Přejít na výpis diskuzí
Vývojářský deník připomíná slibnou onlineovku Rift
1.3.2011 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
Celkovej napad nezni spatne, ale vazne bych sel bal opakovani. Jestli se cela hra toci okolo trhlin a ty jsou z principu opakovaci, tak world PvE bude asi velkej zazitek, ale mam strach aby se neopotreboval.
Taky me moc nenadchla grafika. Kdyz si clovek porovna WoW:Cata, Conana, to co zname z GW2 a RIFT, tak na tom nejsou aspon z miho pohledu nejak uzasne. WoW ma svuj starej, ale porad libivej styl. Conan ma asi nej grafiku, jeho problemy jsou uplne jinde. GW2 maj celkem bombasticky lokace a treba z moznosti obarvovani zbroje a obleceni (v GW2 to budou dve ruzny veci) je uplna veda. Vsichni maj svuj celkem jasnej grafickej styl.
Kdyz se podivam na Rift, tak vidim neco mezi WoWkem, LOTRem a EverQuestem, vsechno do kopy vylesteny a na max detaily. Vyslovene patrnej grafickej styl se nekona.
Pokud si myslite, ze i MMO na grafice zase tolik nezalezi, tak se zamyslete kdo udelal diru do sveta. WoW, LineAge2, GW, EVE ... vsechno hry se specifickou grafikou. Svym zpusobem jde o to aby vzhled budoval znacku a herni mechanika dovolila hracum dobrej zazitek. Proto treba nijak nezavrhuju SW:TOR i kdyz naprosto rostu z grafiky a la kreslenej serial pro deti. -
Jestli se někdo nudil v Rift beta, tak ho nezachrání ani dlouho očekávaný Guild Wars 2, který je převážně o PVE. Mně osobně questy v Riftu nepřipadaly nezáživné, nebo nudnější, než ze kterékoliv MMO, která kdy spatřila světlo světa. Já osobně jsem se v Riftu nenudil ani vteřinu.. O SW:Tor si myslím svoje. Grafická stránka hry mi připadá jako z roku 2000, animace na úrovni RIFTU a vůbec svět laserových pušek a světelných mečů mě rozhodně neláká. Na plné detaily mi příjde RIFT mnohem koukavější, než takový WoW, WAR či TERA(asijský styl vážně nemusím). Myslím, že až vyjde RIFT, GW2 a SWtor bude opravdu z čeho vybírat a každá hra si svého hráče najde.
-
hral som rift v 2 beta verziach a podla mna je to super hra ale animacie ako otacanie charu ci mounta je o nicom nechapem ako to mohli nedorobit no a druha vec dx9hra,mam dx11 gtx470 a 30fps ako nevyladeny engine.Two worlds 2 mi ide 102fps a dx9 rift 30fps lol
-
Hral sem open betu riftu, bavil jsem se slusne.Obzvlast me bavil system vyvoje postavy a kombinovani ruznych "souls".A jake mmorpg neni stereotypni?Osobne me levelovani nejvice bavilo ve war.Rvr pak chvily pq mezitim jednu arenu, dobyt hrad(i to je samozrejme potom stereotypní) ....ale ta hra je mrtva ted.Uvidime jestli se pokusy prejit na f2p treba to hru ozivi.
Osobbne by me zajimalo jestli otevirajici rifty budou rozlisene pouze podle lvl a elementu, nebo jestli se treba muze stat ze objevite nejaky "vzacny" rift se special bossem a lootem.To by bylo fajn:) -
me to pripominalo mixmash aion lineage a wow aspon v bete za Q dost exp jak v aion Nektere prvky z wow jako ovladani skakani ale bouzel moba obycejneho moba nesundate sam musite mit na pomoc peta. Osobne bych raci free server urcite me to nepresvecilo abych za zo platil. Jedinou hru co sem chtel hrat na ofiku tak udajne rozkradli vivojari a vznikla TERA z beta nebo alfa verze Lineage III.
-
Já sem zkoušel trial Cataclysm i betu Rift a musím říct, že Rift je jasný vítěz. Začátek Cataclysmu byl u nových ras výborný, ale ani to, ani předělané staré lokace nezazdili tu nudu při questovaní. Pár hodin mě to bavilo ale pak sem toho nechal. Ted ale přemýšlím, či si koupit Rift a platit za to měsíční poplatky, nebo si šetřit na pecky, co letos výjdou. hail to the king, baby !
-
-
Náhodou q v nových lokacích jsou u WoW Cata to nejlepší. Vůbec nejsou nudný. WoW má ale jiné chyby. To jsou neustálé nerfy dungeonů, raidů. Komunita je na nízké úrovni. (Nemyslím HC raidy ty opravdu sranda nejsou:) ) Prostě není tam už nic epického. Všichni mají všechno a kdo nemá tak si to vybrečí na foru. Ultra vzácnej mount spectral tiger, je tu nahrazen náhražkou spectral wolf (u hordy). A já se ptám proč? Ten tiger ztratí na aktraktivně strašně moc. Proč to těm lidem dávat? Jen tak? (Sám spectral tigera nemám, nemám ani koupený nejnovější lítání:D jde mi jen o princip). To samý se scarabem s AQ. Proč tam zase dát náhražku s jinou barvou? Jen proto aby lidi dostali to co chtějí. To se mi zdá lame. Nebou mounti z TBC co teď nejdou získat. Proč je lidem dát formou nějaký substituce? Recyklace? Podle mě už chtěj lidi jen udržet u hraní. A musí ta hráčská základna upadávat. I proto mě láká Rift:) A to říkám jako hráč který má WoW rád.
-
Ja asi rift koupim, ale nejdriv zkusim jestli nebude nejakej 14 dni trial ze bych usetril cca 150.-) *5*
-
-
Je to zajímavá alternativa k WoW, která přináši dle bety, technicky trochu lepší a umělecky určitě slabší grafiku. Podobný styl, nic nového (krom RIFTu, což je skvělé spestření, však jak tu padlo, stereotypní).
-
hm tak poviem to asi tak...skonci to ako aion mozno este horsie a ked pride TERA zmetie to ako vietor jesenne listie *7*
-
hm tak poviem to asi tak...skonci to ako aion mozno este horsie a ekd pride TERA zmetie to ako vietor jesene listie *7*
-
Hrál jsem betu a málem usnul nudou. Jdi a zabij toto, tamto, onoho. Úkoly nezáživné, grafika a hlavně celá architektura světa o ničem. Nejsem fanoušek WoW, ale musím uznat, že Rift tomu nesahá ani po kotníky. Pokud něco ještě Blizzardovskou továrnu na závisláky překoná, tak jedině SWTOR.