Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejsou jen US... jsem na evropském serveru a normálně je vidím a hraju
  • Kampaň strašne neoptimalizovaná, misie sa nahrávajú 5-10 minút. ked som to kúpil po vydaní kampaň bola nehrateľná, zamrzal počítač. Ked som to nedávno spustil a inštaloval asi hodinu tu spustu patchov, konečne to bolo ako tak hrateľné ale stále dlho trvá načítanie a ked sa spustí misia a majú tam byť nejaké tie breafingy tak sa to seká, potom ide plynule. Neviem čo na tom robili tak dlho ked je to takto neodladené
    • co to meles za kraviny ??? hraju to na CoreDuo 6700 a nahravani mise mam par sekund nastaveni grafiky mam ultra.. mozna by jsis mohl odvirovat PC nebo dokoupit ramku a neplacat takovi blbosti *5*
      • ale ak ty nemas problem tak to neznamena ze ostatni nemaju problem. Ako to že hra sa po aplikácii patchov zlepšila? ako to že pri briefingoch sa seka, čo to ma spoločné s ramkou? maš minusku *4*
        • Já ho také nemám a za to, že máš špatnej PC a neumíš si nastavit detaily, za to nikdo nemůže...zdar
        • To ze ty mas srotovni PC nema s kampani nic spolecneho...
          A briefingy s ramkou maji spolecne napriklad textury
          • Ked vyrastieš z plienok, a budeš splacat hypoteku, zivit rodinu prestanes sa opovrzlivo vyjadrovat o pc, ktore prave nie je uplny high end. Tie veci co som popisal su znamkou zlej optimalizacie, nie srotovneho pc.
            • neviem ake mas PC ty, ale na mojom 4 rocnom PCcku core2duo 1,8 GHZ s 2GB ram a geforce 7200 ci co za sunka to je, sa ta hra dala v pohode hrat na medium detailoch v 1024x768. nic mi nesekalo, ani briefingy, ani hra. a kedze je to hra vydana v roku 2010 urcite vyvojary nemaju prostridky to optimalzovat na PC v rozmezi 10tich rokov. Anis a to urcite technicky neda, ked nejakych shadaroch pred par rokmi ani nikomu nesnivalo. a stary hardware to nepodporuje. hold kto chce hrat nove hry musi mat nejake novsie PCko max 2-3 roky stare.
        • Zayl
          Proč řešíš v článku o custom blizz mapách problémy s kampaní?

Navíc zrovna já taky neměl jakýkoliv problém, ani nikdo z mých přátel... Hra mi jela i na mém notebooku který není zrovna špičkouvou věcí.
  • Starjeweled je velice zabavna a navykova hra. Akorat se tam 90% casu koukam na pravou tabulku s kameny, protoze se na to opravdu musite pekelne soustredit a jen obcas mrknu na aktualni deni co souper posila za jednotky, abych mohl counterovat. Jinak super oddechova hra. Doporucuji.
  • ten left 2 die zní dobře. To si spolu stavíme oba základny nebo máme jenom dvě postavy a s těma se bráníme?
    • Jestli si hral kampan, kde nicis ty zergske budovy, ale pouze ve dne, tak toto je jeji kooperativni mod

Prakticky stavis zakladnu, kterou v noci branis, a utocis jen ve dne
      • pro mne nejlepsi mise ze hry ale i na brutal je moc lehka tesim se na tohle *1*
      • hrál, takže paráda :)
  • Vcase platenych map packov je rozhodne prijemne vidiet, ked nieco taketo vychadza zadarmo
  • Není to náhodou zatím jen pro US? Mám EU a nenašel jsem tam ani jednu z těch map. :(
    • Napodobne
    • Hmm taky je nemam :(
  • IWKYN
    Todle neni jedna hra, ale snad všechny dohromady! :D
  • Je to zatim jen pro Us region...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit