Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    možná ti ta informace unikla, ale pokud vím, nepadlo nic o tom, že by Star Citizen nakonec na nextgen konzole nebyl... zavrženy byly pouze PS3 a Xbox360.
  • Jack1947
    Tak víž co.,.. 1 byl koupenej už se sestavou a pak sem dostal repasované - to by ani tak nevadilo ale byl jsem 1měsíc bez pc tehdy (hrozné) páč ty blbci koupily předraženej zdroj a neměli ho skladem. Drží mi dodnes a snad ještě bude držet i nadále.
  • Keyz
    Jestli dostaneš novou, tak té staré pak udělej pěkný hrob!
  • Ilusiveman
    Tak to je úctihodné, že dokážeš pořád komunikovat.
  • Jack1947
    Spíše má neskutečnou smůlu, to mě se přinejlepším odpálily zdroje a jedou základka ( moc vysoké napětí) ale grafika musím zaklepat nikdy.
  • To není kartou, to je neoptimalizací - musíš "násilně" omezit maximální FPS ;-)
  • A cos presne cekal, troubo? Vzdyt screeny z SC modulu ukazují jiz dost dlouho...
  • walltar
    Karta to prostě viděla a vzdala to ... *1*
  • protoze si to na nadstroji od sony nezahraje,to nemuze prekousnout *1*
  • O několik řádů nižší plat? Sakryš... *3*
  • Keyz
    Walltar by mohl udělat reklamu na hru. Ta hra má tak dobrou grafiku, že mu to odpálilo jeho starou kartu *5*
  • Ravenshot
    Mě fascinuje, jak tebe fascinuje fyzika v této hře – a to v každém článku o ní. Já moc diskuze nečtu, ale to se takhle zajímáš o fyziku i v jiných hrách? Nebo jenom ve Star Citizen? A proč tě to vlastně tak žere?
  • Držím palce.
  • Vypadá to poněkud fádně. Tohle je ta průlomová grafika??? No čekal jsem více.
  • walltar
    No žádně čouzení nebylo ... prostě zhasnul monitor. *1*
  • walltar
    1. rule of cool ... Star Citizen je Pc hra. Není to vytvoření přesné kopie vesmíru.
    2. Je to tam od zničeného měsíce, jádro kterého používali jako palivo pro teraformery. Akorát jim to trošku ujelo a roztříštili ho na části.

http://www.pcgames.de/screenshots/original/2014/04/StarCitizen-3-pc-games.jpg
  • A proc nepremyslis ty? Vetsina prirozenych druzic planety se tam dostala proste tak, ze je zachytila její gravitace no zustaly na obezne draze... Taky treba muze dojit ke kolizi takovych objektu a rozdrceni...
  • Blue.Shark
    Co třeba materiál ze srážky dvou těles, který se ještě nezřítil na planetu a zároveň nestihl zformovat prstenec?
  • nastesti mame tebe :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit