Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vector04

    Omlouvám se,  jsem hrozný puntičkář, co mi ale nejvíce vrtá hlavou je, letiště přímo za nemocnicí😀

    • Jack1947

      Vypadá to že chtějí aby ta hra, byla co nejvíce zjednodušená bez zbytečného dojíždění... ale u Mafia3 kterou jsem ted se skřípěním zubů dojel to nějak extra nevadilo. Kouzlu první Mafie bylo i v tom že se tam muselo dost částí dojet... navíc to nebylo nic extra náročného, mohl dojít benzín.

      • Spíš říkali, že měli heatmapy gameplayů z originálu na kterých bylo vidět, že hráči jezdili hodně často pořád po stejných cestách. A tak udělali změny v mapě a misích tak, aby dávalo smysl jet i jinudy a hráč si z toho města užil víc. Což dává docela smysl.

    • orgic

      Umístění a přemístění řady známých míst je zvláštní. 

      Letiště je zdá se mi skoro na stejném místě, ale rozložení budov a drah se hodně změnilo, ta nová dráha je snad 4x delší než ty dvě původní, a proto zasahuje skoro až zpátky do města.

      No uvidíme co z toho nakonec vzejde :) Bude to každopádně asi dost jiná hra.

      • Carnage666

        Ono podle všeho bude mise se zabitím Morella rovnou ta na letišti ne ta s mostem, takže počítám že aby to letadlo jelo dlouho po ranveji tak to musěli prodloužit ale taky mi přijde divný že končí hned za nemocnicí.

        A to nemluvim o tom že Morellovo letadlo tím pádem asi spadne do města 😀

        • vector04

          Je možné, že Morella do letadla ani nenastoupí, hráč ho nesestřelí a vyhneme se tak pádu letadla do města 😀

          To jsou již zmíněné změny v příběhu/misích...

  • x_ander

    No, upřímně to přejmenování některých reálií vůbec nechápu. Ne, že by to bylo až tak podstatné, ale proč to vůbec dělat? Ten důvod absolutně nechápu.

    Ale na druhou stranu pochvala za ten nápad, že mise se budou odehrávat i jidne, aby k nim pokaždé byla jiná cesta. Ten stereotyp dojíždění mi v původní Mafii vadil.

  • Jack1947

    Dobrý Mapa je až na pár věcí celkem stejná, nicméně ten výlet do přírody je takovej divnej no, kde je střelba v motelu místo toho je to ve stodole ? ok, chápu že to nechtěli 1:1 ( byli tam vůbec cajti ? myslím že ne a co pes ten na pc byl v PS2 verzi nebyl navíc tam ani nebude když se bude bojovat ve stodole)

    Ten gunplay mi příjde takovej plastickej bez života když pominu že ty ksichty těch postav jsou mi nesympatický a dost to mrví tehdejší atmosféru. Aspon že tam je ten závěr kdy se jede a střílí se z tomíka z korvy nákladáku. Ta mise s tí morellem na letišti takoy dobré. Prostě mi příjde uděláme Mafia1 ale na bází nějaký italský gangsterky ( jo ten dabing v angličtině byl docela strašnej!) Bude to jak už se psalo cover shooter to se mi taky moc nezdá, i když chápu že cheatující nepřátele s tomíkem v chodbě ( to byl malér páč tam byli dvě lékarničky jedna v koupelně a druhá v mezio patře?) na PS2 s gamepadem to byla teda pecka. Jo výlet do pčírody jsem tam dělal dost dlouho došli vždy životy ono ani pc nebyl žádnej extra med ale klávesnice+ myš.

    Jinak co se jim povedlo myslím že postava Normana a Ralpha téměř jak hires originálu ale v lepší grafice.

    Celkově jsem zvěda jaká tam bude ta destrukce auta a zdali bude stačit padesátka na střechu/do sloupu a smrt. nebo to bude volnější ale ono shodit auto z viaduktu v přírodě aby nespadlo moc na střechu a pak se kochat tím zmuchláním. Myslím že to tady asi moc nebude.

