Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Nebylo to prokleté. Jenom "markeťák", co je příbuzný s Jackem, to dal mezi jedny z nejsilnějších značek. CoD a Battlefield....

    CoD Infinite Warfare měl pro změnu zásadní smůlu. Zaprvé všem už lezlo na krk sci-fi zasazení a za druhé jméno CoD. K tomu si připočíst přepálenou cenu za jednotlivé edice hry a průšvih byl na světě. MP je navíc vyloženě tragický a naprosto kopíruje Titanfall. A ještě mizerně. SP je kupodivu na úroveň předchozích CoD vyloženě nadprůměrná. Ale dávat za to 1599?

    Watch Dogs 2 má pro změnu jiný problém. 1. díl byl v očekávanější "dospělejšího" GTA. Byl to samozřejmě propadák. Nudný děj, nudný hrdina, graficky žádná hitparáda, navíc to přebíralo prvky z AC či FC her. Druhý díl tak měl startovní čárů 20 metrů za ostatními. K tomu si přidat neustále hloupé omýlání toho, že hacker, je hipster s vrtulkou na hlavě, nesympatický hlavní hrdiny a průšvih číslo dvě byl na světě. Co na tom, že dle hráčů je to velmi nadprůměrná hra. To už nikoho nezajímá, protože Ubisoft se stal zárukou vysoce nekvalitních zabugovaných titulů. Dáli bůh a štěstí, tak se zase "sekne" a nový South Park bude pecka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit