Přejít na výpis diskuzí
Vyzkoušejte rande nanečisto s interaktivním filmem Interande
21.6.2012 | Petr Poláček
329 příspěvků
-
Já nevím, já se při tom cítím nějak divně, nic takového jsem v reálu nezažil. Kdyby tam byli nějací kouzelníci a létali by tam draci, tak je to pro mě daleko realističtější než totok... *1*
-
Připadá mi jako by se některé volby na pomalém připojení ani nezobrazily a rovnou to chtělo odpovědi - třeba u mne sklenička a pak jí něco přeletělo přes nos aniž bych na cokoli mohl najet ...:(
-
No ale že by tam byla možnost vrátit se zpět pro to rozverný slováčisko ... to už ne :(
-
jediny dobry herecky vykon tam mela ta slovenka byla vtipna a dalo se ji to verit jinaki hruza pripada mi to jako by vsichni scenaristy kopirovali ty stupidni rozhovory jeden od druheho
vsechny ty moderni ceske serialy s milionem pokracovani jsou stejne hloupe jako toto -
Lidi co to vytvořili to maj pěkně zpracovaný. Jen tak dál.
Na několikátý pokus jsem se dostal na 100%
A zde je uveden návod pro ty kteří si to chtějí taky viskoušet
Postup:
1)Pivo 2)Rameno 3)Hezky se směješ 4)Vyber ji 5)Záleží 6)Vyber ústa 7)Vyber ji 8)Ruka; 9)Hloupá Otázka 10)Ano 11)Ne 12)Ano 13-15)Tancujte s ní 16)Sklenička vína 17)Políbit 18)Stánek s občerstvením 19)Jeden kousek 20)Nechat ji ochutnat (ústa) 21)Vybrat kámoše 22)Jméno Dana 23)Zatím nic 24)Vybrat rameno 25)Přejít na červenou 26)Třeba zastávka - je to jedno 27)Vybrat Zeď 28)Vybrat Ruku
HAPPY END -
Ha dobry, sbalil jsem ji hned na prvni pokus, ale taky jen na 76%, nvm ani co se ji tak nelibilo. Kazdoapdne je to bezvadny napad a skvele spracovani. Skoda ze je to trochu kratke.
-
spousta alkoholu a naivita té dané dívky..
Každá holka, která se nechá sbalit na jednu noc, je u mě levná děva. *7* -
To sem zkoušel už minulej tejden, ale to načítání je děs, takže po tom, co šla na záchod sem toho nechal...
Dobrý ale je, jak si "dá" tu vodku. :D Si k ní jenom čichne a dá jí zpátky na stůl plnou :D -
To určite nie, ale výsledok je žiaľ rovnaký. :D Už som to robil 2x a stále som si nezapamätal ako sa volá. Myslím, že tu by som mohol začať aj v reále. :D
-
Konečně je něco taly z Brna, co klucí :))
-
A balíš je na co? Na vzkazy bez diakritiky na tácku od piva? *7*
-
Dobře vyndal už připravený pivo :D
-
mi ho na podruhy dala, ale stejne mi to ukazalo jenom 70% a ze jeste neni moje
a to jsem si to daval temer bezchybne (nekdy je fakt tezky pochopit, co ty kolecka udelaj) -
nemas furt sedet u PC *5*
-
dostl jsem se k tomu nekdy minulej tejden a vzhledem k tomu ze nehodlam cekat nez se to nacte (dlouhy loading) tak jim na to ... kadim *4*
-
Ha a ono je to z Brna :)
Fakt pekne, ale taky mi odjela bez cisla :´( -
"Marvine...co si o tom myslíš?" *Vůbec nevím, co si o tom mám myslet...*
-
Realita 1.0
-
Kam se na to hrabe Heavy rain :)
-
To běží na jakým enginu?