Přejít na výpis diskuzí
Vývojářský deníček z Jurassic Park Adventures
30.3.2011 | levis
35 příspěvků
-
ty bláho...takovej starej dědek a dělá hry?? *8* *8*
-
-
... ten "dědek" je z ILM, dělali na původnim filmu z roku 1993.. Jo to bylo dávno předtim než ses narodil
-
Sem si chvíli myslel, že to je ten profesor z Návratu do budoucnosti *1*
-
-
hura, dali tam i ty chameleonsky dinosaury z knizni predlohy!
-
Grafika je fakt...zastaralá? Ne že by mi na tom nějak extrémně záleželo, ale když je to takový SUPER film tak by měla být o hodně hezčí! Ale i tak jsem docela natešený! Snad to bude mít aspoň super scénář a nebude to jenom kopírka toho filmu
-
nejak jsme z videa nepochytil jestli je to point and click adventura s cut scenama nebo vic akci?
-
od srdce sem se zasmal.....triceratops byl asi po obrne a vubec ty animace, grafika.Ale hlavni je predevsim hratelnost ta ktreba mile prekvapi.
-
Zase tak strašně to nevypadá. Největší průšvih je tam nasvícení a nejspíš ještě nehotový textury, protože vše vypadá jako z plastelíny. Pokud bych si odmyslel tyhle 2 věci, což se ještě stát klidně může, tak to vypadá úplně normálně. Není to nic super, ale ošklivý to rozhodně není :)
-
-
Mě to teda přijde celkem ohavný:) Absence stínů, pohyby a vzhled dinosaurů...Vždyť ty raptoři vypadaj jako kdyby měli patřit do hry Sam a Max, a ne do rádobyhutné atmosféry Jurassic par adventure...
-