Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eStar
    Raději si počkám na lodě ve War Thunderu.
    • Ve WT vidim trochu potiz v tom, ze to moc nefunguje dokupy ... letadla, bomba (nehraju teda sim, vazne nemam na to cekat hodinu na bitku), tanky samy o sobne celkem slusny, jeste tomu cosi chybi, ale zlepsuje se to razantne. To ze clovek vidi co zpusobil jeho zasah je moc fajn (byt sem opakovane na.an, ze 10x hitnu a nic, a pak me nekdo sunda prvnim vystrelem a to i skrz barak).

Jenze tankovy bojiste je pak jen smesnej ctverecek kdesi na mape ... a jestli to podobne bude s lodema, tak tam ty ctverecky budou dva. Mno a pokud clovek hraje HB+, kde se jaksi musi na letiste pro munici, tak to za celou bitku da tak 2-3x, pricemz 90% casu travi tim, ze leti na letiste nebo zpet ke ctverecku.

Tohle by chtelo ponekud zmenit, osobne bych rad videl jedno spojity bojiste, kde ma kazda slozka (letecka/pozemni/namorni) nejaky ukoly/cile a kde se hraci muzou klidne postupne stridat (= udrzeli ste zakladnu, prisly posily ...), pripadne by kazda ze stran mela v bitce predem definovany mnoztvi techniky, kterou muze "spotrebovat" (na tema, mate 150 tanku, 30 letadel, 10 lodi... nejaky kategorie). Hrac by si pak trebas ani nemusel vybirat, s kterou konkretni technikou bude hrat. Maximalne ma zajem/prioritu co by rad.
    • Taky si myslím, že je war thunder 100x profesionálnější záležitost a hlavně se nesnaží za každou cenu z lidí vytřískat, co se dá a to se mi zdá, že ten tlak na hráčovu peněžku je ve world of tanks čím dál silnější a silnější a taky mi připadá, že je ve war thunder i mnohem normálnější osazenstvo nehledě na to, že když ty dvě hry člověk porovná, tak mi world of tank připadá mnohem větší akráda.
      • snazi se vytriskat uplne stejne, omylem kliknes v tech tree na zlatacky upgrade, kderej de velice snadno odkliknout, mysis ze ti da nekdo nakej refund ? zapomen
        • Katastrofa ...tys jim poslal prachy, a si neschopnej pouzivat trivialni UI a jeste se rozcilujes? Lol.
        • Francis
          A hneď po odkliknutí sa z mechaniky vystrčí robotická ruka, ktorá ti uchmatne peňaženku a nenávratne zmizne v útrobách počítača aj s tvojou hotovosťou.
  • Dalši jejich hra s body života (tanku,letadla) další fakt realná arkáda .... neříkám že WT je nejlepší, ale WT je prostě vyšší liga
    • Janun
      Někdo radsi arkády, já WT zkusil a pěkná nuda. Grafika sice lepší, ale o tom to neni.
  • Vojta_Ilavsky
    Radši ne. :)
  • Bude,taky dětská hra pro děti, která nemá s tankama,loděma nic společného?
  • Tak poreferujte, jak se pifaj lodicky na vzdalenost 30m, trefej kulovy, a nakonec yamato potopi papundeklova dzunka.
  • Ilusiveman
    Máte chybu hned na prvním řádku..
    • V tom clanku, je na pomery games nejak moc preklepu. Nebo mobilni verze schvalne vynechava nektera pismena v textu?;-)
      • Nevynechává. Jsou to lajdáci...
        • Tj, i kdyz pises v browseru, tak to zakladni check umi,
  • aspon udelejte letsplay na games
  • Vypada to ze maj opravdu moc moc hezky udelanou vodu...
    • Myslis stejne hezky, jako ve wot pocasi? Viz zcela oficielni "ingame" screeny (samo uz z bety)?
  • Hurááá konečně jsem od vás vy parchant* taky něco dostal
  • Off topic:

Když už jsme u těch klíčů, nemá náhodou někdo klíč k tomuto? http://www.drago-entertainment.com/otherland/. MMO na motivy Jinozemě (Otherland) od Teda Williamse. Ani ne před rokem jsem to kontroloval a vypadalo to, že celý projekt umřel. Nedávno jsem na to opět narazil a koukám, že už běží beta. Klíč mi bohužel zatím neposlali. Zkoušel jste to někdo? Už při čtení knih jsem si říkal, že by to bylo parádní MMO, tak doufám, že to dopadne dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit