Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    No já si asi koupím zase Atinu ... hlavně kvůli tomu, že mě jejich řešení eyefinity vyhovuje mnohem víc, než to co má Nvidie. Ale tak kdyby vyhořela pokaždé před skončením záruky, až tak bych se nezlobil. *1*
  • Hanzales
    Tak to nemůžeš brát :) Já se třeba na Asusu zasek už dávno (desky i grafiky) a nikdy mi nic neodešlo, ale taky to může být pěkná haluz (alespoň podle toho jaké na ASUS někdy slýchávám ohlasy)
    No SC jsem začal znovu instalovat pozdě, už to jede jen 100-200 kilo (i jen HTTP + restart klienta) takže asi pozkouším až ráno :) Nevíte, jde to hrát už i Joystickem? Nebo zatím jen na padu?
  • Keyz
    Tohle je oproti demu zcela propastný rozdíl. Neoptimalizovaný vyseknutý kus ze hry, na kterém se toho bude ještě dost měnit oproti demu, které je většinou stejné jako plná hra.
  • Ravenshot
    Nic jiného nezbývá, když si potřebuješ udržet základnu fanoušků a zájemců a hlavně přísun peněz. Když jsou jediným zdrojem peníze od hráčů, nemůžou hráči na takový projekt čekat roky, když vývoj takového projektu stojí desítky milionů *4*. Nebo aspoň to zatím nikdo nezkoušel *1*.
  • walltar
    No vzhledem k tomu, že ta moje stála 13K když sem ji kupoval ... tak to by mohlo být zajímavé. *1*
    No uvidíme co z nich vypadne ... ale skladem je nemají. Už je i stáhli z nabídky.
  • Inak ak ju už nemajú skladom, je tu šanca, že ti dajú inú kartu v podobnej cene, v akej si kupoval... Kamarát takto získal o triedu lepšiu grafiku *4*
  • Vrook
    u wot m8?
  • Jo, to asi jo, ale já už to tak neberu...

Všechny od ASUSu shořely, od Nvidie ani jedna :D
  • walltar
    Tak si počkej na launch ... Já osobně nebudu ani moc DFM hrát, jen MP souboje s ostatníma lidma z komunity.

Ale jinak já vidím hlavní výhodu tohohle v tom, že komunita může už teď dávat vývojářům feedback. Třeba Elite hned jak začala alphu, zakomponovala celkem hodně novinek, které vzešly od komunity. A to je imho velice důležité u crowdfundovaného projektu .. . protože takový projekt prostě musí komunikovat se svou komunitou, aby ji nějak udržel po dobu vývoje. A dávat jim kousky gameplaye je to nejlepší.
  • Blue.Shark
    Zrovna tady nejde o to, že by to lidi chtěli, ale že to snad ani jinak nejde. Kdyby CIG vydalo plnou hru, přijde v mezičase o obrovské množství podporovatelů. A je to zároveň i způsob, jak nalákat nové přispěvatele...spoustu lidí štve, že už se dneska tolik nevydávají demoverze her. Tohle je, zdá se mi, dobrý způsob, jak zájemcům ukázat, o co v plné hře půjde.
  • flash789
    SC vypada dobře, nic proti..ale opravdu nechapu proc dneska tak lidi rajcuje dostavat hru po kouskach..
  • tomocz
    Rád bych, ale jsem příliš sláb... *7*
  • fizola
    Daj si to ako odmenu za dobre zvládnuté skúšky, najlepšia motivácia
  • To víš, tohle není od Ubisoftu, tak mu 2GB stačí. *1* *1*
  • mě to jede o 500 ale taky to není max ale lepší než nic:)
  • tomocz
    Ach ne! Musím se učit na zkoušky! Buď silný, buď silný! Nejde to, jsem moc sláb. Buďte s bohy zkoušky... :(
  • walltar
    No mě už vyhořela i Nvidie ... To je vždycky kus od kusu.
  • Já už v poslední době jedu jen na Nvidie, ASUS mi vždy za chvílu vyhořel, ale Nvidie šlapou jak mají :)
  • A ja som zas tešil zbytočne už mi to zase ide 100-130 *6*
  • walltar
    Ne ... a teď už to stejně není proč řešit, než se vyřídí reklamace, tak stejně nemám na čem hrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit