Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prstence vypadají jinak navic se tvoríkolem plynnych planet. tady zase nekdo z vyvojaru nepremyslel hlavou
  • Shaker
    To je frajer...
  • úplne kľudne tam môžu existovať ako prirodzené satelity. Niektoré planéty ich majú ohromné množstvo - prstence
  • Hanzales
    Jsem se vrátil a ono to tahá pořád rychlostí šneka bez podvozku, dneska z toho nic nebude a tímhle netempem ani zítra ráno :/
  • Hanzales
    A jak se to stane, se fakt začoudí, nebo jen klekne? :) Mně třeba dávno tomu 3x po sobě vyhořela stejná deska, než jsem zjistil, že to bylo imbe(c)ilským USB kabelem k čelnímu panelu a následným připojením MP3 (gamepad šel) a to se z jižního můstku skutečně čoudilo jak z Etny, v jednom případě dokonce celý můstek vzplál :)
  • odkud se na obezne draze te planety vzali ty sutry? kdyby to byli meteority tak shorí pri dopadu v atmosfere.
  • Jednoho dne se budeš proklínat a mlátit hlavou do zdi že máš o několik řádů nižší plat kvůli počítačové hře (bylo tam víc faktorů jako třeba hulení a ta škola mě fakt nebavila tak jsem se na ní po 2 letech vy.. a nešel ani na zkoušky a jen si prodloužil prázdniny, ale víceméně moje životní zkušenost, teď už je to lepší ale najít dneska práci na trvalo jenom s VOŠkou je fakt oser), žádná hra za to nestojí. Ale pokud seš frajer tak dáš obojí ale radši se na to vykašli, nic ti neuteče, já taky dohrál trilogii bioshock i s DLC teprve minulý měsíc a všechny byly levné až na season pas k infinite, ten mi za tu krátkou hratelnost přišel sakra drahý a jsem rád že jsem si je mohl zapařit po sobě, stejně tak třeba mass effect trilogy před rokem. Většina lidí co hraje MMO má pocit, že když nejsou ve hře tak jim něco uniká, ale je to blbost, já jsem ten co určuje jak naložit s časem,(proto jsem nikdy nebyl v žádné gildě) a žádná hra tě za to nepenalizuje, je lepší si vychutnat levelování než za týden mít maximální lelel a pak jen farmit a grindovat
  • nestras mam taky 7970 :D
  • walltar
    Je už přes 2 roky stará ... Desku a Zdroje sem neměl špatné ... Prostě se někdy stane.

Karet už jsem měl hromady a zatím mě vyhořeli dvě ... 8800GT a teď tahle 7970.
  • walltar
    Určitě bych Early Access nesrovnával s demem ... U Alpha verze si stěží uděláš obrázek o finální hře. Je to většinou zabugované a jen stěží hratelné.
  • walltar
    Ale s tím jsme přece do toho šli ... já osobně jim dal peníze jen kvůli tomu, že budou dělat co nejlepší hru jakou budou moct a nebudou se ohlížet na datumy a podobné věci.

Já nemám zájem o další špatnej konzolovej port ... těch máme všude kolem dost. Já jim dal peníze, aby udělali něco jiného. A jestli jim to bude trvat o něco dýl, aby to bylo lepší tak budiž. Přece se nechystáme příští rok umřít ... tak si klidně na dobrou hru můžem počkat o rok dýl. Když jsme mohli čekat o půl roku dýl na takový sh*t jako Watch Dogs.
  • Kmotrx
    Jinak co se tyce dnesni otazky z fight clubu :D jestli to petrovi jede stejne jako nam ten download .. tak dneska vecir nebude doma delat sam nic :D
  • Kmotrx
    Mne to jede 200 - 400 kilo :D ale nic to nemeni na tom ze to budu stahovat 12 hodin .. hnus na dnesni dobu :X snad to cekani bude stat za to :)
  • Blue.Shark
    To je zas podle mě dáno jiným způsobem financování. Zaplacená hra láká demem zadarmo, ale hra financovaná komunitou to udělat "nemůže", protože by se tím ochudila o prostředky na další vývoj. Lidi by mohli čekat na konečný produkt, což by financím uškodilo.
  • flash789
    a demo hlavne bylo zadarmo..
  • Blue.Shark
    Jasně, ale demo se taky nevydává ve chvílích, kdy ještě není hra ani z poloviny hotová.
  • flash789
    hmm..ja spis mam pocit ze feedback od fanousku dost zdrzuje finalni dokonceni hry, ten chce tohle, tamhleti chteji ono..kazdej navrhuje, remca..tohle komunitni financovani stoji za pytel...pac jak se ukazuje tak skutecne jinak nez hru kouskovat a nekonecne updatovat asi v tomhle systemu nejde. A zaroven mam takove tuseni, ze vyvojari kteří si timhle community/kickstarter systémem projdou nebudou chtit jiz nikdy vice.
    Uz ted je po ruznu na steamu a jinde desitky ruznych early acces her které jsou tak trochu na mrtvem bodu, vyvojari je lataji jak muzou a finalni dokonceni v nedohlednu.verim ze silne firmy do do konce dotahnou, ale ty slabsi, nevim nevim, spis za par let bude steam takove male pohrebiste poradne nedodelanych her.
  • walltar
    Ne s Fyzikou ... s multiplayerovým backendem. Který prý u Cryengine stojí prý hodně za ho*no. CryFyzika je tam pořád.
  • Keyz
    Co s tím děláš? :)

Většinu karet jsem měl OC a tohle se mi nikdy nestalo. Je fakt, že jsem nešetřil na zdroji a desce a mohl jsem mít levnější. Také u karty je dobré kupovat ty od EVGA. Skvělá záruka a jedno, zda to taktuješ. Navíc to jsou lepší kusy.
    - Navíc je dobré ihned kartu otestovat v maximálním zatížení po nějakou dobu. Většinou se to podělá hned, jestliže tam je nějaké vada.
  • walltar
    Jde hrát i joystickem, ale nemůžeš si ho nastavit. Jsou tam pevné nastavení na několik joysticků ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit