Přejít na výpis diskuzí
Vyzkoušejte demo adventury Blackwell Epiphany
10.4.2014 | Ladislav Loukota
13 příspěvků
-
Take patrim mezi ty, pro ktere je graficky vzhled her velmi dulezity (ani jsem netusil, ze je nas tolik :)). Po dohrani prvnich ctyr dilu teto serie ale musim suse konstatovat, ze komu cest, tomu cest. Byla to jizda a to me jeste ceka tento posledni dil, ktery je udajne nejlepsi (a grafikcky zdaleka nejhezci :)). Uz ted patri tato serie mezi nejlepsi na pribeh zamerene hry (muj oblibeny zanr), jake jsem kdy hral. Pretrpet tento graficky styl rozhodne stalo za to. Cekat na slevu posledniho dilu rozhodne nevydrzim ..
-
Thx for explain
-
hipseři... 2014... pixely... retro... Ehm. Popravdě řečeno má Dave dobrý důvod, proč dělá adventury v menším rozlišením. A retro hry to rozhodně nejsou. Pokud sérií Blackwell opovrhuješ, je to tvůj problém.Tak skvěle vykreslené charaktery jen tak každá adventura nemá.
-
mě se nejvíc líbíl Fate of Atlantis, ale to také ve své době byla grafická špička což se o téhle hře říct nedá. No a nejvíc jsem se nasmál u Ankh, Deponia mi přišla moc infantilní
-
Rome 2 tak ako vyšiel bola na svoju dobu najhoršia a najľahšia hra z celej TW série, nedorobená a zabugovaná až sa jeden nestačil čudovať. Že je tomu po roku a X patchoch inak je možné. Dreamfall mi ozaj nepríde ako vhodný príklad grafického umenia, lokácie na mňa pôsobia tak trochu prázdno - grafika nie je len o počte pixelov a polygónov, môjmu oku lahodili napr. The Whispered World alebo Curse of the Monkey Island.
-
somárina, vycházejí dobré hry a ukaž mi 7miletého co nedostane v RTW2 na zádel - neříkám že takový neexistují ale pro mě je Rome po všech patchích výzva i v mých osmadvaceti a to mám něco napařeno a není to jenom Rome vychází jich dost. Pěkná grafika nestačí, to ano, u adventury je to ale naprostý základ protože nové herní mechanismy těžko u point and click adventury vyřešíš. Bohužel nejvíc křičí ti, co si ukradnou i tu kostičkovanou indie hru, což já si jí raději nekoupím(pochopitelně ani nestáhnu) a koupím si raději kvalitní AAA hru a nevadí mi že jich nemůžu každý měsíc dohrát deset protože jich tolik nevychází a taky musím chodit do práce a pořádně si zahraju většinou až o víkendu. Zásadně si kupuju hry které si zahraju vícekrát a to i střílečku a vracím se k nim po čase, kromě adventur, akorát TLJ2 Dreamfall jsem hrál 2x sice po adventurní stránce to není moc výzva ale má úžasnou atmosféru a skvělý příběh. Hra by zkrátka měla reprezentovat dobu kdy vyšla, to znamená ano třeba i dungeon ale s parádní grafikou jako třeba grimrock a ne vydat v roce 2014 něco co vypadá jako dungeon master 1(to je příklad nevím o ničem takovém i když na mobil by to bylo super)
-
Na redakci - po rozklinutí článku dostávám tuhle odpověď...
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log. -
Ale tu vôbec nejde o to, či je hra AAA alebo BCD. Ide o to, že všetky AAA tituly posledných rokov sú namierené pre masy - proste ktokoľvek kto si hru ohmatá či už 7 ročný chlapec alebo jeho fotrík či babka je schopný tú hru hrať a bez problémov aj dohrať. Skúsenejšiemu hráčovi tieto hry málo ponúknu, iba pekná grafika nestačí.
-
Hm, hraju Rome Total War 2 jako stádo mi příjdou uctívači pixelů opovrhující vším AAA což Rome nepochybně je a tvůrci se o tu hru starají, je fakt, že jí měli mnohem déle betatestovat. Podle tvé logiky kdo nesnáší novodobé pixelové adventury paří call of duty?
-
who cares ? :) hlas stada krmici radeji ubisoft a ea za jejich ctyrtlacitkove overkonzoloidni AAA tuposti ale .... V KRÁSNÉ GRAFICE *15* to dnes staci ja vim. *3*
-
jé hipster *11* hele rád si zahraju dobrou adventuru ze starých dob jako monkey island nebo fate of atlantis, ale nevidím důvod (dobře jeden ano - prachy) proč by takové hry měli vznikat dnes, rád si zahraju kreslenou adventuru, naposled série deponia ale tímhle retrem opovrhuju i kdyby to původně bylo dělané ve větším rozlišení a pak schválně rozpixelované, to už radši sáhnu po 3d adventuře jako chystaný dreamfall chapters
-
jee pozlatkovy primitiv soucasnosti *11*
-
Jééééé, retrografická adventůra *11*