Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    Proč tam mluví o tom, co ve hře vůbec nebude? Challenging, funny? To je asi hodně zábavná výzva se prodírat proudem tupých nepřátel, abych konečně přešel přes trigger, kterej to neustálé spawnování zastaví.
  • No, teď mě asi ukamenujete, ale co naplat.
    Black ops 1 mě bavila víc, než MW3 a MW2 dohromady. Nečekal jsem od toho nic a byl jsem docela příjemně překvapen. Chvílema jsem si připadal jak v Béčkách z 80. let (komando například) a to mě vyhovovalo.
    MP byl prachobyčejnej Quake styl a až na tu debilitu s nožema to i šlo....
    Kdyby ta "nová" hra stála nějaký 400 tak bych si ji klidně koupil... ale prosím? 1500? Polibte si...
    • DOBRÁ hra *1* ale dlouho nevydrží, dohrát mise a konec, ale fakt dobrý *5*
    • Whoossain
      Mám v živé paměti tu nepopsatelnou frustraci z vietnamské mise v BO, kdy se na mě pořád valily donekonečna se respawnující Vietnamci a já byl nucen hrou bezhlavě se vrhat proti hordám nabíhajících idiotů, abych to spawnovací peklo zastavil a přesunul ho o kousek dál. Přiznám se, že mi chvíli trvalo, než jsem vlastně pochopil, co ode mě hra chce, protože jsem vážně neočekával, že když hraju za postavu supertajného supervojáka, tak mým úkolem bude skákat před mířící hlavně miliardy Vietnamců. Never again...
      • jojo, presne to jsem myslel. Tahle mise byla asi uplne nejelpsi ukazka toho, co melo v fps vymrit tak pred 10 lety. Pokud budou tuhle "taktiku" vyuzivat dale, tak ja dale nebudu jejich hry kupovat. Jediny co si pak clovek opravdu porizuje je hra, kde v 90% jejiho trvani nevydite pres cervene cakance vubec nic jineho a ani vlastne nic jineho nepotrebujete, pac stejne jen drzite tlacitko pro sprint. Zpatky na stromy pratele. Doufam, ze, kdyz uz maji ty nejvetsi talenty na svete, tomuto se vyhnou, jinak si muzou celou hru vcetne vsech supermozku narvat opet do spic. Howgh
    • Danny28
      Já souhlasím *4* BO doteď považuju za nejlepší ano NEJLEPŠÍ díl ze série těch novodobých CoD.Ne že by to bavilo víc než všechny MW ale prostě si mi to hodně líbilo.Konečně je to díl s příběhem.Ne jen pokus o příběh...
  • Danny28
    Všichni je nemůžou vystát ale oni mají pořád sebevědomí tak vysoko *15*
  • Co si tady stěžujete? Je to prostě komereční hra, vytvářená za účelem finančního zisku. Už kuli tomu bych si to opravdu, ale opravdu nekoupil *1* . A proč? No protože příští rok stejnak vyjde zase to samí, o trošku dražší a malinko v jiným prostředí *6* , prostě když už mám za nějakou hru opravdu utratit peníze, většinou je to nějaká hra, na který se pracovalo delší dobu a není tak předražená, nebo nějaká india hra od nezávislých vývojářů, který ji nedělali pro to, aby vydělali miliony, ale pro to, aby tu hru prostě dělali, protože je to baví a potěší je, když si tu hru někdo koupí... zkrátka nebudu chodit kolem horký kaše, BO 2 si určitě zahraju, ale abych si ho kupoval? Ani mě nehne ... *5*
    • Aha, takže všechny ostatní hry jsou dělané pro to, aby prodělaly? -.-
      • To neříkám, samozřejmě je to jejich práce, takže ne tom musej vydělávat... ale z mího pohledu jakožto hráče/zákazníka je ta cena naprosto neůměrná kvalitě, ta cena jen prostě sedne ke značce a to je ta komerece kterou nemám rád. Black Ops jsem si koupl, byla to dobrá hra, ale i s multiplayerem mi vydržela ani ne na dva měsíce... znám dobrý freewarowky co člověka zabavěj dýl, když nehledíš pořád jen na grafiku, super-akční EPICKÝ scény apod. např. jsem narazil na Ace of Spades, dobrá freewarovka, fps z prvky minecraftu, dobrej nápad, možná by někdo řek, že je to hra pro děti, grafika minimální, ale už to pařim půl roku, mám tam známí, spoluhráče, mám tam svoje taktiky, svoje oblíbená místa, svoje oblíbený zbraně (i když tam jsou jenom 3, no a?) a prostě nemusím za to vyhazovat 1500,- *1* a za rok to zas kupovat znova??? proč???
  • Nejlepší stejně je Cod 1 a 2... Multiplayer jednoduchej ale zábavnej... od tý doby to je čim dál tim horší...
  • Libi se mi ta posledni veta :) .. "change the fate of the main character", hlavne v tech nejlinearnejsich nejkoridorovejsich hrach jako COD :)

    /sorry za trolling, ale nemohl jsem si pomoct :)
    • Izmæl
      Psalo se, že v BO II se bude hlavní postava moci rozhodovat mezi několika (nebo jen dvěma, teď nevím) možnostmi, což následně trochu ovlivní příběh. Tak schválně jak se jim to povede.
  • Co mají amíci ve zvyku kývat tou hlavou na všechny strany? :D
  • Posledni 3 dily (mw2,bo a mw3) byly alespon pro me jedny z nejhorsich her (sp) co jsem za posledni roky ne/hral (mw2 cca hodinu, bo dohrano kvuli zajimave latce, mw3 10 min u kamarada). A ted nemluvim VUBEC o grafice, hernim enginu a celkove audiovizualni strance, ale aby se i v roce 2012, potazmo 11, objevily zalezitosti z naprosteho herniho praveku, a jeste v takove znacce jako CoD a hra na nich dokonce stavela, tak to prosim ne. Problem je, ze ackoliv rada lidi rika, ze je to "takova zabavna jedhohubka na jedno odpoledne", trochu si zastrilet a dost, mne uz to proste vubec neprijde nejak zabavne, a to je u hry asi docela zasadni vec. Strilet miliony lidi opravdu ale opravdu uz jak v nejakem Moorhuhnu bez kouska nejake uveritelnosti a pritom si porad hrat na konec sveta, aby me porad nekdo nekam hnal jak zdutou kozu, to se mi zkratka uz dost ekluje. Od takove znacky a po tolika letech bych cekal vic a jak rikam, engine zrovna nemyslim.
    No ale, jelikoz se historie opakuje, tak jako do prvniho BO, i do druheho vkladam vetsi nadeje a docela jsem zvedavy co z toho vzejde. Videa vypadaji docela zajimave, ted jen najit web, kde to zrecenzuji, jak se patri a ne jak na mem jinak oblibenem GS, kde kazdy dil cod deostane 9 a editors choice. Uvidime jak se toho chopi games.cz. Budu dale vyhlizet.
  • MrSanta
    Osobně CoD hry nehraju, ale zajímalo by mě co je na nich tak strašného? Mě to přijde že ty hry přesně splňují to co splňovat mají - tj. shoot-em-up kampaň na zahřátí a pak rychlý akční MP. Ten hate mi už přijde krapet přehnaný. Mě tento typ her neoslovuje, ale nelezu do každé diskuze nadávat jak to stojí za prd. To bych mohl to samé psát ke každému sportu nebo závodní hře, protože sporty ani závodní hry mě nebaví a přijdou mi osobně k ničemu.
    • ZvacA
      Je třeba rozlišovat úmyslné a módní kydání po něčem, po čem mi je ve výsledku kulový ( což tu samozřejmě nechybí ) a poté více či méně oprávněnou averzi vůči titulu, který se stává zbytečně idolem, protože prodeje a inspirací pro jiné projekty. Přestože jeho kvalita, prezentovaný herní koncept a chyby jsou stále na pováženou. Nedělej si iluze, proti CoD se obrací i řada jeho příznivců, za jeho kurs, za jeho neinovačnost, za jeho bezbřehou motivaci jeho tvůrců a vydavatele vydělat za nic mnoho. Tolik by se na té hře dalo vylepšit, nového přinést, ukázat, že ještě nic neztratila ze svého kouzla, ale nikdo se k tomu nemá. Jako by byl Activision a jeho přisluhovači slepí vůči všem kritikám a to dokonce i ze strany svých fanoušků, a jen je ozařovalo světlo z výpisu jejich příjmů. Jistě, klasicky by každý mohl namítnout, že prodeje ukazují oblíbenost značky, stejně jako fakt, že to lidem stačí a to vše neotřesitelným způsobem - no, ano, ale odmítám přiznat, že by to vypovídalo něco o její kvalitě, natož aby si momentálně titul odnášel status " Top herního průmyslu " ( ačkoli je to v rámci těch prodejů paradoxně asi pravda ). Ale, neber to jako vztahovačnost jen proti CoD, u každé série, u každé hry se vždy něco namítá, lidé jsou obecně nespokojení, a většinou právem, se směrem, kterým se dané tituly vydávají. Na CoD jen hodně lidí prostě alergicky a lépe slyší.
  • MidnighT91
    V celé sérii je jedinej dobrej moment a to je sniperskej level v Chernobylu, tak měla vypadat celá hra (první dva díly nepočítám to je úplně jiná liga)...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit