Přejít na výpis diskuzí
Vývojářský deník Arma 3 vysvětluje, že tropický ostrov Tanoa má předobraz ve Fidži
31.7.2015 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
Tanoa vypadá opravdu skvěle, podobný prostředí v Armě chybělo, ale jsem opravdu zvědavej, jak se pánové poperou s optimalizací a chováním AI v takhle složitým prostředí. Držim palce *4*
-
-
vyserou se na to
-
-
jako dycynky!
-
-
-
Ta 3310 tam:D
-
Na to jak mám armu rád a na to jak to vypadá dobře, tak pro hratelnost to bude fail. Aneb těším se jak mne na 100 m, zalehlá AI sejme, protože, narozdíl ode mne, vidí přes keře a listí .... :/
-
-
Jeden známý to vystihl poměrně dobře:
"Pokud to udělají hloupě, bude to normální. Pokud to udělají správně, nebude se to stávat."
Doufej ;-) -
Jj. Trapný, že to pořád nevychytali....
Pak se SP hraje dost blbě. -
Jj tohle je pro me opravdu velika obava. Bohuzel strileni skrz travu a krovi je pro AI v Arme tak nejak typicky :(
-
-
Coz je skoda... protoze napriklad Crysis mela tohle vychytany... schovas se do kere a AI te nevidi... take ne ze by se to nedalo udelat
-
-
Tak srovnávat Crysis a Armu resp. CryEngine vs RV4 mi přijde jako hodně velkej úlet *1*
-
-
Prostě Arma nemá engine na "bitvy" v pralesích a vegetaci a Crysis to samý na velkých otevřených plochách. ...tohle je od Bohemky totálně špatný designový rozhodnutí a někdo by u nich měl dostat pohlavek. .... Místo toho aby odstranili "únavu" a podobný hovadiny, který totálně zabíjej singleplayer hratelnost, tak vymýšlej blbosti ... :/
-
-
-
-