    Jinak, docela se ukázalo jak člověk vystřízlivěl z prvotních dojmů po videu.

    • Radkaa

      Nech se zavřít do blázince, pako.

    • x_ander

      Piratí hry a ještě to má všechno pomotané.

      • Jack1947

        No Mafia jsem ani nezpirátil, měl jsem ji nějak z Level DVD :D, jinak bych docela rád za větší shovívavost přeci jenom jsem ted psal a mnozí vědi že jsem ji měl v originále na PS2 a to byl strašný port a měl jsem až někdy později na pc. Neznalost neomlouvá ale no ták tak se nechá člověk opravit a jede se zas dál 😉

    • homeles8

      V tom prvím odstavci mícháš 2 mise dohromady :-) Výlet do přírody je ve stodole i v originálu (8.mise) , v motelu se psem je mise Běžná rutina (4.mise)

      • Jack1947

        A jo, ty jo to je dost podobné nechápu že jsem se tak spletl 😯 mě to bylo divné... 😀

        Je pravda že jsem Mafia hrál už před nějakou dobou, nikdy jsem ji nehrál krom té hrozné PS2 verze v celku spíše mise, když jsem to hrál na pc tak jsem hrál mise s mody... modern mod třeba ale tam byl problém s animací aut, Protože ty vyšší modely působili komicky když postavy vyčnívali ze střechy.

        Jinak přichází otázka jestli vůbec běžná rutina bude. Jak bude vypadat. Tipuju že bez psa a dost zjednodušená. ale kdoví.

  • Carnage666

    Osobně se mi moc nelíbí že bar je trochu přesunut a že čtvrtě mají jiný jména, Hoboken jako Holbrook mi nejde moc přes jazyk.

    • Tak už to není vyloženě česká hra pro české publikum. Tak se to asi přizpůsobuje tomu, aby šlo přes jazyk anglicky mluvícím lidem a znělo trošku jako podobně jako jména čtvrtí amerických měst. Myslím, že pro ně zase nějaký Hoboken zní naprosto debilně :-D

      • Carnage666

        Možná máš pravdu sice je např. v New Jersey město Hoboken, ale jak říkáš američani jsou na to hloupý dost aby jim to nešlo přes jazyk 🙂

    • To mi ani nevadí, příjezd k baru od tunelu mě vždycky štval a pokaždé jsem to projel jak prase zadní uličkou přes popelnice 😀

      • Carnage666

        Tak to je jasný, přes park a přejet pár lidí a pak přes uličku 😂

      • To snad nikdo jinak nikdy nejel :)

    • DeathFish

      Přesně. Hoboken byl super oproti Holbrooku, nechápu proč zrovna tohle měnili. Ale to je jen maličkost a zas tolik to nevadí 🙂

  • S datem vydání jste se sekli o měsíc, vyjde to (podle Steamu) 25. září.

  • DeathFish

    Mě hlavně zaujalo, že Salieriho bar bude taky trochu posunutý na jiné místo. Nicméně s rozhodnutím, že se některé mise budou odehrávat na jiných místech, aby se neopakovaly cesty souhlasím 🙂

    Já myslím, že celkově bude fajn, že to nebude remake 1:1. Původní Mafie bude mít svou nostalgii, do které věřím, že se i tak lidi budou rádi vracet. A nová Mafie bude mít úchvatnou grafiku, spousty rozšíření, nových věcí a hlavně i nový dabing, na který se taky dost těším 😉 

    Asi bych nechtěl hrát tu samou hru jen v novém kabátku. Bude zajímavé zjišťovat v průběhu, jak si se vším poradili. Takže za mě tvůrci zatím odvádí dobrou práci a dělají dobré rozhodnutí. 🙂

  • Hergot, aby se to člověk zase učil, když tu původní už znal nazpaměť :)

    • victor

      Vraťte nám původní mafii ;DDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit