Přejít na výpis diskuzí
Vzhůru do vesmíru! Konečně vyšel soubojový modul pro Star Citizen
4.6.2014 | Aleš Smutný
131 příspěvků
-
Ikdyž jsem PCčkář, tak si myslím ( a doufám ) že vydají SQ42 i na konzole, hodně lidí to koupí a zase se rozroste komunita okolo hry - ale pokud to vydají na PS/X tak to bude až později...
-
Já nevím ... ale oni zase toho tak moc do hry nepřidali. Většina stretchgoalů jsou nové lodě, nové systémy, různé kravinky pro backery ...
Celkem je jen pár důležitých věcí, které jsou potřeba pro release a které tam ne měli být a počítalo se s nima až na pozděj.
A potom pár věcí které jim peníze a čas ušetří ... Jako vlastní MoCap a Zvukové studio. Ale končím tuhle debatu ... s tebou už jsem se bavil minule a nemám chuť v tom pokračovat. -
Mno jelikoz napodzim tvrdili, ze maj vsechno hotovy, a ze to teda o mesic (respektive dva, protoze vanoce) odlozej, protoze staci uz jen udelat vlastni netcode ... vydali to ted ... navic je na tom zjevny ze to je velmi nedodelany ... tak spis rok. A sem vazne zvedav, co se bude dit, pokud (a zatim tomu vse nasvedcuje) za 2 roky prijdou s tim, ze "sorry, ale potrebujem aspon dalsi 2 roky" == dalsi hromadu penez.
Zatim totiz vidim naprosto typickej priklad toho, ze kampan prinesla hromadu penez a oni megalomansky naslibovali hory doly a ted si stim nevi rady. Jedinej spravnej postup by totiz byl "OK, na zacatku sme rekli ze potrebujem 500k => udelame nejdriv to co sme zamysleli za tech 500k ... a pak to budem postupne rozsirovat" -
Spíš tak 1/4 roku ... Půl roku, pokud nepočítáš ušetřený čas díky tomu, že implementovali vlastní MP backend hned od začátku AC.
Plus je dýl, než rok ve vývoji ... pokud počítáš i tu práci, kterou odvedli na prvním tech demu tak už je to skoro 2 a půl roku. -
No jo ... ale to si zahraješ maximálně na omezeném vlastním serveru, nebo SP kampaň. Pokud budeš chtít hrát MMO část tak to zadarmo asi moc nepůjde.
-
Pak bude MOZNA platit ... za HOTOVOU hru. Ted zcela jiste za hru ktera ma po roce vyvoje 3/4 roku skluz.
-
A někteří z nás budou platit 0$ *5*
-
To si myslím, že je blbost ... Protože to potom budeš platit 60$ za to co teď stojí 30$
https://robertsspaceindustries.com/store/315-aurora-mr tohle je to samé co bude v budoucnu release verze hry. -
Protože ji rozumí a tak má potřebu to všem ukázat (=malej pinďour)
-
Pokušení vede k Temné straně! *16*
-
no graficky je to parada a to se jeste nejedna o finalni verzi, ovladani lodi (zkousel jsem hornet) mi prislo ok, pocit z rychlosti, otaceni atd...dogfight jsem zkousel jen chvilku, protoze PC nestihalo a navic pouze s klavesnici, takze nema vyznam hodnotit
pro plny zazitek to bude chtit jeste trackir, samozrejme s OR to bude narez, pokud ho dotahnou do pouzitelne podoby.. -
no graficky je to parada a to se jeste nejedna o finalni verzi, ovladani lodi (zkousel jsem hornet) mi prislo ok, pocit z rychlosti, otaceni atd...dogfight jsem zkousel jen chvilku, protoze PC nestihalo a navic pouze s klavesnici, takze nema vyznam hodnotit
pro plny zazitek to bude chtit jeste trackir, samozrejme s OR to bude narez, pokud ho dotahnou do pouzitelne podoby -
Počkám až bude hra kompletní za jednu cenu.
-
Taky ale padlo, že pokud by Sony (O MS se myslím nemluvilo) chtěla Star Citizen na konzole, tak musí udělat změny ve své politice updatování a přístupu vývojářů k souborům + by si ten port museli zaplatit. Což znamená, že je to nanejvíš nepravděpodobné.
-
= ty to platis?
-
Spis znam neurekom lidi, kteri mlati hlavou o zed, ze ten ztraceny cas = klidne i nekolik mega na prijmech. Jestli mas nebo nemas nejakou skolu dneska totiz absolutne nikoho nezajima, specielne v situaci, kdy vyleze ze skoly vedator ... kterej sice teoreticky umi atomovou bombu ... ale prakticky neumi pouzit sroubovak ...
-
Pirati nemaji s demem vubec zadnej problem ... ;D. Nemluve o tom, ze nikdo s aspon jednou mozkovou bunkou nebude kupovat neco, co nikdy nikde nevidel ... bezmozku je samo pomerne dost, jak je aktualne videt trebas na WD ... davat prachy za neco, co nejde ani spustit ...
-
štvalo mě, že se demovky nedělají. Pak jsem se shodou okolností dostal k PS3 a zjistil jsem, že to není pravda. :) To je se jen znásilňuje trh ovládaný piráty, tedy PC trh.
-
priviezol ich tam yoda na tatrovke. *9*
-
Arena Commander vyzera na prvy pohlad fantasticky. Mal som moznost zalietat si len na 15 minut, ale graficky a ovladanim je to skvele. Uz aby bol vikend.
Tesim sa najma na multiplayer, do ktoreho nemam zatial pristup. Ak si chcete zalietat v multiplayeri v timovych modoch s partiou priatelov, pridajte sa k Stargate Command. Stale sa zvacsujuca organizacia, kde na vasom hlase zalezi.
www.starcitizen-sgc.com
robertsspaceindustries.com/orgs/stargate