Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj mám na singlplayer volvo scanin a man *5*
  • Ahoj chci si zahrat multiplayer ale ale nevym jak nato mam to stazeny ale nevym jak to pustit poradtemi prosim
  • Ahoj,chtěl bych to hrát,proto se ptám jestli to ještě funguje a jestli se něco platí. Díky
  • jak jste to koupili *15*
  • prosíííím jak hrat multiplayer *13*
  • Multiplayer je super, se potkávat s cizými lidmi, troubit, blikat na sebe.. Boží! :) Vydržím u toho denně klidně takovejch 3-4 hod. v kuse :))
  • Zdravim koupil jsem si ETS2 original ale ne pres steam a ted bych si rad zahral tento mutiplayer. Nejde mi to stahnout protoze nemam ve steamu ETS2. Prosim o radu. Dik
  • Kein
    Víte co je nejhorší? Že mě tahle nudná a nezáživná hra strašně baví...
    • Potom to asi nebude nudná a nezáživná hra *1*
  • Ja osobne zazivam neco co jsem nezazil od konce 90tych let. Euforii, vicemene slusnou a nadsenou komunitu kdy se kamiony pousteji, hraci se porad zdravi, troubi a blikaji na sebe. Uzasny je to treba v Calais kdyz cekate frontu na vlak tunelem do UK, kde jsou pred vami desitky kamionu ktere by mohly projet pres sebe protoze je tam non colision zone, stejne vetsina lidi poctive ceka a stoji v rade treba 15-20ti kamionu. Uzasny proste.
    Ano, i zde jsou prvni stripky dmce prorustajici i do tohohle multiplayeru, prvni rammeri, riskujici zavodnici apod ale porad mi ta komunita prijde docela zdrava a vetsina lidi si to fakt uziva.
    Jak zde nekdo psal, ve mestech je to trochu divocejsi, zrovna vcera treba v Amsterodamu bylo tolik kamionu ze se mi to kupodivu zacalo kousat a treba takova nakladka a vykladka je zalezitosti nekolika kamionu v sobe, proste chaos, nicmene to stale stoji za to. Btw: docela by me zajimalo proc zrovna v Amstru je vzdy tolik hracu, zrejme bud velka holandska komunita a nebo si tam proste prijeli hraci virtualne zahulit *1*
    Kazdopadne se uz ted jedna o velmi povedeny multiplayerovy mod vytvoreny par nadsenci suplujici oficialni MP. Docela me zajima proc s tim SCS Software nikdy neprislo samo. Myslim ze diky MP modu se ted slusne zvedaji prodeje ETS2. Ve hre treba potkavam velkou komunitu hracu z Brazilie apod, takze celosvetova obliba je velika. Server je zatim pouze jeden (EU#1) obsahuje asi 2500-3000 slotu (obcas to meni kvuli testovani a pretizeni serveru) a bejva po restartu plny do par minut, takze je treba byt ve spravny cas ve hre, jinak si treba hodinu i pul dne MP nezahrajete (hlavne o vikendu).
    Trochu mi v MP chybi funkcni system vlastni spolecnosti, ktery prozatim funguje jen v oficialnim singleplyeru ale jsme porad v alfe takze casem bude lip.
    Zajemcum o MP mod doporucuji sledovat jejich ofiko web a taky FB, updaty jdou pomerne rychle po sobe a je potreba byt ve spravny cas na spravnem miste, web je casto pretizeny. Jedna se o cca 37K komunitu (aspon dle FB, berme to rezervou *3* ) a jen 3000 slotovy server, takze je to boj.
    Je to s podivem ale prestal jsem kvuli tomuhle MP hrat i MP her jako je treba Arma III se vsemi temi jejich TDM, Wastedlandy, Altis Life, Breaking Pointy (Arma III DayZ) a plne se ted venuji hrani ETS2 MP. Je to proste nakazlivy *4*
    Kazdopadne tahle hra neni pro kazdyho ale svy fanousky si to naslo v SP a MP to zase trochu ozivil.
    Takze tak, jen aby jste tu meli i nejaky pozitivni text k tomuhle MP modu *3*
    Btw: prijimam nadsence do kolony *4*
    • jak hrat spravne multiplayer majký
  • ve hře jako takové mám naježděno hodně hodin, včera jsem se rozhodl vyzkoušet i multiplayer no a poznatky jsou následující - auta řízený umělou inteligencí jsou vypnutá, tak jsem si říkal , sakra, tak velká mapa, to než někoho potkám.. no a potkal jsem opravdu hodně řidičů. Trochu mě mrzí, že to velká většina bere jako závodění a mají vypnutý omezovač a jezdí opravdu riskantně. Což mě osobně, co se snaží jezdit podle předpisů a obezřetně vadilo. No potkal jsem cestou na benzince řidiče, co byl na tom podobně a cestu jsme si spolu celkem užili ve vlaku :) Co se týká vypnuté kolizní sféry ve městech, za to jsem docela rád, protože co tam se děje... červená? no problémo, a na nakládce/vykládce není problém potkat i 5 a více aut a že by se čekalo až někdo vyloží, eventuálně naloží a vyjede a zajel by další, to nehrozí, tak se to tam přes sebe přejíždí... Zkusil jsem a zase to nějakou chvilku nezapnu, dokut se to trochu nedoladí ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit