Přejít na výpis diskuzí
Vzhůru do vesmíru! Konečně vyšel soubojový modul pro Star Citizen
4.6.2014 | Aleš Smutný
131 příspěvků
-
Není zač.....
Jinak sry za to, že je to napsané jak od mongola :D -
Reštart klienta pomohol (mal som už pred tým HTTP only), díky moc!
-
heh... A čo ten Elite? To si vyriešil? *4*
-
Mě to spálilo grafiku ... *1*
http://i.imgur.com/s6fTCmdl.jpg -
Tak veru, hold už začala špička, to sa dalo čakať. Môžeme byť radi, že sme im nezhodili servery *1*
Snáď to pôjde ráno lepšie, keď ľudia za veľkou mlákou konečne zaľahnú *5* -
Jo a zapoměl jsem restartovat potom klient. Já měl taky 200 a poté to šlo na 600 (max. mé linky)
-
No podla videa je grafika oničom, priamo v hre 1680x1050 na max je to parádička, len mať na to stroj *15*
-
Ne furt 200kb/s :(
-
2GB ram, se dívm, že vůbec spustíš Windows :D a ještě k tomu Star Citizen lol
-
Je to pre-alpha verzia. Ja mám PC i5, 2GB RAM, HD7770 a hrám na 35+fps na mape Dying star, ta prvá mapa je náročnejšia.
-
Raději delší vývoj a víc obsahu, než aby se to nakonec ořezalo jak, to bývá zvykem jinde.
-
Od tohoto modulu se čeká aktivní feedback. Je to jen "alfa demo" které slouží k testování soubojového systému.
Nejde o open Betu. Vývojáři chtějí zpětnou vazbu. Chtějí vědět co se komunitě nelíbí a co změnit.
Roberts aktivně spolupracuje s komunitou. A mnoho věcí v SC je čistě nápad komunity. -
Massive satisfaction *1*
-
první alpha. bety se podle optimistických předpokladů dočkáme roku 2017 a plné hry roku 2021...
-
Dočkej času... jako...koz...
-
Je to vůbec alfa? Nedalo by se to nazvat spíš pre-alfa nebo prototyp?
-
Zkus vypnout P2P stahování, u mě pomohlo.
-
Za ty prachy, co do toho komunita vrazila by si to zasloužilo lepší péči...Navíc ta grafika je hodně daleko do bombastické jak nám slibovali...
-
Chápeš, doufám, že to je alfa verze?
-
Máte taky ten download tak pomalý ??