiž pravděpodobně nejhezčí hrou historie....
-
-
Jako, že nikdy už nebude žádná hra hezčí? *15*
-
-
Ne, ale v současnosti nevypadá nic lépe. Vypadá to jako CGI, čili je to vlastně hystorický milník. První hra, která vypadá skoro jako hraný film. Smekněte před PS4!!!
-
-
Ty mas neco s ocima? Ani vetsina dnesnich CGI v AAA blockbusterech porad neni uplne fotorealistickych, natoz hry.
Mozna by ses mel nekdy jit projit i ven, at vis jak realita vlastne vypada. *1* -
Ještě aby to nevypadalo nabušeně, když jsou to jedny velký QTE koridorový galeje uzamčený ve 30 fps, lol.
-
-
Next gen jak *12*
-
-
historický* *1*
-
-
-
*1*
-