Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • At to udelaji jakkoli, tak mam jistotu, ze to tam bude paradne sedet a bude to zabavne.
  • Zdenda666
    Dotaz : Moc DA 2 vyvoj nesleduju.Vi nekdo zda pujde hrat i za zenskou verzihlavniho hrdiny ?
    dik
    • nie
      • ban
    • Ano
  • Je to Bioware, příběh bude bomba, tomu věřím.... ale nevěřím že to bude lepší než DAO (rád se ale spletu)
    • uvidíš, že to bude minimálně stejně dobré, né-li lepší už jen proto, že hlavní postava bude namluvená, prohloubí to vcítění do hlavní postavy a jestli tomu dodají na dramatičnosti jako to bylo v ME2 tak se máme na co těšit :)
      • V tomhle ohledu to bude určitě lepší, bojím se ale soubojového systému a vůbec toho jak souboje zatím vypadají.... je na tom vidět větší kompromis ke konzolím, který už položil nejednu hru.
        • Viděl jsi to nové combat video? Je tam přesně ukázané, že ten systém je stejný jako v Dao, a je ještě vylepšený. Když jsi v dao dal nějaký příkaz postavě aby třeba šla omráčit nepřítele nebo bodad do zad tak ho kolikrát obcházel kolem dalších tří lidí. Takže to ani pomalu neudělal během boje. Ve dvojce by se tohle nemělo stávat a připadalo mi to svižnější i pohyby v boji takové líbivější :)
  • zatim se mi moc nezamlouva ten styl vypravovani doufam v to ze tam zbyde dostatek volnosti a nedopadne to jako interaktivni film s obcasnym soubojem tak jako tak spatna hra to urcite nebude
  • Tak jak se tak dívám na poslední videjka včetně toho combat videa pro pc, tak jediné co mně na té hře štve, je to že se mi neteleportuje domů v den vydání :D
    • MrSanta
      Mě spíš štve, že den vydání není dneska :)
      • K tomu není co dodat - trefa :) Zatím z těch postav se mi nejvíc líbí Fenris, připomíná mi podle obrázků Nera či Danteho z Devil may cry, a pak Sebastian s Izabellou. A taky jsem moc zvědavý na Merill nově představená postava v tomto videjku a naše stará známá z DAO z dálského originu :)
        • MrSanta
          Moji favoriti na první průchod: Bethany, Varric, Aveline. Hrát budu za chlapa bojovníka. Když to bude možné tak specializace na dřevcové zbraně, jinak na obouručáky. Zbroj maximálně střední (jestli to bude stejně rozdělené jako v Origins).
  • Aj ked tomu nikto neverite, myslim si ze to bude dobra hra.Len ma mrzi ze tam nebude izometricka kamera ako v jednotke
    • LTM3
      jenže ten izometrickej pohled tam je experte
      • nie taky ako v jednotke
    • Bude...
    • Zayl
      To, že to bude dobrá hra, je skoro jasné. Dělá to Bioware. Jenže právě proto by ta hra měla být excelentní, což pochybuju.
    • mrkni DA2 combat Walk.
  • sleepless
    Pardon, preklep. Diky.
  • MrSanta
    Technická: Trpaslík se jmenuje Varric.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit