Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Chico Vialpando? Akorát vyzradili příběh Mists of Pandaria...
    • Trol.diskuzni
      A co že tys nepřispěla nijak do debaty kolem Diabla 3? *4*
      • Amylee.Anderson
        Nezajímá mě. A psát pod každý článek, že to je omalovánka a WoWko je nůda.
        • Trol.diskuzni
          Ach tak... Makes sense.
  • nehrál jsem ani jeden díl dta (a ani s tim nehodlam začít)
    • A proč nám to říkáš?
    • Trol.diskuzni
      Vůbec o nic jsi nepřišel... Dodnes nechápu prapodivnou popularitu této herní série.
      • Ty nechápeš víc věcí, ale to nás vážně nezajímá.
        • Trol.diskuzni
          Mě zas nezajímá, že vás to nezajímá. *4*
      • PreidaQ
        Člověk se u toho dobře vyblbne... a to je asi tak všechno. *3*
        • Trol.diskuzni
          No právě proto jsem to nepochopil... Hrál jsem Vice City i San Andreas a v podstatě mě to nejvíc bavilo na PSPčku (Vice City Stories se to myslím jmenovalo), kde ty hry jsou tak nějak samy o sobě spíše casual záležitost na pár minut.
          • PreidaQ
            Já tak nějak nejradší vzpomínám na dvojku. Ten ptačí pohled a pseudo3D svět nic nepřekoná. *4*
  • Tohle je z těch "zaručených úniků", které se pravidelně objevují na GTAForums.com, asi nejméně pravděpodobný scénář. Dost věcí tam nesedí a jak už někdo poznamenal - Rockstar v téhle "next-gen" sérii GTA her prakticky neodkazuje na předchozí trilogii. A moc se mi nezdá, že by to pravidlo zrovna teď porušil . . .
  • fallout
    Tak příběh u série GTA nikdy nepatřil mezi hlavní důvody proč sem hru hrál, takže ať je to jak chce hlavně ať už je hra venku, příběh nepříběh...
    • Já taky ne :) Ale čtvrtou serii sem hrál celou kvůli příběhu :)
  • Nemůžu se dočkat až zase budu bezdůvodně mlátit prodavače u stánku s hot dogama! *14*
    • Vidlec
      Jo :D Ti to měli vždycky těžký, nejčastěji našli smrt pod koly aut, protože jejich stánky byly vždycky dost nešťastně postaveny :D
  • Tak tomuhle nevěřím, ve čtverce se taky neobjevila žádná postava ze starších dílů.
    • Shaker
      a hlavne je to cely kravina... uz v traileru ten typek rika, ze se chce usadit a nechat toho, co delal, takze od ceho si chce asi odpocinout 20i letej klucina? od chlastu a huleni? ha ha ha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit