Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kolik z vas tohle rozjede na full co? *1*
  • Po dlouhé době hra, která mě totálně dostala a i když už nemám na hraní tolik čas tak jsem schopen si jen kvůli Division koupit PS4. Ta atmosféra je neskutečná.
  • Celkem zajimavý pohled do zákulisí a vývoje hry. Btw. co to znamená "...levních kulis" ? Nějaké pro mě neznámé slovo, nebo jenom autor neuovládá gramatiku 1. stupně ZŠ ?
    • Coffin.Corner
      A co to tvoje slovo "zajimavý"? No Hujere, v tvým věku...! *4*
    • ales.smutny
      A nebo to byl jen překlep. Autor, jak mohu celkem s odstupem posoudit, uovládá gramatiku dobře, ale holt když produkuje velké množství textu denně, podobným věcem se nevyhne ani on, ani editor, který ten text projíždí.
      • Stát se to může, viz. já jsem zapomněl napsat nad a čárku, ale že by byl í/ý překlep se mi nezdá. *4*
        • preklep i/y se stat muze, ale psat tecku za viz muze jen padour...
        • Běž s tím do Bruselu.
        • Nad i samozřejmě *1*
      • ucho
        jasný, každý dělá chyby, ale nevěřím, že texty před zveřejněním nějaký editor projíždí.
      • "uovládá" - facepalm
        • ales.smutny
          Já věděl, že ta narážka na text, na který reaguji nebude jasná...:)
          • Sorry, to měla být reakce na toho "GramarNazi".
            • deridon
              *Grammar *15*
  • Jedna z male her na které se tesim a koupim v pre-order, jen by si mohli odpustit ty "37 XP" po zabiti nepritele jako v prezentovanem videu.....
    • wenceslaus
      Snad takový věci půjdou vypnout.
      • Fakt nechápu proč tak my to prosím osvětlete :)
        • wenceslaus
          Působí to docela rušivě.
    • Proč myslíš?
  • frag.ment
    Na internet od nějakého vývojáře prosáklo už dávno, že je fakt nereálné aby hra vyšla ještě letos, takže kdoví jestli to nakonec nevydají až v roce 2016 ;-) Ani bych se nedivil..
    • Ronox
      Když mi dodají takovou vizuální nádheru a atmosférický coop gameplay, tak nemám vůbec nic proti.
      • A kolik z vas ma na tohle masinu co? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit