Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No to já narazila na šachový počítač https://yeselektro.cz/herni-pocitace-a-konzole/913514-sachovy-pocitac-millennium-chess-genius-exclusive-m820.html znáte to někdo? Přemýšlím o koupi :D sice to na PS4 nemá, ale sranda musí být.

  • Jack1947

    Pokud nepočítám Tetris, který nevím jestli jsem měl a dá se nazvat konzolí. Jinak pak jedině Game boy color v roce 1998.

    • Jack1947

      Jinak jak Pavel Makal, Patrik Hajda se můžu ztotožnit u PS2 s demo disky ( Jak OPSM2/OPSM1 pak ty tipy triky speciály pamatuje někdo PLAY?) OPS1 se dokonce kupovalo na smíchově kde měli starší čísla hrozně jsem to žral, třeba recenze nejhorších her :D taky dobré Celebritty deathmatch anyone ? tak že jo, dá se říct že jsem měl PS2 ale hrál tam dema her PS1 a dokonce i některé plné Worms world party he ?

      hezká nostalgie no😉 Pamatuji si na GTA Vice city 2004 jaká to byla tehdy pecka (to jsem si nepořídil trojku a dobře jsem udělal po Preview jsem byl natěšenej no. Docela mě nemrzel ani ten nic moc DRIV3R a demo The Getaway jsem hrál taky dost dokola.

  • SalemCZ

    SNES ještě ho mám, doma maximálně jsem u kámoše hrali na PSku.

  • Překvapivě s největším pocitem nostalgie vzpomínám na Amigu. To byl pro mě herní orgasmus :-) 

    Vzpomínám si, jak mi opravdu tekly slzy úžasem, když jsem u mého bohatšího známého poprvé uviděl hru Project X od Team 17. Ty vole ta grafika! A ono to mluví! A fakt hustě! Od známého jsem šel jako ve snách, a v následujícím týdnu okamžitě zaříznul svoji jakoukoliv sportovní kariéru. Prodal jsem na inzerát brusle, kolo, lyže, měsíc dřel na brigádě a konečně si Amigu koupil. Na učňáku jsem se hodil tři týdny marod a svět pro mě přestal existovat :-)

    Ale ano, Amiga nebyla konzole, i když jsem ji tak bral. Takže u mě chronologicky seřazeno: Pong, Atari 2600, NES, Sega Master System, Playstation 1 (to byl tak obrovský technologický skok, že jsem při shlénutí intra u mé první hry Magic Carpet div nedostal infarkt), Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, Playstation 5, Playstation 6, Playstation 7... pardon, to už jsem trochu v budoucnosti :-)

  • Veskoslav

    Game Boy Color. Kdyby do něj nevytekly baterky, fungoval by ještě teď:)

  • Ještě ji mám ve sklepě, Sega Master system 2, spolu s didaktikem gama. Někde tam jsou ještě moje první handheldy Gameboy a GameGear

  • unicz

    Ne. Ještě jsem ji neměl 🙂

  • gio1

    Pong. Na nějaké konzoli s prehistorickyma joystickama u známého mého otce, kterej to privezl z Německa. Pak samozřejmě Nu pogodi !  Můj první handheld . No a pak už to jelo. Atari 2600,Didaktik M,C 64, NES, ,PS 2,PS 3, X Box one,PS 4. Momentálně čekám na PS 5 a zkracuju si to čekání Switchem v kombinaci s herním notebookem.  A jsem rád ,že jsem u toho byl v podstatě od začátku. Protože když znáte tu historii a souvislosti berete ty hry dnes trochu jinak ,než když si moje dítě sedne k Fifě a bere jako samozřejmost ,že ty hráči vypadají jako ve skutečnosti 🙂

  • tuco

    Atari 2600 .. Kdo je tu nejstarší?“ křičel prý jedenasedmdesátiletý Strauss a tloukl o stůl svým občanským průkazem.

    Megadrive a Gameboy byly takovy rekneme zasadni. 

    • 0011

      To je takový nicneříkající, 2600 se vyráběla od roku 1977 do 1992. Já měl 800XE, pak jsem měl od bratrance půjčenou vietnamskou kopii snesu ale tohle nepočítám, moje opravdu první konzole co jsem kupoval za vlastní peníze byla v mých třiceti new3ds na které hraju dodneška.

    • Jarisko84

      Tiez som mal didaktik m co bola kopia zx spectrum ale ozajstne hranie som si uzil az na sega megadrive... nemusel som sustavne pretacat kazetu nahravat nove levely atd ...

      • Jo, největší noční můra na didáči bylo nahrát nový level, tam logicky chcípnout protože ho člověk neznal a loading zase odznova. R-type mě uvádělo v šílenství. Jinak první hra co jsem dohrál byl kupodivu arkanoid a pak mlatička renegade. Naprosto kouzelné vzpomínky. 

      • tuco

        Tak ty mas dost, tuhy korinek :)

    • eh.. měl jsem Videomaster V9 z roku 1978 :) Jasný, pak taky mega drive, gameboy a pak kvuli tekkenovi muselo přijít PSX.

  • Za mě žádná, když nepočítám asi před rokem postavené retro-pie v kasli Super Famicom.

    Konzole jsem týral jen na návštěvách, první co jsem potkal byl Mega drive ale doma to vždy vyhrálo pc, přecejen to je stroj univerzální a umožňoval i nějaké to učení a později i práci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit