Přejít na výpis diskuzí
Vývojářský deník Zaklínače 2 hovoří o vývoji Geralta
21.4.2011 | Aleš Smutný
11 příspěvků
-
chápu to s tím jedním životem tak, že si nebudu moct vyvolat save před tím, než jsem umřela? protože jinak je to snad stejné jako v jedničce, tam taky umřu jen jednou-
-
-
Přesně tak: jeden život na celou hru, jako v reálu *4*
-
-
Pořád se mi trochu nelíbí to omezení šermířských stylů, ale snad to vynahradí zmiňovaným vylepšením elixírů/mutagenů. (Je to mimochodem jediná hra, kde mě alchimie opravdu bavila, ač jsem k tomu měl z počátku hodně velký odpor).
-
Hned několik novinek nám dnes ukrátí nekonečné čekání na nová dobrodružství Zaklínače 2: nádherné HD wallpapery v perfektním rozlišení naleznete volně ke stažení zde (6 ks): http://www.gameranx.com/gallery/witcher-2-wallpapers-hd/1/#gallery_main
No a potom malá bomba, kouzelnice Triss Ranuncul na obalce polské edice Playboye (nádherná práce 18+) : http://www.gamikaze.pl/Resources/Images/GameGalleries/Galerie_Inne_Relacja_z_CD_Projekt_Conference_Spring_2011_38966_1415_18042011.jpg
A od betatestera Zaklínače 2 další info: "Talenty můžete v Zaklínači 2 rozdělovat do čtyř větví: základní výcvik, šermířství, alchymie a znamení. Na konci každé čeká super schopnost." -
-
A kde ma tu jizvu z bitvy u Pahorku,kterou cely zivot tak schovavala? Detaily jsou dulezite a ta jizva se prolina nejmene pulkou knizni sagy...
-
-
Good point. Všiml jsem si toho už u jedničky hned v úvodní scéně - výstřih měla tak hlubokej, že ho pomalu ani nepotřebovala a jizvy na hrudníku nikde. Mimochodem, jestli jsem to z knih správně pochopil, neměla by mít nějakou jednu jizvu, ale spíš něco ve smyslu popálenin... Ale dá se to odůvodnit: poté, co ji v knihách pomocí magie vyléčí, sice tvrdí něco v tom smyslu, že s těmi popáleninami to už nešlo, ale zase je fakt, že od této události uběhl nějaký ten pátek a poznatky v oblasti magie mohli pokročit nebo díky vyššímu postavení získala lepší známosti a přístup k opravdovým kapacitám v oboru...
-
-
-
ted nevim jestli ziju v polsku nabo v anglii
-
Kdyby ty vývojářské deníčky udělali v angličtině(tj bez titulků)jako v případě prvního dílu,nebo by byli vývojáři alespon předabování do angličtiny(jako ve vývojářských deníčcích z mafie 2) tak by udělali lépe...
-
-
Na oficiální stránce si můžeš nastavit CZ profil a máš tam vývojářské deníky s CZ titulkama. Samou rozcapeností už nevíte co by... *12*
-
-
RPG roka aj so Skyrimom nepochybne
-
jsem nadšený už abych to měl doma *2*