Přejít na výpis diskuzí
Vyzkoušejte si PvP v MMO módu StarCraft Universe
20.10.2011 | levis
18 příspěvků
-
jo EA jsou vadní..
-
Já vim no, jenom je mi to trochu líto... Když se podívam na ty hrdiny teď, tak mi to připadá, že někdo jenom vykrádá dotu... Chápu proč se tomu tak děje, ale Mirana a další u mě zůstanou jen a pouze v W3 enginu. Dotu 2 asi nikdy nebudu hrát kvůli tohmuhle špatnýmu pocitu.
-
proč myslíš, že měl IceFrog čekat? Valve špatná volba? já bych řekl, že to bude mít lepší právě u Valve :)
-
On bude Blizzard vyžadovat peníze od Heart of the Swarm a jenom symbolickou částku (něco jako je v TF2) a půjde to těm vývojářům, Blizzard z toho zas až tolik nebude mít.
Chtějí podpořit vývojáře, kteří doteď dělali zadarmo. IceFrog si měl eště chvíli počkat.... -
tak předpokládáš špatně.
-
DotA (původní, warcraftová) je dodnes zadarmo. Těžko bys (možná s výjimkou CSka) našel úspěšnější mod...
-
Ehm hrál si to vůbec WoW a ten mód? Předpokládám že ne, když tohle říkáš.
-
hah vy jsite trochu (víc) mimo hoši.
-
Zatim vsechny MOD od Blizzardu jsou zdarma a pripravovana Dota jakby smet
-
Take 2
-
no nerobim si iluzie ze ked mod bude uspeny tak to blizzard spoplatni. Mozno akurat tak kulturnou formou ze kupi dany team/znacku a bude to predavat. Ale je zasa asi fakt ze to by
musel byt ten mod megauspeny aby ich to zaujalo pri ich ziskoch. -
EA..
-
jsem asi blbej ale jak ten mod spustim?
-
no přístup blizzardu ..komu by se nelibilo to že mu vytvoří zadarmo MMOčko vyžadující ke spuštění jejich hru ? :D
-
pravda
-
Krute, Blizzard se drbe 6 let s WOW a tady někdo spachtí tohle za pár měsíců :)
-
Rozhodne SC2 zase pustim a zkusim :)
-
Hezky, musim rict ze se mi pristup Blizzardu k modovani docela zamlouva, takovy kompromis mezi "delejte si s nasi hrou co chcete" pristupu malych nezavislych studii a "DLC cervene plastenky za 10 dolaru" nenazranych megastudii mrk*EA*mrk , Blizzard se modum nebrani ale zaroven je ma pod kontrolou, vychazi jen pres jejich engine atd.