Vzpomínáme: Heroes of Might & Magic III byli nepřekonatelný žrout času
-
Za mě tedy jen tak 100h odhadem v době vydání ale nedávno jsem na gogu znovu koupil a až aktuálně dohraju JA2 a batletech tak tomu zase pár desítek hodin hodlám věnovat.
Oblíbenější jsem tedy vždy měl ale sérii M&M kterou jsem také koupil ale nějak si nerozumí s mou ntb klávesnicí podobně jako série Ishar 🤔
-
Mě WoG nebaví, byl docela dlouho rozbitý, ale i teď když funguje všechno jak má si radši dám klasickou verzi se všemi datadisky a s HD launcherem co kdysi vyšla u konkurenčního časopisu a hraju random mapy. Na WoG mě nebaví že si můžeš totální odpadní artefakt upgradovat na elitní a to už postrádá to kouzlo a napětí kdo najde a vymlátí Utopii dřív.
-
Chtělo by to GamePlay s WoG!🙂
-
Commander je postava typu hrdiny z Heroes4, účastní se boje, leveluje spolu s hrdinou na koni a má vždy nějakou speciální schopnost. Každý hrdina má pouze jednoho commandera, který lze v případě smrti oživit za zlato v hradu.
Dialogy jdou vypnout(standartně jsou vypnuté), ostatně jako všechno ve WoG.
Jinak WoG přřidává hromady nových objektů(třeba Adventure Cave, dungeon ve stylu GameBooku!), artefaktů a mění balanc hry a monster. A dokonce i tvoje jednotky získávají zkušenosti(menší zkušená armáda je mnohdy silnější než obrovská nevylevelovaná armáda).
-
Kaprále, můžu se zeptat? (teď doufám, že jsem správně pochopil původ nicku :) )
Všimnul jsem si, že ve Wake of Gods přibyla v bojích postava jakéhosi commandera, a že je tam spousta dialogů. Mohl bys v pár větách shrnout, co je tam nového, a jestli to stojí za to, případně jestli ti něco z novinek vadí? Ty dialogy jsem totiž nějak nerozdýchal a teď přemýšlím, jestli to nezkusit znovu.
-
Stále hraju, od roku 2000 (jako první jsem měl až samostatně hratelný datadisk Shadows of Death) , mám odehráno několik tisíc hodin. Byť tedy posledních 10 let hraju výhradně s datadiskem WoG, který hru značně mění a zlehčuje (proto hraju jen na nejtěžší dvě obtížnosti).
-
Ano, stále je. Zrovna jedu neoficiální rozšíření Horn of the Abyss. Ohromný žrout času, novodobé šachy, nestárnoucí grafické zpracování (tedy až na rozlišení, což je řešeno HD modem).
-
Byl ? Pořád je.