Přejít na výpis diskuzí
Vzhůru do historie Homeworldu - vyšel příběhový prequel Deserts of Kharak
21.1.2016 | Aleš Smutný
25 příspěvků
-
doporucuju obetovat hodinku volneho casu a shlednout video od Total Bisquita na Youtube. Zachrani vam to 45€ :-)
-
Mě se líbí jak je to využívání terénu akcentované, prostě mě ta hra k tomu vyloženě vede a je to půlka srandy. Už to tady bylo v x hrách, ale tady mě to v těch dunách fakt baví. Jinak atmo super.
-
Ja bych naopak rekl, ze je to presne HW jak ho zname. Chybi volny rostor, ale zato hraje velkou roli teren, ktere hrac musi vyuzivat.
Vadi mi trochu NEfyzika techniky. Ale jinak HW se vsim vsudy.
Grafika mi prijde slabsi nez u HW remaster, ale hraje se to vyborne. -
je to vyborne!
Ma samozrejme muchy, napr. dodrbane AI v skirmishi a ine- k comu sa vyvojari uz aj vyjadrovali a veci ako AI a mapy by mali upravit patchom.
Cize ako je uz v tejto dobe dobrym zvykom, vyda sa nie uplne dokoncena hra, ktora sa potom este bude zaplatavat.
Osobne ma velmi bavi a pre ludi, ktori maju radi Homeworld doporucujem- nieje to Homeworld, ale ma to tu atmosferu a pocit z gameplaya. -
Bohuzel Al opravdu ale opravdu saje a je znat ze i kampan je dost skriptovana takze kdyz udelate neco s cim tvurci nepocitali jako ze se chvili predtim nez se na vas maji vyvalit hordy nepratel stahnete tak proste nepratele prijedou tam kde si mysli ze mate byt a zustanou tam stat aby jste je mohli pohodlne zbombardovat letadly.
Je to skoda protoze trosku vynalezave AI by tu hru udelalo o moc zajimavejsi.
Ale pokud vam spatny AI nevadilo ani v puvodnich Homeworldech tak do toho bezte protoze je to Homeworld a je super :D