Přejít na výpis diskuzí
Vyzkoušejte alfa demo vesmírné střílečky Wings of Saint Nazaire ve stylu X-Wing
7.7.2014 | Petr Poláček
16 příspěvků
-
a co ty hlasité výbuchy ve vesmíru? co změny směru letu plavidel, aniž by použily nějaké směrové trysky či tak něco (mají jen jedni trysku vzádu)
-
Jasne ze to je simulator, lebo presvedcivo simuluje pfeew pfeew.. otocit mys pfeeew pfeeeww shields down pfeeew.
-
Cool :-)
-
tohle ze je simulator? vzdyt jsou vsechny na jedno brdo .. pfeew pfeew.. otocit mys pfeeew pfeeeww shields down pfeeew :))
-
Nějak se nám s těma space simama roztrhl pytel. SC a Elite to pěkně odstartovali. :D Pak že tu není poptávka. To se nám zavětří prachy a nakonec se třeba i do tohoto "segmentu trhu" začne s*át i EA a splácá nějaký fail pro konzole.
-
jj dělal jsem si legraci, tohle vedle Star Citizenu vypadá jako hodně chudý příbuzný
-
tobe ironie moc nerika vid ? :)
-
Tohle je angličák a Star citizen je tank,nelze to porovnat,tohle je jen střílečka.Star Citizen je/bude celý vesmír - FPS/MMO/Simulátor s ekonomikou a systémy 100x vetšímy než toto..
-
zato o space arkádu koukám docela jo *4*
-
Jojo. O space sim není vůbec ale vůbec zájem. :)
-
jj a dělal to do nedavna 1 Člověk, ted už na to má i dalšího grafika.
-
Z těch menších projektů jsem se teď díval na Limit Theory ... z toho se taky klube celkem zajímavé dílko.
-
Star Citizen to může zabalit
-
Alfa demo. Haha.
-
Vyapdá to SKVĚLE!! Skutečně graficky hra silně připomína WC i XW a to jen v tom nejlepším smyslu slova. Obě série patří k mým oblíbeným a krom Freespace a Freelanceru mi jiné hry tohoto žánru úplně nesedly... Být tu hutná SP kampaň s podporou coop multiplayeru na plnění misí a jsem spokojen *3*
-
divné, priam zvláštne...