Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • libi se mi ten ceskej inventar... lavicky, kamna, vsechno mozny. Jako doma
  • Ano potrebujete data z ARMA 2 A OA + ARMA 3 staci si ARMA 2 AO stiahnut (cracked) a mat arma 3 ORIGO
  • Lol, prej "Hall pilně pracuje". Dělaj tam velkej prd, což je vidět i na tragičnosti Army III, Bohemka pro mě skončila, ať si najdou jiné zaměstnance s chutí tvořit.
  • Jack1947
    Mne se hodne zamlouva ta myslenka, permanentni smrti, kdyby to slo i jinak tak bych DayZ urcite zkusil ( nevim jestli bych i u toho nezustal, tezko rict.)
  • Kristepane! Zase budú zamorené servery! Veď už sa tým zombie drtičom vyrába samostatné vydanie, tak nech nechajú Armu3 napokoji! *7*
  • Protože ten mod používá modely a krajinu z Arma 2.
  • celoush
    Podle mne jen portují data z dvojky do trojky. Tohle se dělalo hned po vydání alfa verze i s Takistánem. Jinak viz http://www.dayztv.com/tutorials/dayz-zoombies-mod-dayz-on-arma-3-release-how-to-install/
  • Ahoj a měj se tam pěkně.
  • a to proc?
  • celoush
    Jen pro doplnění... nutné je vlastnit i ArmA 2 + Arrowhead (neboli Combined Operations).
  • připadá to jen mně, nebo ten hráč má hlas jako Ricky Gervais ? :D

jinak port pěkný ale ani ho nebudu zkoušet, zatím opravdu není o co stát, je to dobré tak pro nadšence a beta(alpha)testery. :)
  • Podle videa neni vůbec o co stát, ale zas to může zvyšovat prodejnost army 3. *4*
  • celoush
    Užij si to *3*
  • omg ten odkaz vubec nefunguje tahle stranka uz jde uplne do kytek odchazim na eurogamer! nazdar! *16*
  • Draken69CZ
    Ten odkaz na stránky vám trochu hapruje

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit