Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není zač.....
    Jinak sry za to, že je to napsané jak od mongola :D
  • Reštart klienta pomohol (mal som už pred tým HTTP only), díky moc!
  • heh... A čo ten Elite? To si vyriešil? *4*
  • walltar
    Mě to spálilo grafiku ... *1*

http://i.imgur.com/s6fTCmdl.jpg
  • Tak veru, hold už začala špička, to sa dalo čakať. Môžeme byť radi, že sme im nezhodili servery *1*

Snáď to pôjde ráno lepšie, keď ľudia za veľkou mlákou konečne zaľahnú *5*
  • Jo a zapoměl jsem restartovat potom klient. Já měl taky 200 a poté to šlo na 600 (max. mé linky)
  • No podla videa je grafika oničom, priamo v hre 1680x1050 na max je to parádička, len mať na to stroj *15*
  • Ne furt 200kb/s :(
  • 2GB ram, se dívm, že vůbec spustíš Windows :D a ještě k tomu Star Citizen lol
  • Je to pre-alpha verzia. Ja mám PC i5, 2GB RAM, HD7770 a hrám na 35+fps na mape Dying star, ta prvá mapa je náročnejšia.
  • Raději delší vývoj a víc obsahu, než aby se to nakonec ořezalo jak, to bývá zvykem jinde.
  • Lotr
    Od tohoto modulu se čeká aktivní feedback. Je to jen "alfa demo" které slouží k testování soubojového systému.
    Nejde o open Betu. Vývojáři chtějí zpětnou vazbu. Chtějí vědět co se komunitě nelíbí a co změnit.
    Roberts aktivně spolupracuje s komunitou. A mnoho věcí v SC je čistě nápad komunity.
  • Blue.Shark
    Massive satisfaction *1*
  • první alpha. bety se podle optimistických předpokladů dočkáme roku 2017 a plné hry roku 2021...
  • Jack1947
    Dočkej času... jako...koz...
  • Je to vůbec alfa? Nedalo by se to nazvat spíš pre-alfa nebo prototyp?
  • Zkus vypnout P2P stahování, u mě pomohlo.
  • Za ty prachy, co do toho komunita vrazila by si to zasloužilo lepší péči...Navíc ta grafika je hodně daleko do bombastické jak nám slibovali...
  • Magister_Peditum
    Chápeš, doufám, že to je alfa verze?
  • Máte taky ten download tak pomalý ??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit