Přejít na výpis diskuzí
Vzhůru do vesmíru! Konečně vyšel soubojový modul pro Star Citizen
4.6.2014 | Aleš Smutný
131 příspěvků
-
Ghandi 20 kliků a hned! *4*
-
Budeš se divit, ale jo. Tenhle projekt financujú prakticky celý hráči *5*
-
Livestream 20. prosince ... https://www.youtube.com/watch?v=Rez7Hy_BfPY začíná od asi 12. minuty.
Už tehdy měli hratelnou hru. Což určitě není nic. Myslím, že by to nebyli schopní vydat přímo v prosinci ... minimálně 2 měsíce ztratili tím, že příliš dlouho stačilo zařídil studio v LA. Ale něco měli ... a ukázali nám to. A když se podíváš na dnešní DFM tak jsou od toho na míle daleko. -
Mimochodem je tu krasne videt, kolik vylizanych mozku sem chodi, zcela 100% pravdiva informace = hromada minusek, zcela 100% nepravdiva ... hromada + ... lol. PR zkratka funguje.
Jak pise walter, jediny co tvrdili ze je treba dodelat, byl netcode, s tim, ze prave proto ze "uz to maji hotove" je skoda vydavat hru se spatne fungujicim sitovanim ... kdyz za mesic sfouknou lepsi ...
Jak moc to byla pravda je videt na dodelanosti (a o sitovym kodu nemluvim). Tudiz realita je takova, ze napodzim nemeli vubec NIC a jen tahali donatory za fusekli. -
Jde o to, že hodně lidí si koupilo "modifikované" verze lodí Hornet/300i/Aurora a nebo úplně jiné lodě.
V tomto prvním AC je možné hrát jen za základní Auroru, Hornet a 300i.
Například já mám koupenou Origin Jumpworks 325A, ale v ACčku tato verze není a tak ti to tam hodí co možná nejblížší verzi tebou zakoupené lodi, abys mohl létat ikdyž požadovanou loď nemáš ;-) -
no ja mam v hangaru krome te aurory i horneta navic
-
Sa mi páči, jaktí Vandooli radšej páchajú samovraždu, než by sa mali katapultovať a riskovať zajatie *5*
-
Tak ono na druhou stranu CIG bude potřebovat peníze i po launchi, aby mohl pokračovat vývoj na dalších věcech.
-
Jó, to si ještě povíme ;-).
-
A vida .. prorok.
-
>>To si myslím, že je blbost ... Protože to potom budeš platit 60$ za to co teď stojí 30$
Já se tedy přiznám, že to udělám taky tak. Sice hře fandím ale taky si raději koupím hotovou verzi za víc peněz.
Jen jsem rád, že nejsou všichni jako já, protože jinak by nebyl nový Elite, SC, Torment a další super věci z Kickstarteru, na které se sice těším, ale u žádné nejsem backer. -
Jo tam si myslím, že jinej rozdíl nebude ... Hlavně sranda bude, jak bude naplno fungovat multiplayer, tak jestli nepůjde nastavit match jen pro jeden typ lodí. To potom asi budou mít lidi s hornetama žně.
-
No rozdíl vidím jenom v těch raketách. Jinak, co se týče ovladatelnosti, budu muset urychleně pak sehnat něco, co není lítající kontejner:-D
-
Jedna je verze s výbavou pro Arena commandera a druhá je normální verze. Myslím, že to dostal každej.
-
Waltre, nevíš něco o tom, že mám místo jedné lodi v hangáru dvě? Jedna je vybavena navíc raketami, druhá nikoliv. Sice jsem zjistil, že moji Auroru budu používat maximálně tak na pěstování měsičních hub a jejich převoz, ale i tak mě to překvapilo, že mám dvě lodě.
-
no dobře správně mělo být o dost tisíc, což pro mě jako platícího hráče znamená že si nekupuju hry v den vydání, ale jako šetřílek bych to nedělal ani kdybych bral 50 litrů měsíčně
-
No tak to potom není potřeba psát ... většina lidí na planetě si tu hru nekoupí.
-
I socky chtejí hrát... *3*
-
tak on to mozna myslel tak, ze si tu hru nekoupi, protoze se mu nebude libit...ne ze ji upirati :)
-
No a s SC ať nikdo moc nepočítá, teda pokud Sony a MS nezmění svoji politiku. A ikdyž by to někdy vyšlo, tak jen hodně ořezané oproti PC verzi.