Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po škole jsme se my 3 kluci setkávali u jednoho spolužáka, jehož tatínek byl vědecký pracovník a měl počítač. Hráli jsme právě GTA 1. Každý jsme měli jeden život. Takhle jsme vydrželi hrát i hodiny a střídali se u toho jednoho počítače. Tatínek naštěstí chodil domu pozdě. Nejlepší bylo, když mě přejel taxi a já musel hodinu čekat, než na mě přijde řada. :)

  • jo gta ,velká automobilová loupež  co dodat .

    top hra ktera si sve dobre jmeno a kvalitu drzi dodnes , hral jsem vsechny dily slavne serie a muzu rict ze to byl neskutecny herni zazitek . 

    v clanku byla rec i o faloutu ,hral jsem vsechny dily teto serie vcetne falout tactic a jenom bych se opakoval .   kazdopadne 1 dily techto serii byly fenomenalni kdyz si vemete v jakem roce vysli a kolik podobnych her bylo .0.

  • .. druhý díl lze dnes považovat za zajímavou slepou evoluční větev .. seriously?

  • niemand

    Ještě teď si pamatuju, jak jsem přišel ke kamarádovi, který tenkrát měl "nový pc" s barevným monitorem a hrál na tom GTA 1 (první hra, kterou jsem na pc viděl barevně). Strašně mě to chytlo, volnost, možnost řádit po městě... to byly časy. Aktuálně to mám koupené na Steamu a občas to z nostalgie zapnu. Dvojka byla taky dobrá, hlavně multiplayer byl poměrně jednoduchý, zábavný. Celkově jsem tu sérii sledoval od začátku a pořád mě to baví. GOURANGA! A abych řekl pravdu, tak slova jako "buckfast" "hate machine" "iamthelaw" "itstantrum" a "porkcharsui" mám v hlavě pořád, asi jako iddqd :D

    • Corvus

      Já v té době už začínal pošilhávat po izo RPGčkách, která mě následně úplně pohltila, ale na GTA mám jen ty nejlepší vzpomínky. Strašně se hrálo v počítačové učebně (vedle Prince, Aladina apod. "oběhových klasik") a tam mě ještě nechytlo. Jen jsem koukal přes rameno. Jakmile jsem měl ale GTA doma, tak jsem mu propadnul. Jedničku jsem dohrál asi 3x a těch hodin, které jsem trávil rozpoutáním co největšího pekla na ulici a mistrovským únikům policie, bylo nepočítaně. Bratranec měl úchylku a jezdil dle silničních pravidel :-D Dvojka mě zcela minula, za to trojka mi připadla naprosto odpudivá, hnusná a šeredná. Hrál jsem ji jen chvilku. Vůbec mě to neoslovilo. Ostatně jako všechny ty první 3D pokusy. Doposud je považuji za naprostý grafický hnus. Potom mě chytla až Vice City (dohráno 3x). Choppery, rádia s metalovou muzikou (!), pornomagnát! :-D To jsem si užil moc. No a letos jsem si ve slevě koupil pětku a ještě ani nenainstaloval... ale její čas přijde :-) Jinak krišňáky jsem nikdy za školku nepovažoval. Vždyť ta oranžová řada panáčků i cinkala a halekala jako krišňáci... :-)

      • Hele já v jedničce ani nevěděl, že jsou nějaké mise. Pro mě to byla jen hra o ježdění a přejíždění lidí. Jo, naučil jsem se prodávat auta a dobře znal lokace všech speciálních vozů. U téhle hry jsem strávil kus mládí 

      • Mart9

        Vždyť Vice City vyšlo rok po GTA 3...

        • Corvus

          Vice City bylo úchylně barevné a hozené do disco doby. Ten humor mě tam ohromně bavil. Graficky to bylo tragický asi stejně, ale bavilo mě to hrát 100x víc než hnusně depresivní a nudný GTA 3. Dovolil jsem si asi moc, mít svůj názor :-D Vím, proč na tenhle web téměř nelezu :-D

          • Mart9

            Vždyť si napsal, že tě vůbec neoslovily všechny ty první 3D pokusy a následně si napsal, že tě bavilo až Vice City. Tak proto sem podiveně reagoval. Taky se mi líbilo.

          • Jack1947

            To už je mnohem lepší, i když nechápu co je depresivní a nudný na GTA3 ( záleží na tom kdy si to hrál hlavně) GTa3 je takový mezník , pokud nesneseš trochu kritiky tbého komentáře tak není diskuze pro tebe.

        • A mělo stejně "odpudivou" grafiku, jen asi nebylo tak šedivé

          • Jack1947

            Taky nechápu jestli tehdy nasával nebo až do ted ? No, mělo trochu vylwepšenou grafiku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit