Přejít na výpis diskuzí
Vyzvedněte si přístupový klíč do víkendového testu World of Warships
9.12.2014 | Redakce Games.cz
27 příspěvků
-
Bude,taky dětská hra pro děti, která nemá s tankama,loděma nic společného?
-
Raději si počkám na lodě ve War Thunderu.
-
-
Ve WT vidim trochu potiz v tom, ze to moc nefunguje dokupy ... letadla, bomba (nehraju teda sim, vazne nemam na to cekat hodinu na bitku), tanky samy o sobne celkem slusny, jeste tomu cosi chybi, ale zlepsuje se to razantne. To ze clovek vidi co zpusobil jeho zasah je moc fajn (byt sem opakovane na.an, ze 10x hitnu a nic, a pak me nekdo sunda prvnim vystrelem a to i skrz barak).
Jenze tankovy bojiste je pak jen smesnej ctverecek kdesi na mape ... a jestli to podobne bude s lodema, tak tam ty ctverecky budou dva. Mno a pokud clovek hraje HB+, kde se jaksi musi na letiste pro munici, tak to za celou bitku da tak 2-3x, pricemz 90% casu travi tim, ze leti na letiste nebo zpet ke ctverecku.
Tohle by chtelo ponekud zmenit, osobne bych rad videl jedno spojity bojiste, kde ma kazda slozka (letecka/pozemni/namorni) nejaky ukoly/cile a kde se hraci muzou klidne postupne stridat (= udrzeli ste zakladnu, prisly posily ...), pripadne by kazda ze stran mela v bitce predem definovany mnoztvi techniky, kterou muze "spotrebovat" (na tema, mate 150 tanku, 30 letadel, 10 lodi... nejaky kategorie). Hrac by si pak trebas ani nemusel vybirat, s kterou konkretni technikou bude hrat. Maximalne ma zajem/prioritu co by rad. -
Taky si myslím, že je war thunder 100x profesionálnější záležitost a hlavně se nesnaží za každou cenu z lidí vytřískat, co se dá a to se mi zdá, že ten tlak na hráčovu peněžku je ve world of tanks čím dál silnější a silnější a taky mi připadá, že je ve war thunder i mnohem normálnější osazenstvo nehledě na to, že když ty dvě hry člověk porovná, tak mi world of tank připadá mnohem větší akráda.
-
-
snazi se vytriskat uplne stejne, omylem kliknes v tech tree na zlatacky upgrade, kderej de velice snadno odkliknout, mysis ze ti da nekdo nakej refund ? zapomen
-
-
Katastrofa ...tys jim poslal prachy, a si neschopnej pouzivat trivialni UI a jeste se rozcilujes? Lol.
-
A hneď po odkliknutí sa z mechaniky vystrčí robotická ruka, ktorá ti uchmatne peňaženku a nenávratne zmizne v útrobách počítača aj s tvojou hotovosťou.
-
-
-
-
Radši ne. :)
-
Hurááá konečně jsem od vás vy parchant* taky něco dostal