Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ilusiveman

    Máte to na fotce. Stali se z nich Huskové. Typickej dlouhodobej vliv korporace na zaměstnance.  

  • schali

    Bioware se zlikvidovalo samo, podobne jako interplay, vydrzeli sice o dekadu dyl, majitele vytriskali majlant, ale vysledek defakto stejenej. Skoro se me chce odplivnout.

  • Bioware uz to ma bohuzel nejakou dobu za sebou, coz je smutny, ale dobra zprava je, ze tu ted mame Archetype pod kridlama Wizards of the Coast a od nich cekam velky veci.

  • KrPa

    Mozna to bude tim, ze v 90. letech micn stoleti byla ty studia plna nezkusenych nadsencu, kteri si chteli neco dokazat. Nakonec to vyslo a zrodila se spousta nezapomenutelnych her, studii i jmen. Jenze dnes nic takoveho nevznikne, vsechny male studia jsou jiz v podruci obrich korporatu a chteji jen penize a slavu. A jak ukazuje poslednich 10 let, nove uspesne male studia tvori jmena techto veteranu.

    • Derp_1337

      To není pravda, že by malá studia byla v područí korporátů. I dnes je hromada nových malých studií, které jsou plné nezkušených nadšenců, kteří si chtějí něco dokázat. Tyto studia téměř neustále vydávají originální a kvalitní díla. Jenže ty o tom už nevíš, protože trh je zaplaven spoustou podřadných her a lidi už nemají čas si všechno projít a oddělit zrno od plév.

      Hráči opravdu hodně zlenivěli a teď když hráči nevyskočí před oči masivní reklamní kampaň, tak je obrovská šance, že se o těch dobrých hrách nikdy nedozví a nezahraje si je.


      Tvůj názor, že "malá studia, co jsou v područí korporátů" tomu jenom odpovídá. Jedině reklamní kampaň těch velkých korporátů dokáže udělat dostatečnou publicitu malým studiím a proto o nich víš. Proto máš pocit, že trh je plný těhle podřízených malých studií, ale ono to tak není. Ty jenom prostě nic nevíš o skutečně nezávislých studií, protože nemáš čas se tím zabývat. V dnešní době na to má čas málokdo, ale to neznamená, že ty studia neexistují.

      • KrPa

        neumim je najit, nevim kde  je hledat, muj jediny zdroj je gog, tam je nejaky prehled, pokud ti vyvojari tedy nejsou blbecci se stylem ONLY STEAM RELEASE

        male studia jsou, a tim "područí korporátů" jsem myslel ty studia z 90. let

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit