Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud by si nekdo chtel presne tohle udelat doma a ma herni stroj a v jine mistnosti notebook/televizi/smartphone tak googlujte Nvidia Moonlight. *3*
    A pokud mate verejne IP, tak to jde vypublikovat i do internetu a mate svuj vlastni Geforce Nope.
  • victor
    Proč by ne HW je to stejný ....
  • victor
    V Shieldu si Geforce Now nejprve otestuje kvalitu sítě ... a tak vím , že kvalitní síť dle Geforce Now nemám ;) .
    Docela mne zklamalo těch testovaných 35Mbit . My s AŽdsl jsme rázem ze hry a to nemluvím o 5Ghz AC wifi kterou jsem díky bohu vrátil providerovi včas . Prostě tak do pětadvaceti let to tu třeba bude ;)
  • zaty
    Bohužel. PS Now je blízko, ale tam je málo PS4 her a přibývají pomalu.
  • fixcz
    Normální PvP: Player vs Ping
  • Toto sa neujme. Nekvalitné pre toho, kto má na poriadny PC a príliš drahé pre toho, kto naň nemá.
  • Mě by tyhle služby zajímaly jen pokud bych mohl hrát PS4 hry na PC. Existuje něco takového?
  • Pingplotter
  • Z článku jsem se nedozvěděl, zda nakonec byl rozdíl mezi jednotlivými NTB... jinak díky moc za článek..
  • Proč je u toho videa ta otřesná "hudba"? *13*
  • ping
  • Jak tedy zistim bez klienta Geforce NOW jestli mam pozadujici kvalitni sit? Myslel jsem ze UPC kabel pro domacnosti je dostatecna kvalita. Existuje nejaky soft ktery zanalyzuje jestli me pripojeni -zahazuje- pakety, jak je to spomenuto v clanku pri 35MBit UPC pro domacnosti? Diky
  • Ze by nvidia spustila tuto sluzbu aj na Nintento Switch :-) "cena předplatného pro Switch" to ste zrejme urobili preklep a mysleli ste "Shield"
  • Hrát na tomhle online mp? Lol...
  • Kdyby chtěl někdo zkusit, a při registraci zadá referal code -> DEIOTAROS827739 přihraje mi tím pár kreditů navíc. A sobě taky. :)
  • Osobně používám už pár měsíců službu Liquidsky. Princip je úplně stejnej. Cenově to nevychází nějak drasticky. Pro mě jako příležitostnýho hráče (rodina no..) ideální možnost zahrát si i nejnovější hry na prastarém ntb.
  • owny
    Z notebooku to neudělá herní stroj, ale interaktivní přehrávač videa.
  • Skvělá služba pro ty co mají starší pc a kabelové připojení k internetu *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit