Přejít na výpis diskuzí
Vzhůru do vesmíru! Konečně vyšel soubojový modul pro Star Citizen
4.6.2014 | Aleš Smutný
131 příspěvků
-
Waltre, nevíš něco o tom, že mám místo jedné lodi v hangáru dvě? Jedna je vybavena navíc raketami, druhá nikoliv. Sice jsem zjistil, že moji Auroru budu používat maximálně tak na pěstování měsičních hub a jejich převoz, ale i tak mě to překvapilo, že mám dvě lodě.
-
-
Jde o to, že hodně lidí si koupilo "modifikované" verze lodí Hornet/300i/Aurora a nebo úplně jiné lodě.
V tomto prvním AC je možné hrát jen za základní Auroru, Hornet a 300i.
Například já mám koupenou Origin Jumpworks 325A, ale v ACčku tato verze není a tak ti to tam hodí co možná nejblížší verzi tebou zakoupené lodi, abys mohl létat ikdyž požadovanou loď nemáš ;-) -
Jedna je verze s výbavou pro Arena commandera a druhá je normální verze. Myslím, že to dostal každej.
-
-
No rozdíl vidím jenom v těch raketách. Jinak, co se týče ovladatelnosti, budu muset urychleně pak sehnat něco, co není lítající kontejner:-D
-
-
Jo tam si myslím, že jinej rozdíl nebude ... Hlavně sranda bude, jak bude naplno fungovat multiplayer, tak jestli nepůjde nastavit match jen pro jeden typ lodí. To potom asi budou mít lidi s hornetama žně.
-
-
no ja mam v hangaru krome te aurory i horneta navic
-
Jó, to si ještě povíme ;-).
-
-
-
-
-
no graficky je to parada a to se jeste nejedna o finalni verzi, ovladani lodi (zkousel jsem hornet) mi prislo ok, pocit z rychlosti, otaceni atd...dogfight jsem zkousel jen chvilku, protoze PC nestihalo a navic pouze s klavesnici, takze nema vyznam hodnotit
pro plny zazitek to bude chtit jeste trackir, samozrejme s OR to bude narez, pokud ho dotahnou do pouzitelne podoby.. -
Počkám až bude hra kompletní za jednu cenu.
-
-
To si myslím, že je blbost ... Protože to potom budeš platit 60$ za to co teď stojí 30$
https://robertsspaceindustries.com/store/315-aurora-mr tohle je to samé co bude v budoucnu release verze hry. -
-
>>To si myslím, že je blbost ... Protože to potom budeš platit 60$ za to co teď stojí 30$
Já se tedy přiznám, že to udělám taky tak. Sice hře fandím ale taky si raději koupím hotovou verzi za víc peněz.
Jen jsem rád, že nejsou všichni jako já, protože jinak by nebyl nový Elite, SC, Torment a další super věci z Kickstarteru, na které se sice těším, ale u žádné nejsem backer. -
-
Tak ono na druhou stranu CIG bude potřebovat peníze i po launchi, aby mohl pokračovat vývoj na dalších věcech.
-
-
Pak bude MOZNA platit ... za HOTOVOU hru. Ted zcela jiste za hru ktera ma po roce vyvoje 3/4 roku skluz.
-
-
Spíš tak 1/4 roku ... Půl roku, pokud nepočítáš ušetřený čas díky tomu, že implementovali vlastní MP backend hned od začátku AC.
Plus je dýl, než rok ve vývoji ... pokud počítáš i tu práci, kterou odvedli na prvním tech demu tak už je to skoro 2 a půl roku. -
-
Mno jelikoz napodzim tvrdili, ze maj vsechno hotovy, a ze to teda o mesic (respektive dva, protoze vanoce) odlozej, protoze staci uz jen udelat vlastni netcode ... vydali to ted ... navic je na tom zjevny ze to je velmi nedodelany ... tak spis rok. A sem vazne zvedav, co se bude dit, pokud (a zatim tomu vse nasvedcuje) za 2 roky prijdou s tim, ze "sorry, ale potrebujem aspon dalsi 2 roky" == dalsi hromadu penez.
Zatim totiz vidim naprosto typickej priklad toho, ze kampan prinesla hromadu penez a oni megalomansky naslibovali hory doly a ted si stim nevi rady. Jedinej spravnej postup by totiz byl "OK, na zacatku sme rekli ze potrebujem 500k => udelame nejdriv to co sme zamysleli za tech 500k ... a pak to budem postupne rozsirovat" -
-
Já nevím ... ale oni zase toho tak moc do hry nepřidali. Většina stretchgoalů jsou nové lodě, nové systémy, různé kravinky pro backery ...
Celkem je jen pár důležitých věcí, které jsou potřeba pro release a které tam ne měli být a počítalo se s nima až na pozděj.
A potom pár věcí které jim peníze a čas ušetří ... Jako vlastní MoCap a Zvukové studio. Ale končím tuhle debatu ... s tebou už jsem se bavil minule a nemám chuť v tom pokračovat.
-
-
-
-
A někteří z nás budou platit 0$ *5*
-
-
I socky chtejí hrát... *3*
-
No jo ... ale to si zahraješ maximálně na omezeném vlastním serveru, nebo SP kampaň. Pokud budeš chtít hrát MMO část tak to zadarmo asi moc nepůjde.
-
-
tak on to mozna myslel tak, ze si tu hru nekoupi, protoze se mu nebude libit...ne ze ji upirati :)
-
-
No tak to potom není potřeba psát ... většina lidí na planetě si tu hru nekoupí.
-
-
-
-
-
-
Arena Commander vyzera na prvy pohlad fantasticky. Mal som moznost zalietat si len na 15 minut, ale graficky a ovladanim je to skvele. Uz aby bol vikend.
Tesim sa najma na multiplayer, do ktoreho nemam zatial pristup. Ak si chcete zalietat v multiplayeri v timovych modoch s partiou priatelov, pridajte sa k Stargate Command. Stale sa zvacsujuca organizacia, kde na vasom hlase zalezi.
www.starcitizen-sgc.com
robertsspaceindustries.com/orgs/stargate -
Walltar by mohl udělat reklamu na hru. Ta hra má tak dobrou grafiku, že mu to odpálilo jeho starou kartu *5*
-
-
Spíše má neskutečnou smůlu, to mě se přinejlepším odpálily zdroje a jedou základka ( moc vysoké napětí) ale grafika musím zaklepat nikdy.
-
-
Tak to je úctihodné, že dokážeš pořád komunikovat.
-
-
Tak víž co.,.. 1 byl koupenej už se sestavou a pak sem dostal repasované - to by ani tak nevadilo ale byl jsem 1měsíc bez pc tehdy (hrozné) páč ty blbci koupily předraženej zdroj a neměli ho skladem. Drží mi dodnes a snad ještě bude držet i nadále.
-
-
-
Karta to prostě viděla a vzdala to ... *1*
-
-
Jestli dostaneš novou, tak té staré pak udělej pěkný hrob!
-
To není kartou, to je neoptimalizací - musíš "násilně" omezit maximální FPS ;-)
-
-
-
Vypadá to poněkud fádně. Tohle je ta průlomová grafika??? No čekal jsem více.
-
-
A cos presne cekal, troubo? Vzdyt screeny z SC modulu ukazují jiz dost dlouho...
-
-
odkud se na obezne draze te planety vzali ty sutry? kdyby to byli meteority tak shorí pri dopadu v atmosfere.
-
-
priviezol ich tam yoda na tatrovke. *9*
-
Mě fascinuje, jak tebe fascinuje fyzika v této hře – a to v každém článku o ní. Já moc diskuze nečtu, ale to se takhle zajímáš o fyziku i v jiných hrách? Nebo jenom ve Star Citizen? A proč tě to vlastně tak žere?
-
-
Protože ji rozumí a tak má potřebu to všem ukázat (=malej pinďour)
-
protoze si to na nadstroji od sony nezahraje,to nemuze prekousnout *1*
-
-
možná ti ta informace unikla, ale pokud vím, nepadlo nic o tom, že by Star Citizen nakonec na nextgen konzole nebyl... zavrženy byly pouze PS3 a Xbox360.
-
-
no graficky je to parada a to se jeste nejedna o finalni verzi, ovladani lodi (zkousel jsem hornet) mi prislo ok, pocit z rychlosti, otaceni atd...dogfight jsem zkousel jen chvilku, protoze PC nestihalo a navic pouze s klavesnici, takze nema vyznam hodnotit
pro plny zazitek to bude chtit jeste trackir, samozrejme s OR to bude narez, pokud ho dotahnou do pouzitelne podoby -
Taky ale padlo, že pokud by Sony (O MS se myslím nemluvilo) chtěla Star Citizen na konzole, tak musí udělat změny ve své politice updatování a přístupu vývojářů k souborům + by si ten port museli zaplatit. Což znamená, že je to nanejvíš nepravděpodobné.
-
-
No a s SC ať nikdo moc nepočítá, teda pokud Sony a MS nezmění svoji politiku. A ikdyž by to někdy vyšlo, tak jen hodně ořezané oproti PC verzi.
-
Ikdyž jsem PCčkář, tak si myslím ( a doufám ) že vydají SQ42 i na konzole, hodně lidí to koupí a zase se rozroste komunita okolo hry - ale pokud to vydají na PS/X tak to bude až později...
-
-
-
-
-
úplne kľudne tam môžu existovať ako prirodzené satelity. Niektoré planéty ich majú ohromné množstvo - prstence
-
-
prstence vypadají jinak navic se tvoríkolem plynnych planet. tady zase nekdo z vyvojaru nepremyslel hlavou
-
-
1. rule of cool ... Star Citizen je Pc hra. Není to vytvoření přesné kopie vesmíru.
2. Je to tam od zničeného měsíce, jádro kterého používali jako palivo pro teraformery. Akorát jim to trošku ujelo a roztříštili ho na části.
http://www.pcgames.de/screenshots/original/2014/04/StarCitizen-3-pc-games.jpg -
A proc nepremyslis ty? Vetsina prirozenych druzic planety se tam dostala proste tak, ze je zachytila její gravitace no zustaly na obezne draze... Taky treba muze dojit ke kolizi takovych objektu a rozdrceni...
-
Co třeba materiál ze srážky dvou těles, který se ještě nezřítil na planetu a zároveň nestihl zformovat prstenec?
-
nastesti mame tebe :D
-
-
-
-
Mne to jede 200 - 400 kilo :D ale nic to nemeni na tom ze to budu stahovat 12 hodin .. hnus na dnesni dobu :X snad to cekani bude stat za to :)
-
-
Jinak co se tyce dnesni otazky z fight clubu :D jestli to petrovi jede stejne jako nam ten download .. tak dneska vecir nebude doma delat sam nic :D
-
-
SC vypada dobře, nic proti..ale opravdu nechapu proc dneska tak lidi rajcuje dostavat hru po kouskach..
-
-
Nic jiného nezbývá, když si potřebuješ udržet základnu fanoušků a zájemců a hlavně přísun peněz. Když jsou jediným zdrojem peníze od hráčů, nemůžou hráči na takový projekt čekat roky, když vývoj takového projektu stojí desítky milionů *4*. Nebo aspoň to zatím nikdo nezkoušel *1*.
