-
CJ zastrelen? Kde je ten CJ, ktery sestreloval jeden vrtulnik za druhym a schytaval salvy ran z jejich kulemetu? *4* Ale i kdyby tohle vsechno byla pravda, tak jako spoiler to ani moc neberu a stejne pribeh byl u GTA vzdy druhorady a prvni je hlavne napln hry a hromada moznosti, ktere tu jdou delat.
-
Ach tak... Makes sense.
-
Nezajímá mě. A psát pod každý článek, že to je omalovánka a WoWko je nůda.
-
No, příběh SA se mi celkem hodně líbil. Doufám že ho ještě víc rozvinou a vylepší *4*
-
Vojelpandu :D :D :D :D
-
PreidaQ: SA já třeba neznám, hrál jsem kdysi dvojku a pak až čtyřku, a to až na konci loňského roku, kdy po miliontém patchi a s novou grafickou kartou to začalo chodit tak, jak bych si zhruba představoval. *4* Na pětku se každopádně taky těším.
-
Jako - já se u čtyřky taky docela bavil. V porovnání s úsměvným gangsta-stylem SA byla víc vážná, ale zase dost jednotvárná (prostředí - pouze šedé neveselé město, zatímco SA mělo města, pouště, hory, venkovské silnice aj.). Pětka zatím vypadá jako dobrý kompromis (hodně barviček, přitom vážné, ale ne přímo natvrdlé). *3*
-
Jestli je to pravda tak to beru jako lehké zklamání.Moc se to cpe do San Andreas.Myslel jsem že si toho vymyslí do příběhu víc *7*
-
No, asi takhle: 3/4 hry jsem střílel policajty jenom do nohou, aby jako přežili. Ale hra je stejně počítala za mrtvé, tak jsem se na to nakonec vybodnul a začal za Nica hrát jako za někoho, kdo holt má trochu jinej přístup k hodnotě lidskýho života. *4* Každopádně ta hra je jedna z nejlepších, co jsem kdy hrál. Úroveň detailu je neuvěřitelná.
-
Já jsem si nakonec zvykl i na Nica. Ale celou dobu mi přišel takový rozpolcený, občas hodný, občas zlý, jako kdyby sami autoři nevěděli, jakého ho vlastně chtějí.
-
Já jsem si nakonec zvykl i na Nica. Ale celou dobu mi přišel takový rozpolcený, občas hodný, občas zlý, jako kdyby sami autoři nevěděli, jakého ho vlastně chtějí.
-
za sebe teda fakt doufam, ze Chico Vojelpandu hlavni postava nebude :D
-
hlavně je v tom docela paradox - hlavní hrdina je po všech stránkách silnější než ti co mu dávají úkoly :)
-
Já jsem dohrál jen čtyřku a tam teda je spousta perfektně vykreslených postav. A taky skvěle namluvených. Funguje to ale spíš jako miniepizody (což mi zrovna vyhovuje), než jako klasická dějová linka.
-
Ona je tam vždy obrovská halda postav, pro které děláš práce, ale opravdu málokdy někdo hlouběji vykreslený či někdo, ke komu by jsi si vytvořil nějaký vztah. *9*
EDIT: Tedy abych nekřivdil tolik - třeba zrovna s bráchou Romanem byla sranda a třeba také s tím hloupým svalovcem. -
Oh fu*k, já si spletl GTA a GT oh jesus pardon :D
-
Já tak nějak nejradší vzpomínám na dvojku. Ten ptačí pohled a pseudo3D svět nic nepřekoná. *4*
-
Taky jsem si nějak nevšiml... Jakože jo, přijede tam vždycky nějakej mafián nebo ty za nějakým dojedeš, řeknete si nějaké tři prázdné fráze a jedeš nějakou misi, toť vše. *7*
-
GTA má příběh? :o
hrál jsem GTA1 a 4 a nějak jsem si ani nevšiml *15* -
A co že tys nepřispěla nijak do debaty kolem Diabla 3? *4*