Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já sem zkoušel trial Cataclysm i betu Rift a musím říct, že Rift je jasný vítěz. Začátek Cataclysmu byl u nových ras výborný, ale ani to, ani předělané staré lokace nezazdili tu nudu při questovaní. Pár hodin mě to bavilo ale pak sem toho nechal. Ted ale přemýšlím, či si koupit Rift a platit za to měsíční poplatky, nebo si šetřit na pecky, co letos výjdou. hail to the king, baby !
    • Náhodou q v nových lokacích jsou u WoW Cata to nejlepší. Vůbec nejsou nudný. WoW má ale jiné chyby. To jsou neustálé nerfy dungeonů, raidů. Komunita je na nízké úrovni. (Nemyslím HC raidy ty opravdu sranda nejsou:) ) Prostě není tam už nic epického. Všichni mají všechno a kdo nemá tak si to vybrečí na foru. Ultra vzácnej mount spectral tiger, je tu nahrazen náhražkou spectral wolf (u hordy). A já se ptám proč? Ten tiger ztratí na aktraktivně strašně moc. Proč to těm lidem dávat? Jen tak? (Sám spectral tigera nemám, nemám ani koupený nejnovější lítání:D jde mi jen o princip). To samý se scarabem s AQ. Proč tam zase dát náhražku s jinou barvou? Jen proto aby lidi dostali to co chtějí. To se mi zdá lame. Nebou mounti z TBC co teď nejdou získat. Proč je lidem dát formou nějaký substituce? Recyklace? Podle mě už chtěj lidi jen udržet u hraní. A musí ta hráčská základna upadávat. I proto mě láká Rift:) A to říkám jako hráč který má WoW rád.
    • Ja asi rift koupim, ale nejdriv zkusim jestli nebude nejakej 14 dni trial ze bych usetril cca 150.-) *5*
  • Abych to uvedl na pravou míru. Tvůrci si vzali to nejlepší snad ze všech známých MMO, přidali náhodně generované public questy "Rifts" a upekli skvělý mix PVE a PVP akce. Účastnil jsem se posledních 3 betatestů. PVE stránka mi silně připomínala staré dobré časy v LOTRO. Možností jak levelovat a sbírat či šetřit na unikátní kousky zbroje a zbraní je hned několik. Můžete buď dělat jak příběhové, tak vedlejší úkoly, můžete jezdit po mapě, vyhledávat a zavírat Rifty nebo se můžete vrhnout jen a pouze na PVP buď ve formě warfronts(scénária) nebo open PVP a gankovat od rána do večera:-) Jediné co některé trošku zamrzí jsou animace postav a nepřítomnost létajících mountů. To se ovšem může po pár opravných balíčcích či pozdějších datadiscích změnit. Populace World of Warcraft není příchodem Riftu nijak ohrožena, což se o již tak štíhlé populaci Warhammeru online říct nedá. Bohužel ale Warhammer online vedle bety RIFTU vypadal jak nedodělaný chudý příbuzný. Warhammer online měl obrovský potencial, který tvůrci nejen, že nevyužili, ale naopak zazdili. Škoda. Doufejme, že stejný osud nepotká RIFT.
  • Je to zajímavá alternativa k WoW, která přináši dle bety, technicky trochu lepší a umělecky určitě slabší grafiku. Podobný styl, nic nového (krom RIFTu, což je skvělé spestření, však jak tu padlo, stereotypní).
  • me to pripominalo mixmash aion lineage a wow aspon v bete za Q dost exp jak v aion Nektere prvky z wow jako ovladani skakani ale bouzel moba obycejneho moba nesundate sam musite mit na pomoc peta. Osobne bych raci free server urcite me to nepresvecilo abych za zo platil. Jedinou hru co sem chtel hrat na ofiku tak udajne rozkradli vivojari a vznikla TERA z beta nebo alfa verze Lineage III.
  • Furt nevím jestli do toho mám jít nebo ne. :) Láká mě to. I když vím, že je to kopírka WoW. Ale to přece nevadí. Jestli to někdo hrál už z předstartu. Řekněte dojmy. Chci hlavně vedět, dungeony obtížnost taktika. Atd. Daj se podle toho odvodit raidy.
    • Zajimavy ze si to nehral a uz vis, ze je to kopirka WoW... Jinak ja to hral a prislo me to zabavnejsi nez wow. Byl sem teda jen jeden dung pro lvl 16-19 ale byl mnohem tezsi a hlavne zabavnej. Expeni je diky BGckum, riftum a invazim taky mnohem zabavnejsi nez quest/grind ala ostatni onlinovky ... dojel sem na lvl 22 a opravdu sem si to uzival bohuzel esli je hra stejne zabavna i v end game netusim :)
      • No neboj se... Viděl je mnoho mnoho videí. Nemám zrovna náladu vyhodit 1200kč jen tak. A kopírka WoW to je. Pak public q z Warhammer. Nevím jestli jsi to pochopil, ale to není chyba, že je to kopírka WoW. Spíš přednost. Viděl jsem kompletní dung. A, že by to teda bylo extra zábavný... Final boss nic nedělal., ten boss předtím dělal to co trash ve WoW. A ono říct 10x zábavnější dung než raid ve WoW. To je asi hloupost, že? To jsi malinko ulítnul.
        • jezis delate jak kdyby bylo wow prvni mmo na svete.Co konkretne kopiruje rift od wow?Wow byla samozrejme hra prelomova, ale take spousty veci prebrala od starsich mmorpg.A neni to chyba proc nevzit to dobre z osvedcenych her.Tvurci se tim ani netaji, nekde jsem cetl rozhovor a priznali ze se nechali inspirovat wow everquest a lineage.A na hre pracuji i lide kteri makali i na everquest atd....
          • Ale já přece neříkám opak... Bohužel nemám moc argumenty:), jelikož se mi to špatně vysvětluje. Je totiž pravda, že je moc těžký to vymyslet jinak, je prostě těžký si představit, že by to i mohlo fungovat jinak. Třeba rogue classa kterej má energii a dává combo pointy přesně 5. Možná je to tak všude, možná ne. Ale to je kopírka. Pokud chceš vidět co přesně si tohle z WoW bere tak se podívej na youtube. Konkrétně Yogscast (první díl http://www.youtube.com/watch?v=K_9oiBivg-g) kde ti řeknou co to má společnýho z WoW.
            • jo s tim rogue systemem mas asi pravdu, ten byl ale pouzitej uz v datadisku k diablu 2 u assasiny:-) a buhvi kde jeste.-)........kazdopadne i wow spousty veci musel prebrat od everquestu nebo ultimy.Me spise stve jak kazdej nadhazuje to ze nekdo neco kopiruje od wow, pri tom vetsinou to jsou kecy.To je jako kdybych rekl ze kazda fps z 2.svetove vykrada wolfensteina protoze se tam strili do nacku.Proste wow je nejuspesnejsi mmorpg, ale nic se nesmi prehanet.Me osobne se libi wow, ale je to moc zjednodusene na muj vkus za cenu toho aby se zalibilo co nejvice hracum.
  • hral som betu prvych par levelov bolo velke booom nadherne questy atd ale potom rift rift rift rift a nudaaaaaaaaaaaaa neni to kopia wowka ani nahodou len to tak vypada ale strasne opakovanie toho isteho ,potvory maju privela hp a trva nez daco zlozite ,moj nazor je ze to je len nalakat co najviac hracov a potom to padne a budu sa zatvarat servre mam to odhrane po lvl 25 jak za maga wariora alebo huntra.
    • Nevim teda jak si to hral ty ale ja za maga lvl 22 daval mobky na 2-3 spelly. Btw nevim esli si byl dung ale ten byl pro me 10x zabavnejsi nez vetsina raidu ve wow. Celkem dobre zpracovanej a zajimavej trash + bossove. Hlavne ten konec ve vanici byl uplne skvelej.
      • jo ten konec je libovej:)....mě osobně rift nadchl a to tak, že kupuju.Dříve sem hrál war, ale na serverech je pusto a pusto :-/
  • mnohem vice jak WoW to pripomina WAR a ten byl do 20. Lv. naramne zabavnej hlavne RVR a public Q a jak zkoncil... osobne myslim, ze do roka padnou - skoda, ze nezavedli F2P, nebo GW model, byli by kralove a ihned bych kupoval *3*
    • tak to ta musim vyviest z omylu lebo prava zabava vo WAR-e zacina po normalnom 40lvl takze radsej nepis blbosti. Budes isto jeden z tych co striedaju hry a chary a nikde nevydrzi dlho
      • hovno (pardon :) merl jsem tam Zealota max.
  • Hral sem open betu riftu, bavil jsem se slusne.Obzvlast me bavil system vyvoje postavy a kombinovani ruznych "souls".A jake mmorpg neni stereotypni?Osobne me levelovani nejvice bavilo ve war.Rvr pak chvily pq mezitim jednu arenu, dobyt hrad(i to je samozrejme potom stereotypní) ....ale ta hra je mrtva ted.Uvidime jestli se pokusy prejit na f2p treba to hru ozivi.

Osobbne by me zajimalo jestli otevirajici rifty budou rozlisene pouze podle lvl a elementu, nebo jestli se treba muze stat ze objevite nejaky "vzacny" rift se special bossem a lootem.To by bylo fajn:)
  • hral som rift v 2 beta verziach a podla mna je to super hra ale animacie ako otacanie charu ci mounta je o nicom nechapem ako to mohli nedorobit no a druha vec dx9hra,mam dx11 gtx470 a 30fps ako nevyladeny engine.Two worlds 2 mi ide 102fps a dx9 rift 30fps lol
  • hrál jsem betu čislo 4 a hru si perfektně pochvaluju, když se spustila invaze na celou naší lokaci (všude byly elitní mobové a otevíraly se rifty) tak se najednou sešla skupinka 60+ lidí a ty šli zavírat rifty a byl to nářez, systém soul tree je taky velmi zajímavý a hlavně mi přišlo výborný, že sem si kdykoliv mohl udělat jakoukoliv jinou kombinaci daných soul tree, a nic mě to nestálo, jenom splnit 1 quest a bylo to, takže zaměření postavy je naprosto volný, jinak pro autora článku hra se už nejmenuje Rift: Planes of Telara ale jen RIFT

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit