Přejít na výpis diskuzí
Vyzkoušejte demo graficky výrazné hry The Mind’s Eclipse
2.7.2017 | Patrik Hajda
8 příspěvků
-
"graficky výrázné" jako načmáraná černobíla serie? pro komiks dobré
-
No, spíš než nějakou interaktivní hru mi to připomíná interaktivní komiks...
-
Ano, mohli jsme pro vás vymyslet normální počítačovou grafiku… a krásnou! Unreal Engine 4 nebo aspoň Unity a potom nějaká ta 4K HDR vábnička pro nové zákazníky. Jenomže my jsme řekli ne! Žádné návnady. Nafotíme skicák!
-
-
Lidé co si myslí, že čím novější engine tím jednodušší/levnější je modelovat assety ve velkém, jsou velice vtipní... *5*
Obzvlášť pro osmičlený malý vývojářský tým, který má všeho všudy tři 2D grafiky.
Osobně jsem desetkrát raději za nápaditý jednoduchý styl (což imho tahle hra splňuje jen napůl - některé momenty vypadají super, a jiné naopak velmi odbytě) než za rádobypěknou 3D grafiku poskládanou z pár ušmudlaných modelů, nebo nedej bože koupených/kradených assetů. -
-
Jak jsi přišel na to, že práci v novějším enginu považuju za jednodušší / levnější? Naopak, za nejjednodušší a nejlevnější cestu považuju spolu s autory hry nafocení skicáku.
-
-
Tak to "soráč". Jen z tvého komentáře vyznívá jako by "krásná 3D HD grafika" byla "normou", které by měl dosáhnout každý pořádný vývojář, bez ohledu na jeho finance a velikost týmu.
Jakoby v takových případech grafická "ne/pokročilost" byla pro vývojáře nějaká volba a ne materiální a časová nutnost.
Opět v případě této hry souhlasím, že by mohli vývojáři udělat víc - primárně kvůli výrazné nejednotnosti kvality mezi jednotlivými lokacemi a character designem v jednotlivých scénách vůči sobě.
-
-
-
-
Vizuálně mi to hodně připomíná Neverending Nightmares.
-
-
Mne to vizualne pripomina kdyz mi bylo deset a cmaral jsem si na papir :q Akorat moje vytvory byly hezci.
-