Přejít na výpis diskuzí
Vývojářský deník připomíná slibnou onlineovku Rift
1.3.2011 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
hraj jsem war,gw dost dlouho wow jsem nehral pac jsem nemel potrebu ani chut to zkouset. prihlasil jsem se do posledni bety. chvili me ta hra bavila ale potom od 15lvlu me to vsechno prislo stereotipni. porad behat k riftu a delat uplne to same. roft se odehrava na par kol 4-6 kazdym kolem vylejzaji silnejsi moby a to je veskere zpestreni riftu. z mych posudku, u riftu jsem se moc nebavil ba naopak me velice rychle omrzel a prislo mi to jako prumerna mmorpg. ja osobne pockam na gw2
-
Hrál jsem betu a málem usnul nudou. Jdi a zabij toto, tamto, onoho. Úkoly nezáživné, grafika a hlavně celá architektura světa o ničem. Nejsem fanoušek WoW, ale musím uznat, že Rift tomu nesahá ani po kotníky. Pokud něco ještě Blizzardovskou továrnu na závisláky překoná, tak jedině SWTOR.
-
Jestli se někdo nudil v Rift beta, tak ho nezachrání ani dlouho očekávaný Guild Wars 2, který je převážně o PVE. Mně osobně questy v Riftu nepřipadaly nezáživné, nebo nudnější, než ze kterékoliv MMO, která kdy spatřila světlo světa. Já osobně jsem se v Riftu nenudil ani vteřinu.. O SW:Tor si myslím svoje. Grafická stránka hry mi připadá jako z roku 2000, animace na úrovni RIFTU a vůbec svět laserových pušek a světelných mečů mě rozhodně neláká. Na plné detaily mi příjde RIFT mnohem koukavější, než takový WoW, WAR či TERA(asijský styl vážně nemusím). Myslím, že až vyjde RIFT, GW2 a SWtor bude opravdu z čeho vybírat a každá hra si svého hráče najde.
-
hm tak poviem to asi tak...skonci to ako aion mozno este horsie a ekd pride TERA zmetie to ako vietor jesene listie *7*
-
hm tak poviem to asi tak...skonci to ako aion mozno este horsie a ked pride TERA zmetie to ako vietor jesenne listie *7*
-
Celkovej napad nezni spatne, ale vazne bych sel bal opakovani. Jestli se cela hra toci okolo trhlin a ty jsou z principu opakovaci, tak world PvE bude asi velkej zazitek, ale mam strach aby se neopotreboval.
Taky me moc nenadchla grafika. Kdyz si clovek porovna WoW:Cata, Conana, to co zname z GW2 a RIFT, tak na tom nejsou aspon z miho pohledu nejak uzasne. WoW ma svuj starej, ale porad libivej styl. Conan ma asi nej grafiku, jeho problemy jsou uplne jinde. GW2 maj celkem bombasticky lokace a treba z moznosti obarvovani zbroje a obleceni (v GW2 to budou dve ruzny veci) je uplna veda. Vsichni maj svuj celkem jasnej grafickej styl.
Kdyz se podivam na Rift, tak vidim neco mezi WoWkem, LOTRem a EverQuestem, vsechno do kopy vylesteny a na max detaily. Vyslovene patrnej grafickej styl se nekona.
Pokud si myslite, ze i MMO na grafice zase tolik nezalezi, tak se zamyslete kdo udelal diru do sveta. WoW, LineAge2, GW, EVE ... vsechno hry se specifickou grafikou. Svym zpusobem jde o to aby vzhled budoval znacku a herni mechanika dovolila hracum dobrej zazitek. Proto treba nijak nezavrhuju SW:TOR i kdyz naprosto rostu z grafiky a la kreslenej serial pro deti.