-
-
hmm..ja spis mam pocit ze feedback od fanousku dost zdrzuje finalni dokonceni hry, ten chce tohle, tamhleti chteji ono..kazdej navrhuje, remca..tohle komunitni financovani stoji za pytel...pac jak se ukazuje tak skutecne jinak nez hru kouskovat a nekonecne updatovat asi v tomhle systemu nejde. A zaroven mam takove tuseni, ze vyvojari kteří si timhle community/kickstarter systémem projdou nebudou chtit jiz nikdy vice.
Uz ted je po ruznu na steamu a jinde desitky ruznych early acces her které jsou tak trochu na mrtvem bodu, vyvojari je lataji jak muzou a finalni dokonceni v nedohlednu.verim ze silne firmy do do konce dotahnou, ale ty slabsi, nevim nevim, spis za par let bude steam takove male pohrebiste poradne nedodelanych her. -
-
Ale s tím jsme přece do toho šli ... já osobně jim dal peníze jen kvůli tomu, že budou dělat co nejlepší hru jakou budou moct a nebudou se ohlížet na datumy a podobné věci.
Já nemám zájem o další špatnej konzolovej port ... těch máme všude kolem dost. Já jim dal peníze, aby udělali něco jiného. A jestli jim to bude trvat o něco dýl, aby to bylo lepší tak budiž. Přece se nechystáme příští rok umřít ... tak si klidně na dobrou hru můžem počkat o rok dýl. Když jsme mohli čekat o půl roku dýl na takový sh*t jako Watch Dogs.
-
-
-
Tak si počkej na launch ... Já osobně nebudu ani moc DFM hrát, jen MP souboje s ostatníma lidma z komunity.
Ale jinak já vidím hlavní výhodu tohohle v tom, že komunita může už teď dávat vývojářům feedback. Třeba Elite hned jak začala alphu, zakomponovala celkem hodně novinek, které vzešly od komunity. A to je imho velice důležité u crowdfundovaného projektu .. . protože takový projekt prostě musí komunikovat se svou komunitou, aby ji nějak udržel po dobu vývoje. A dávat jim kousky gameplaye je to nejlepší. -
Zrovna tady nejde o to, že by to lidi chtěli, ale že to snad ani jinak nejde. Kdyby CIG vydalo plnou hru, přijde v mezičase o obrovské množství podporovatelů. A je to zároveň i způsob, jak nalákat nové přispěvatele...spoustu lidí štve, že už se dneska tolik nevydávají demoverze her. Tohle je, zdá se mi, dobrý způsob, jak zájemcům ukázat, o co v plné hře půjde.
-
-
štvalo mě, že se demovky nedělají. Pak jsem se shodou okolností dostal k PS3 a zjistil jsem, že to není pravda. :) To je se jen znásilňuje trh ovládaný piráty, tedy PC trh.
-
-
Pirati nemaji s demem vubec zadnej problem ... ;D. Nemluve o tom, ze nikdo s aspon jednou mozkovou bunkou nebude kupovat neco, co nikdy nikde nevidel ... bezmozku je samo pomerne dost, jak je aktualne videt trebas na WD ... davat prachy za neco, co nejde ani spustit ...
-
-
Tohle je oproti demu zcela propastný rozdíl. Neoptimalizovaný vyseknutý kus ze hry, na kterém se toho bude ještě dost měnit oproti demu, které je většinou stejné jako plná hra.
-
-
Jasně, ale demo se taky nevydává ve chvílích, kdy ještě není hra ani z poloviny hotová.
-
-
a demo hlavne bylo zadarmo..
-
-
Určitě bych Early Access nesrovnával s demem ... U Alpha verze si stěží uděláš obrázek o finální hře. Je to většinou zabugované a jen stěží hratelné.
-
To je zas podle mě dáno jiným způsobem financování. Zaplacená hra láká demem zadarmo, ale hra financovaná komunitou to udělat "nemůže", protože by se tím ochudila o prostředky na další vývoj. Lidi by mohli čekat na konečný produkt, což by financím uškodilo.
-
-
-
-
-