Přejít na výpis diskuzí
Vývojářský deník Rage představuje odkaz id Software
30.6.2011 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
U tý grafiky je prostě hrozně vidět ten konzolovej limit. Je to strašná škoda, Id už mohli bejt mnohem dál.. Mně o grafiku jako takovou většinou nejde, ale je to hrozně smutný, naše upgradnutý PCčka prostě jedou na půl plynu (v případě aspoň trochu schopnejch konzolovejch portů)
-
-
Já to teda nevidim,mě se třeba líbí.I když nejlepší grafika je asi v Mafii 2.Hrál jsem ji asi celý dva dny u kámoše(max detaily i PhysX,sám to nespustim ani na nejnižší detaily) a ta grafika,aspoň pro mě,byla naprosto strhující.Nejvíc se mi líbilo když sněžilo.
2.nejlepší má všemi nenáviděný a zavrhovaný CoD:Black Ops.Hlavně ty mise ve Vietnamu se mi graficky líbily(taky nespustim takže u kámoše na max).To jestli se mi CoD:BO líbilo po herní stránce psát nebudu,nechci dostat desítky mínusek *4* -
-
Me to take prijde naprosto v pohode... Cekal jsem, jestli se nekdo ozve na konzole *2*
-
-
Nejvíc se mi líbí, jak někdo píše, že ta hra nevymáčkne z PC maximum, ale potom vyjde nějaká pecka která se už seká na slušné sestave a zase se píše jaké to udělali krvavé HW nároky, tak to si potom myslím, že nevíte co chcete.
-
-
krvavý nároky neudělali, pouze zprasili konzolovej port:).. Jak to poznáš? Třeba, že Brotherhood běží v lepší grafice a líp než AC2. GTA IV, The Force Unleashed.. mohli bychom pokračovat-- to není stihomam, ty enginy jsou prostě špatně optimalizovaný, což na konzolích nepoznáš, protože tam máš lock framerate a na to se dělá optimalizace.
-
-
Právě konzolové porty jsem nemyslel...
-
-
-
Pravda Rage vypadal zpočátku vývoje pomalu lépe, než teď, ale co vždycky se najdou hry navržené pro PC, které HW ždímnou tak, že tě to bude mrzet. *3*
-
-
U tý grafiky je akorát tak vidět, že je nádherná... Masivní a parádně vymodelovaný prostředí... Ve hře ale půjde o něco jinýho než o grafiku a na to jsem zvědavej.
-
Vasil: Povídej mi o nějaký:) Napadá mě Crysis, kterej ve Warheadu trochu zoptimalizovali a běžel ve stejný grafice líp. Kdysi dávno to byl Morrowind, pak Oblivion:).. Teď se vývoj na pěknejch pár let zastavil, někde se dá mluvit o kroku zpět. Jo jasně, Metro, Zaklínač a Cryostasis - východ drtí západ:))
-
-
-
Bude to dobrá hra, ale stejně mi to připadá jako kdybych to už někde viděl.. Takový mix Borderlandu, Singularity a Falloutu NV.
-
-
Máš úplnú pravdu je to Mix týchto troch hier a to nás iD kŕmili aká to bode prevratná pecka a vyklubala sa z toho mixovaná strieľačka ala GTA mix. iD už dochádza fantázia asi už nemajú čo vymyslieť ?!... *3*
-
-
Carmack v nejakým strasím rozhovoru říkal že maximum z IDtechu 5 vymáčkne až DOOM 4 ale pořád je obdivuhodné že tohle běží na Xboxu 360 v 60FPS...
-
Líbí.Sem s tím.
-
tak toto bude možno , teda respektíve určite prekvapenie roku , predobjednávka je spravená , tak už si len počkať tie 3 mesiace a pár dní :)
-
a sakra, já je vždycky četl jako "aj dý" *1*
na "id" si asi nikdy nezvyknu -
A to Carmack v nejakým strasím rozhovoru říkal že maximum z IDtechu 5 vymáčkne až DOOM 4 už teď je obdivuhodné že tohle běží na Xboxu 360 v 60FPS...
-
-
at zije copy a paste :-))
-
-
hmm..drsný
-
kravina pro pubertaly
-
-
aspoň si máš co zahrát *3*
-
-
to nebylo myšleno jako urážke jen jsem chtel rict ze me to nezajima asi starnu, spis se tesim treba na homam, nebo skyrim
-
-
Vzdyt ty ani nevis jak se jmenujes ; D
Tak si to nekam napis.
A taky si napis, ze vsechno co se nelibi dospelakoj "Joehnnymu", nemusi byt nutne pro pubertaky ; P
-
-
-
-
"We are arguably the best looking game on the consoles today and a point is we're running at a two times the framerate of what other people might argue is the best looking console game there..."
Že by narážka na B3? Nebo možná Crysis 2, nevim, na kolika fps je zamčený na konzolách.