Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidim ze osazenstvo je hodne s IQ pod bodem ponoru :). Mi chce nekdo tvrdit ze pekna grafika neni dnes bezna zalezitost kazde "radoby AAA" hry ?

A to uz kazdy predem vi jak ta hra bude supr mega dobra a jeste to ani nehral :D. Jo jo ponor nekde u dna.
  • strasne moc doufam ze dalsi generace xboxu bude podporovat PC volanty pres usb (G25/27) jinak bych si za dnesni ceny to xko s forzou i poridil, takhle smolik
  • *ziv* vypada to na super hru, ale proc je to video tak priserne nudne? *ziv*
  • Ať už je to venku - 100% koupě
  • Aha, tak takhle daleko jsem se nedostal. :)
  • Jo, je to tak, vyjedeš za sluníčka a pak Ti třeba začne pršet, sněžit, pak Ti to zase oschne, atd... ale funguje to jen na určitých tratích, stejně jako střídání denní doby a samozřejmě u Endurance závodů.
  • Takže vyjedu za sluníčka, a pak začne pršet? Já jezdil jenom krátké závody, takže tam žádná změna počasí nebyla. Ale podle toho, co jsem pochopil, tak by tam mělo být to, že nastavím podmínky a ty budou po dobu celého závodu, ne? Takhle si dynamické počasí moc nepředstavuju. Dynamické počasí měl Grand Prix 3.
  • Hezke. Objevili HDR. Nejdriv by se meli naucit udelat poradny lak na aute, at ve 4. nejezdi bakelity naposled. Kolikrat si rikam, ze je to strasne bizardni, kdyz parta nadsencu foti skyboxy timhle zpusobem :)

... ted vazne. Doufam, ze Forza 4 bude vyborny simulator a prekona GT jeste v jinych ohledech, nez v provedeni menu. Rivalita je nutna.
  • Ma a je dynamicke ;)
  • Si asi nikdy Forzu nehrál jinak by ses na tohle nemoch NIKDY ptát *16*
  • GT5 má dynamické počasí? Má počasí, ale není dynamické. Teda myslím, že v dlouhém závodu nemůže pršet, pak svitnout slunce a oschnout trať, ne?
    Jinak nějaké počasí to mít má, uvidíme.
  • B.o.b
    Bude tam dynamické počasí jako má Gran Turismo 5 ?
  • Grafika pekna, proc ne, ale peknou grafiku uz ma dneska vetisna her, to uz neni artikl na vyvoz.
    Bude to i dobra zavodni hra ? To je otazka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit